واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: میراسماعیلی:جودوی ایران آینده درخشانی دارد
طمئنیم که سرمایه گذاری ما در رده های پایه، ارزشش را داشته و طبیعتا به موفقیت در آینده رهنمون خواهد شد. باید بپذیریم که هر چه مربیان بزرگ و صاحب نام را هم به کار بگیریم و امکانات خوب در اختیار ایشان بگذاریم، تا استعدادهای خوبی پرورش نداده و در اختیار نداشته باشیم، راه به جایی نخواهیم برد.
کد خبر: ۴۴۸۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۴ - 12 November 2014
هرچقدر مسابقات آسیایی اینچئون برای ورزش کشورمان یادگارهای فراموش نشدنی به همراه آورد، اما در برخی رشتهها که به مدال آوری شان در مسابقات آسیایی عادت کرده بودیم، اتفاقاتی رقم خورد که اصلا خوب نبود؛ از جمله این رشته ها، جودو بود.
به گزارش «تابناک»، آرش میر اسماعیلی، قهرمان نام آشنای جودوی کشورمان با حضور در غرفه «تابناک» در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در پاسخ به چرایی ناکامی جودوکاران اعزامی به بازی های آسیایی اینچئون گفت: نتایج ضعیفی که در تیم بزرگسالان جودوی کشورمان در بازی های آسیایی رقم خورد را باید ادامه روند چند ساله ای دانست که در جودو رخ داد و این رکود را که مربوط به امروز نیست، رقم زد.
مدیرفنی تیمهای ملی جودو افزود: بعد از آنکه نسل طلایی جودوی کشورمان کنار رفت که بار مدال آوری و موفقیت های تیم را به دوش میکشیدند، در سایه عدم پشتوانه سازی در تیم های ملی و البته تغییر قوانین داوری این رشته که جودو را از ورزش های سنتی کشورمان مانند کشتی، به ویژه کشتی باچوخه دور کرد، دست های جودو از مدال آوری به نوعی خالی شد و این روند اینقدر ادامه یافت که شاهد بودیم از سال 2008 تا 2012 میلادی، حتی در آسیا جز یکی دو مدال برنز، دستاوردی نداشتیم.
وی در ادامه گفت: با احساس این خلا، از بدو حضورمان در مجموعه مدیریت تیم های ملی، برنامه ریزی هایمان را بر سطوح پایه متمرکز کردیم و استعداد یابی و پشتوانه سازی را در دستور کار قرار دادیم و الحمدلله تا حدودی در این زمینه موفق بودهایم. اکنون تیم نوجوانان و جوانان فوق العاده ای در دست داریم و خدا رو شکر در مقابله با معضل بزرگ صغر سن که سالهای سال گریبان تیم های پایه مان را گرفته بود، خیلی خوب عمل کردیم و در آستانه ریشه کن کردن آن هستیم.
میر اسماعیلی افزود: علاوه بر مقابله با صغر سن، در مقابله با دوپینگ نیز موفقیت های خوب به دست آوردهایم و تست هایی که متقاضی انجام آن میشویم، در این پاک سازی نقش به سزایی داشته است. البته جدای نوجوانان و جوانان، در نونهالان نیز فعالیت خوبی را صورت دادهایم تا جایی که لیگ منطقهای برای این رده تدارک دیدیم و این نکته تاسف بار را که بعد از پنجاه شصت سال از عمر جودو در کشورمان چنین لیگی نبود، به انتها رساندیم. جدای اینها لیگ آینده سازان را ترتیب دادیم که همین امسال با بیست و یکی دو تیم در حال برگزاری است.
قهرمان سابق جودوی کشورمان در ادامه با ابراز امیدواری از نتیجه تغییرات رقم خورده، گفت: انشاالله نتایج سرمایه گذاری خوبی که انجام دادهایم، در سالیان آتی به چشم خواهد آمد چون زود بازده نیست ولی متاسفانه در بزرگسالان هنوز به مانند سالیان گذشته با نبود نیروی نخبه مواجهیم که جودویشان شکل گرفته است و تغییر ایجاد کردن در آن به رغم تلاشهای صورت گرفته ممکن نشد. البته نسبت به نتیجه پیش بینی کرده بودیم ولی شرکت نکردمان به مراتب اثرات بدتری داشت و شکست بزرگ تری بود.
وی افزود: با توجه به همدلی ای که در حال رقم خوردن است و با توجه به شورای فنی خیلی قوی ای که تدوین کردهایم و دو رئیس فدراسیون، قهرمانان این رشته و افراد علمی در آن حضور دارند، تغییرات پایهای زیادی را رقم زدهایم که به کمک مربیان کره ای در سطوح پایه و رایزنی برای جذب یک مربی بزرگ خارجی، امیدواریم شرایط جودو تغییر کند.
میراسماعیلی در ادامه به نقش رسانه ملی در تحول جودو اشاره کرد و گفت: دوستان رسانه ملی محبت دارند و در دو سال اخیر همراهی خوبی داشتهاند اما به نظر من نتایج سهم به سزایی در جذب رسانه ملی و مخاطبان ایفا خواهد کرد که امیدواریم رقم بخورد تا موفقیت های ما روز افزون شود. شاید در حال حاضر عدم نتیجه گیری تیم بزرگسالان که ویترین یک فدراسیون است، موجب پدید آمدن نوعی سرخوردگی شود اما وقتی می بینیم در المپیک نوجوانان نانجینگ تنها دو رشته موفق به کسب طلا شدند که جودو در آن سهم داشت، نوید بخش روزهای خوشی در آینده خواهد بود.
وی که دو مدال از بازی های آسیایی در کارنامه دارد، افزود: مطمئنیم که سرمایه گذاری ما در رده های پایه، ارزشش را داشته و طبیعتا به موفقیت در آینده رهنمون خواهد شد. باید بپذیریم که هر چه مربیان بزرگ و صاحب نام را هم به کار بگیریم و امکانات خوب در اختیار ایشان بگذاریم، تا استعدادهای خوبی پرورش نداده و در اختیار نداشته باشیم، راه به جایی نخواهیم برد.
مدیرفنی تیمهای ملی جودو در پایان با اشاره به سرمایه گذاری ویژه در چهار استان پر استعداد کشور در جودو، گفت: استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی، مازندران و تهران به دلیل آنکه استعدادهای خوبی در کشتی باچوخه و کشتی دارند، در اولویت توجه ما قرار گرفتهاند تا بتوانیم استعدادیابی در این مناطق را برای جذب از سنین پایه به انجام رسانده و با پایگاههای قهرمانی فعال شده در این استان ها، بهترین بهره را از پتانسیلهای موجود در کشورمان ببریم. احساسم این است که انشاالله در سالیان آتی موفقیت هایی به دست خواهیم آورد که عدم موفقیت اینچئون فراموش شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]