تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827535532




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با کمک این دوچرخه می‌توانید درست‌ترین مسیر را برای مقصد خود انتخاب کنید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کیوسک تلاش؛
با کمک این دوچرخه می‌توانید درست‌ترین مسیر را برای مقصد خود انتخاب کنید
از قدیم این تفکر وجود داشته که برای موفق شدن در زندگی باید درس خواند. البته این حرف درست است، اما فضای کارآفرینی بخصوص در حوزه فناوری طی چند سال اخیر گاهی عکس این موضوع را نیز ثابت کرده است.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ از قدیم این تفکر وجود داشته که برای موفق شدن در زندگی باید درس خواند. البته این حرف درست است، اما فضای کارآفرینی بخصوص در حوزه فناوری طی چند سال اخیر گاهی عکس این موضوع را نیز ثابت کرده، همچون راهی که علی زاهید پیموده است.

نام: علی زاهید (Ali Zahid)
کشور: پاکستان
نام ایده: والور (Valour)
وبسایت: vanhawks.com


ایده
علی همراه خانواده‌اش، مانند بیشتر کسانی که در کشورهای جهان سوم زندگی می‌کنند، برای یک زندگی بهتر به کانادا مهاجرت کرد. از کودکی برای کمک به تامین مخارج خانواده و همچنین هزینه‌های تحصیلش کارهای مختلفی انجام می‌داد و پول جمع می‌کرد. دغدغه تامین مخارج در دوران کودکی کم‌کم باعث شد علی چندان به درس خواندن علاقه نداشته باشد و کار آزاد را بیشتر بپسندد. با این حال این حس مانع از ادامه تحصیلش نشد و تا دانشگاه ادامه داد. در دانشگاه کار عجیب و غریبی کرد و رشته‌ای سخت ـ رایانش بیوپزشکی ـ را که تنها ده نفر در آن مشغول تحصیل بودند، برگزید تا به همه ثابت کند آدم باهوش و سخت‌کوشی است. سه سال با علاقه به تحصیل در این رشته ادامه داد تا یک روز پیشنهاد برادرش باعث شد درس و دانشگاه را رها کند و دنبال کاری برود که از کودکی آرزویش را داشت؛ راه انداختن یک کسب و کار شخصی.

پیشنهاد برادرش این بود که یک دوچرخه هوشمند بسازند. اسم ایده را والور گذاشتند؛ دو برادر کار را آغاز کردند و اولین خشت‌های شرکت شخصی آینده شان را روی هم گذاشتند.

تلاش
علی علاقه زیادی به عملی کردن ایده‌اش داشت، به همین دلیل در نخستین قدم آسان‌ترین روش را برای تحقق آن انتخاب کرد و از اینترنت کمک گرفت. او مانند هر کارآفرین دیگری خیلی سریع پس از کمی جستجو به سایت کیک استارتر رسید. ماهیت این سایت آن‌قدر روی علی تاثیر گذاشت که آن را صفحه خانه مرورگرش قرار داد. صبح تا از خواب بلند می‌شد به این سایت سر می‌زد و شب‌ها نیز قبل از خواب تا آن را چک نمی‌کرد، خوابش نمی‌برد. تمام ایده‌های روی کیک استارتر را مطالعه کرده بود. همین کار باعث شد اطلاعات زیادی کسب کند و تجربه‌های گران قیمتی به دست بیاورد. پس از کسب اطلاعات کافی ایده را روی سایت به اشتراک گذاشت؛ این اقدام باعث شد بیش از 800 نفر از ایده حمایت کنند و حدود 800 هزار دلار جمع شد.






پس از آن، یعنی زمانی که دیگر پول زیادی جمع شده بود، باید تولید جدی و ثبت سفارش را شروع می‌کرد. برای این کار مانند بسیاری دیگر از سازنده‌ها به چین سفر کرد. سرانجام با پرس‌و‌جوی فراوان شرکتی را پیدا کرد که در زمینه تولید قطعات سخت‌افزاری سابقه‌ای درخشان داشت. این شرکت می‌توانست کمک قابل توجهی به عملی شدن ایده دو برادر کند، زیرا دوچرخه بیش از 800 قطعه دارد و مدل‌های بسیار متنوعی از آن در سراسر دنیا ساخته شده است. کنار هم قرار دادن آن همه قطعه در کنار قابلیت‌های هوشمندی که علی دنبال آن بود، طرح را با چالش‌های جدی مواجه کرده بود. این دوچرخه هوشمند با توجه به امکاناتی که قصد داشت در دل آن بگنجاند نمی‌توانست ظاهر فریبنده و متنوع داشته باشد. ضمن این‌که افراد مختلف با هیکل‌های ریز و درشت باید هنگام دوچرخه‌سواری با والور احساس راحتی می‌کردند. علی و برادرش هیچ تجربه و سررشته‌ای از دوچرخه و طراحی آن نداشتند و اگر یک طراح ماهر و معروف دوچرخه پیدا نمی‌کردند، شاید برای همیشه از این کار دست می‌کشیدند. در نهایت با تلاش فراوان توانستند طراح ماهری را که از دوچرخه‌های ساخت او به‌عنوان پورشه دنیای دوچرخه یاد می‌شود، مجاب کنند تا دوچرخه آنها را نیز طراحی کند.

پس از رسیدن به یک طراحی ماهرانه، علی مرحله اصلی کار را آغاز کرد. او باور داشت اگر انسان‌ها با یکدیگر ارتباط نداشته باشند هیچ کاری پیش نمی‌رود، درحقیقت حلقه‌های ارتباطی تنگاتنگ را رمز موفقیت می‌دانست. در قدم اول سراغ دوستانش در شبکه‌های اجتماعی رفت؛ به تک‌تک آنها پیام فرستاد و نظرخواهی کرد. او از دوستان و هر شخص دیگری که بعدا با او آشنا می‌شد می‌پرسید بیشتر با چه وسیله‌ای سفرهای کوتاه خود را انجام می‌دهند، چگونه هر روز سر کار می‌روند و برای حمل‌ونقل روزانه چقدر پول خرج می‌کنند. همه این سوال‌ها باعث شد علی و تیمش اطلاعات آماری باارزشی کسب کنند. این اطلاعات روی کیفیت ساخت، قطعات به کار رفته و قیمت تمام‌شده برای مشتری تاثیر بسزایی داشت.

آینده
پس از زحمات فراوان بالاخره ایده خام علی و برادرش به محصول تبدیل شد و به کمک رسانه‌ها و ارتباط خوبی که علی پیش از ارائه محصولش برقرار کرده بود، استقبال بی‌نظیری از آن شد. علی به همه دوستان و افرادی که از آنها نظرسنجی کرده بود، پیغامی فرستاد که آماده شدن دوچرخه را نوید می‌داد.

دوچرخه هوشمند والور چیست
والور دوچرخه هوشمندی است که مانند یک کمکی به دوچرخه‌سوار یاری می‌رساند. اپلیکیشن‌های گوناگونی برای مسیریابی روی تلفن همراه وجود دارد، ولی نمی‌توان از آنها حین دوچرخه‌سواری استفاده کرد. والور اپلیکیشن مخصوصی برای تلفن هوشمند دارد که با آن ارتباط برقرار می‌کند و شخص با تعیین مسیرش روی اپلیکیشن، دیگر نیازی به نگاه کردن به نمایشگر تلفن ندارد. روی دسته دوچرخه چراغ‌های ریزی وجود دارد که با روشن و خاموش شدن، فرد را از تغییر جهت و چرخش به سمت چپ یا راست مطلع می‌کند. کافی است دوچرخه سوار مسیرش را روی نقشه تلفن مشخص کند تا دوچرخه او را راهنمایی کند. همچنین با نزدیک شدن خودرویی از پشت سر یا نزدیک شدن به ترافیک دسته دوچرخه شروع به لرزیدن می‌کند تا به فرد هشدار دهد.

والور بسیار هوشمند است، ‌طوری که مسیرهایی را که دوچرخه‌سوار از آن عبور می‌کند، مدام رصد می‌کند تا پستی‌ و بلندی‌ها، چاله‌ها و حتی راه‌های بن‌بست را تشخیص دهد. والور این اطلاعات را به یک سرور ابری می‌فرستد، به‌ این‌ ترتیب کاربران دیگر می‌توانند به کمک اپلیکیشن مخصوص آن، بهترین مسیر را برای دوچرخه‌سواری انتخاب کنند. علاوه بر این امکانات، این دوچرخه هوشمند با محاسبه نحوه رکاب‌زدن و میزان کالری سوزانده شده صاحبش سلامت او را کنترل می‌کند.

برای بالا بردن امنیت والور از فناوری ارتباط شبکه‌ای استفاده شده است؛ در این فناوری همه دوچرخه‌های والور با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. اگر دوچرخه‌ای دزدیده شود، علاوه بر این‌که صاحبش می‌تواند به کمک جی.پی.اس مکان آن را پیدا کند، دوچرخه به سیستمی مجهز است که با عبور از نزدیکی هر والور دیگری سیگنالی برای آن می‌فرستد و مکان آن را به صاحبش گوشزد می‌کند. به این ترتیب امنیت دوچرخه تا حد بالایی حفظ می‌شود و دزدیدن آن عملا کاری مضحک است.

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن