تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871638351




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

منابع طبیعی و کویر از نعمت های الهی هستند/ مدیریت مصرف مهمترین راه مقابله با خشکسالی -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آیت الله شاهچراغی:
منابع طبیعی و کویر از نعمت های الهی هستند/ مدیریت مصرف مهمترین راه مقابله با خشکسالی

سمنان


سمنان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان سمنان منابع طبیعی و کویر را از جمله نعمات الهی دانست و گفت: تخریب منابع طبیعی از نظر دین اسلام حرام است. به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی عصر سه شنبه در دیدار با معاون وزیر جهاد کشاورزی در دفتر خود، با بیان اینکه تخریب منابع طبیعی از نظر دین اسلام حرام است، افزود: منابع طبیعی حق‌الناس است و مظلمه دارد یعنی باید به اندازه صدمه وارده به منابع طبیعی، تخریب‌کننده جریمه شود و صدقه بدهد.وی ادامه داد: با درایت مسئولان و همراهی مردم باید منابع طبیعی را حفظ و شرایط بهتر برای استفاده، توسعه و بهره برداری از این منابع را فراهم کنیم.مهمترین راه مقابله با خشکسالی مدیریت مصرف استامام جمعه شهر سمنان رعایت نکردن اصول بهره برداری از منابع طبیعی، صرفه جوئی نکردن در استفاده از منابع را از عواملی دانست که موجب تشدید خشکسالی شده است.آیت الله شاهچراغی با تاکید بر لزوم اجرای طرح های لازم در راستای مقابله با خشکسالی خواستار همکاری و کمک همه مسئولان و مردم برای عبور از خشکسالی شد.وی مهمترین راه مقابله با خشکسالی را صرفه جوئی و مدیریت مصرف دانست و گفت: روستاییان و مردم از منابع طبیعی این استان رضایت دارند.عرصه های منابع طبیعی در اختیار مردم قرار می گیردمعاون وزیر جهاد کشاورزی نیز در این نشست مردم و مشارکت آنان را در منابع طبیعی اساس کار این وزارتخاه دانست و گفت: در نظر است عرصه منابع طبیعی را در اختیار مردم قرار داده و کارها با مشارکت ایشان انجام شود.خداکرم جلالی افزود: در قالب طرح هایی در نظر است با واگذاری عرصه های منابع طبیعی متناسب با شرایط اقلیمی زمینه برای فعالیت مردم در عرصه های تولیدی، گردشگری و ... فراهم شود.وی حضور و مشارکت مردم را بسیار مهم خواند و تصریح کرد: مشارکت دادن مردم موجب کاهش هزینه ها برای دولت نیز می شود.20 درصد از وسعت ایران را مناطق بیابانی تشکیل می دهدرئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه 20 درصد از وسعت ایران را مناطق بیابانی تشکیل می دهد افزود: ایران یک درصد خشکی های جهان را در اختیار دارد اما وسعت بیابانهای ایران دو و دو دهم بیابانهای جهان است.جلالی به تاثیر خشکسالی بر توسعه مناطق بیابانی اشاره کرد و اظهار داشت: خشکسالی به پیشرفت بیابانها کمک کرده و کانون های بحرانی را افزایش می دهد.وی در پایان خواستار حمایت نماینده ولی فقیه و امام جمعه سمنان از طرحهای بیابان زدایی و تشویق مردم برای مشارکت در این طرحها شد.   
 




سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن