تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843421743




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بسيج براي ايجاد 600پايگاه استعداديابي در 6رشته مدال‌آور آمادگي دارد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بسيج براي ايجاد 600پايگاه استعداديابي در 6رشته مدال‌آور آمادگي دارد
نویسنده : سعيد احمديان 


شش رشته مدال‌آور و توزيع بيشتر 160 مدال طلا در اين رشته‌هاي ورزشي در بازي‌هاي آسيايي و المپيك مي‌تواند هر كشوري را وسوسه كند كه با سرمايه‌گذاري روي اين رشته‌ها بتواند در اين رقابت‌ها كارنامه موفقي را به جا بگذارد؛ موضوعي كه پس از بازگشت كاروان ايران از بازي‌هاي آسيايي هم مورد توجه مسئولان كميته ملي المپيك قرار گرفته و آنها خواستار توجه وي‍ژه به رشته‌هاي پر مدال شده‌اند. شنا، دووميداني، تيراندازي، دوچرخه سواري، ژيمناستيك و قايقراني رشته‌هاي پر مدال هستند كه در بازي‌هاي آسيايي تنها دو طلا از 160 طلا سهم كاروان ايران بود. در اين شرايط مسئولان بسيج اعلام آمادگي كرده‌اند تا در كنار وزارت ورزش و كميته ملي المپيك براي توسعه اين شش رشته همراه شوند. البته بسيج از چهار سال پيش با تأسيس پايگاه‌هاي استعداديابي ورزش بسيج در رشته‌هاي مدال‌آور عملاً اين كار را شروع كرده است و حالا به گفته سردار يزداني رئيس سازمان تربيت بدني بسيج، آنها آماده‌اند اين تجربيات بزرگ را در اختيار سازمان‌هاي متولي ورزش قرار دهند.

اين روزها مسئولان ورزش صحبت از توسعه رشته‌هاي مدال‌آور مي‌كنند، كاري كه بسيج در سال‌هاي گذشته با تأسيس پايگاه‌هاي استعداديابي ورزش بسيج آن را كليد زده است. چه شد بسيج وارد بخش سرمايه‌گذاري در ورزش پايه شد؟
حقيقا به عنوان كسي كه شخصاً 40 سال است در بحث مديريت ورزش هستم، به دو كار اعتقاد قلبي دارم. يكي بحث زيرساخت‌ها و ساخت سالن‌هاي ورزشي و ديگري بحث استعداديابي و تربيت نيروهاي متخصص. در صورتي كه متوليان ورزش هم به اين بخش‌ها توجه كنند، مطمئن باشند در آينده شاهد يك بنيه قوي و پايدار ورزشي چه در بحث سلامت جامعه كه جزء مطالبات مقام معظم رهبري است و چه در عرصه ورزش قهرماني خواهيم بود. شما اگر برنامه‌هاي كشورهايي كه وضعيت پايداري در ورزش قهرماني دارند را بررسي كنيد مي‌بينيد آنها توجه ويژه‌اي به ورزش پايه داشته‌اند. بحث استعداديابي هم همين است و در صورتي كه اين امر با جديت دنبال و حمايت شود مي‌توانيم اميدوار باشيم كه با تربيت قهرمانان برجسته در ميادين و رقابت‌هاي بين‌المللي داراي جايگاه پايداري خواهيم بود.

درباره تعداد اين پايگاه‌ها و فعاليت‌هايي كه در آن صورت مي‌گيرد بيشتر توضيح مي‌دهيد؟
از چهار سال گذشته 120 پايگاه استعداديابي در هشت رشته‌اي كه بيشترين مدال را كسب مي‌كند در حال فعاليت است. در گزارشي كه هاشمي رئيس كميته ملي المپيك مي‌دادند، 160 مدال طلا در شش رشته پر مدال توزيع مي‌شود. اتفاقاً پايگاه‌هاي استعداديابي بسيج در اين رشته‌ها به جز ژيمناستيك كه زيرساخت آن در بسيج وجود ندارد، در حال فعاليت هستند. به همين خاطر به وزارت ورزش و كميته ملي المپيك و فدراسيون‌ها اعلام كرديم در صورتي كه آنها همياري كنند، با توجه به ظرفيت‌هايي كه در بسيج وجود دارد مي‌توانيم در اين بخش توسعه جهشي خيلي خوبي داشته باشيم. الان حدود 120 پايگاه داريم و در صورتي كه متوليان ورزش كمك كنند مي‌توانيم تعداد اين پايگاه‌ها را به بيش از 600 پايگاه افزايش دهيم.

گسترش اين پايگاه‌هاي استعداديابي مستلزم چه شرايطي است؟ انتظار شما از نهادهاي متولي ورزش در اين رابطه چيست؟
همين الان هم متقاضي در اين رابطه وجود دارد و نواحي بسيج در سطح كشور اعلام آمادگي كرده‌اند در صورت تخصيص بودجه پايگاه استعداديابي تاسيس كنند. با اين وجود با توجه به كمبود اعتبار و بودجه، در حال حاضر توان فعاليت بيشتر از 120 پايگاهي كه در حال حاضر فعاليت مي‌كنند را نداريم. در همين رابطه در ماه‌هاي ابتداي رياست جمهوري جناب آقاي روحاني، سردار نقدي در گزارش به ايشان ظرفيت‌هاي بزرگ بسيج در بخش پايگاه‌هاي استعداديابي را اعلام كرده كه رئيس‌جمهور اين درخواست را براي دستگاه‌هاي متولي ورزش پاراف كرده‌اند. به هر حال همانطور كه مي‌دانيد نيروهاي بسيجي بي‌مزد و بي‌منت و با علاقه و عشق كار مي‌كنند. اين پتانسيل تجربه‌اي كه در چهار سالي كه از تاسيس اين پايگاه‌ها مي‌گذرد مي‌تواند در جهت رشد توان رشته‌هاي ورزشي مدال‌آور به كار گرفته شود. با توجه به اين ظرفيت‌ها مي‌توانيم تعداد پايگاه‌هاي استعداديابي را كه در شش رشته مدال‌آور فعال هستند به 600 پايگاه افزايش دهيم.

به نظر مي‌رسد ورزش كشور در توسعه رشته‌هاي مدال‌آور مي‌تواند حساب ويژه‌اي روي بسيج باز كند؟
قطعاً، جناب آقاي هاشمي از همه خواستند كه در اين رشته‌هاي پرمدال به كميته ملي المپيك كمك كنند. به هر حال سهم ناچيزي در كسب مدال در اين رشته‌هاي پرمدال در بازي‌هاي آسيايي و المپيك داريم. در جلسه‌اي كه ايشان اين درخواست را مطرح كردند، همان روز اعلام كرديم كه در اين‌باره مي‌توانند روي بسيج حساب كنند.

در اين راه تعامل بسيج با فدراسيون‌هاي ورزشي براي توسعه ورزش قهرماني در اين شش رشته مدال‌آور چگونه است؟
در بخش توسعه ورزش قهرماني همانطور كه مي‌دانيد كف آن كار استعداديابي است كه در ادامه اين روند ورزشكاران وارد ورزش قهرماني و در ادامه تيم‌هاي ملي مي‌شوند و در مسابقات بين‌المللي به ميدان مي‌روند. در موضوع رشته‌هاي مدال‌آور و تلاش براي توسعه اين رشته‌ها كه رئيس كميته ملي المپيك به آن اشاره كرده‌اند، نشست‌هايي را با برخي رؤساي اين فدراسيون‌ها جهت همكاري‌هاي مشترك برگزار كرده‌ايم. به عنوان نمونه در همين ماه نشستي با رئيس فدراسيون قايقراني برگزار كرديم و مقرر شد تا با تشكيل يك كارگروه تخصصي مشترك راهكار همكاري‌ها در بخش استعداديابي و تربيت ورزشكاران مستعد تشكيل شود.

و اين جلسات با فدراسيون‌هاي ديگر هم حتماً ادامه پيدا مي‌كند؟
بله، در برنامه‌هاي آينده هم در نظر داريم نشست‌هاي مشتركي با رؤساي فدراسيون‌هاي شنا و دووميداني داشته باشيم. بعد از جلساتي كه با مديران فدراسيون‌هاي رشته‌هاي پر مدال خواهيم داشت، در نظر داريم اين جمع‌بندي را خدمت وزير ورزش و رئيس كميته ملي المپيك ارائه دهيم و با كمك نهادهاي متولي ورزش مي‌توانيم كارهاي بزرگي در اين زمينه انجام دهيم.

درخواست شما براي گسترش اين همكاري‌ها و استفاده ورزش كشور از ظرفيت‌هايي كه بسيج در اين زمينه ايجاد كرده، چيست؟
لازمه اين همكاري‌ها، افزايش همدلي‌هاست كه از مطالبات مقام معظم رهبري هم است و مدام اين را به مسئولان اجرايي متذكر مي‌شوند. در صورت افزايش اين همدلي‌ها مي‌توانيم از تمام ظرفيت ورزش كشور مانند نيروهاي متخصص، زيرساخت‌ها و مديريت براي پيشبرد و پيشرفت رشته‌هاي مختلف ورزشي در عرصه‌هاي بين‌المللي استفاده كرده و موفقيت‌هاي بيشتري كسب كنيم.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن