تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):هیچکس حقیقت ایمان را کامل نمی کند مگر اینکه جدال لفظی را رها کند، هر چند حق با او باش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867945373




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اظهارات جنجالي علی دایی در برنامه 90


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: اظهارات جنجالي علی دایی در برنامه 90



تسنيم/ سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس خواستار اين شد که با وزير ورزش رو در رو شود تا تکليف شکايتي که از وي شده به اين شکل مشخص شود. علي دايي در خصوص شکايت وزير ورزش و جوانان از وي و عليرضا رحيمي گفت: وزير اين حق را دارد که از ما شکايت کند. مطمئن باشيد همانطور که هميشه تا آخر تمام ماجراها ايستادم، اين بار هم تا آخر ماجرا مي‌ايستم تا خيلي از حقايق روشن شود.
وي افزود: اتفاقاتي که امسال در پرسپوليس افتاد را از طريق افراد موثق پيگيري کردم. اين را شنيدم که گودرزي تمايل به برکناري من را داشته است و اين براي من مشخص بود. وزارت ورزش هم مانند هر کس ديگري حق شکايت دارد و در اين ماجرا بالاخره حقانيت يک طرف مشخص خواهد شد.
سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه برخي جوسازي‌هاي رسانه‌اي از رسانه‌هاي طرف وزارت ورزش صورت گرفته است، عنوان کرد: ما تقاضا کرديم که با وزير ورزش مواجهه حضوري داشته باشيم تا ايشان در دادگاه قسم بخورد که به آقاي رحيمي نگفته من را برکنار کند.
دايي با اشاره به مشکلات مالي پرسپوليس در زمان حضورش در اين تيم اظهار داشت: زماني که چک اسپانسر برگشت خورد، با يکي از نمايندگان مجلس که دکتر زارع بود صحبت کرديم تا 2 ميليارد به عنوان قرض بگيريم. آقاي زارع بعد از اين درخواست ما نزد آقاي گودرزي رفت و تقاضاي ما را بيان کرد که وزير در پاسخ به درخواست او گفته بود ما چندبار از آقاي رحيمي خواسته‌ايم دايي را برکنار کند که اين کار را نکرده و تا زماني که اين کار صورت نگيرد ما به پرسپوليس کمک نمي‌کنيم.
وي درباره صحبت‌هاي علي کريمي مبني بر اينکه گفته دايي منفعت طلب است و دوست و رفيق نمي‌شناسد، خاطرنشان کرد: در خصوص من و او (کريمي) همه چيز کاملاً مشخص است. مطمئناً اتفاقاتي که در گذشته رخ داده را مردم فراموش نکرده‌اند. از اخراج در بازي‌ها گرفته تا مشکلات جام جهاني 2006 آلمان، درگيري با مربيان و مصاحبه‌هايي که من و کريمي انجام داده‌ايم.
کاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: درباره رفاقت بايد بگويم «کبوتر با کبوتر باز باز با باز، کند همجنس با همجنس پرواز». مطمئناً خيلي از آدم‌ها به درد رفاقت با هم نمي‌خورند، اما بايد بگويم زماني که کريمي در استيل آذين بود و به خاطر برخي مسائل که در ماه مبارک رمضان اتفاق افتاد از اين تيم کنار گذاشته شد، کارهايي انجام دادم که اين مسئله ختم به خير شود و مي‌توانيد اين موضوع را از مديران وقت استيل آذين بپرسيد.
دايي همچنين درباره اختلافاتش با محمد مايلي‌کهن و اينکه به علت شکايتش از مربي سابقش او را محکوم به حبس کرده است، عنوان کرد: دادگاه به چنين چيزي رأي داده است و در جلسه تجديدنظر هم ايشان (مايلي‌کهن) محکوم شده است. اينکه اين آقا مربي من بوده دليل نمي‌شود که هميشه از شکايتم بگذرم. از سوي کانون مربيان هم ديدم در اين خصوص بيانيه‌اي صادر شده که انگار مقصر اين اتفاقات من هستم.
وي افزود: من باعث به زندان رفتن کسي نمي‌شوم و اگر هم دادگاه چنين رأيي را صادر کرده به خاطر حرف‌هايي بوده که خود اين افراد زده‌اند.
«چندبار بايد از حقم گذشت کنم و چيزي نگويم» بازيکن پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان با بيان اين جمله، اظهار داشت: زماني که اين آقا اتهاماتي را به من مي‌زد چرا کسي اعتراض نکرد که چرا اين صحبت‌ها را مي‌کني؟ دادگاه هم بر اساس صحبت‌‌‌هايي که شده رأي داده است و ايشان (مايلي‌کهن) هم هنوز روي حرف خود ايستاده و نادم نيست.
دايي که روي خط برنامه 90 صحبت مي‌کرد درباره صحبت‌هاي روابط عمومي وزارت ورزش و جوانان در دفاع از محمود گودرزي گفت: طرف حساب من وزير است و او براي من فيل و سربازهايش را نفرستد! درست نيست که من بخواهم جواب روابط عمومي وزارت ورزش را بدهم، چون در پرونده بنده نقشي ندارد و اگر گودرزي حرفي دارد پاسخگو خواهم بود.
سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس با يادآوري اينکه محمود گودرزي خواستار برکناري وي شده است، خاطرنشان کرد: مدارک زيادي دارم که وزير خواستار برکناري من شده است. در ضمن آيا اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس که از سوي خود وزارتخانه منصوب شده‌اند و اکنون هم ارتباط تنگاتنگي با وزير دارند، عليه او شهادت مي‌دهند؟ اکنون يک مرد در جامعه ما پيدا شده که حق را ديده و نمي‌خواهد حق پايمال شود و او هم دکتر زارع است. در جلسه بازپرسي هم حاضر شد و با توجه به حرف‌هايي که گودرزي زده بود شهادت داد.
وي افزود: من قراردادي با پرسپوليس داشتم که بعد از اين ماجراها قرارداد سال سومم را هم بخشيدم. در اين خصوص بايد به آقاي رحيمي هم اشاره‌اي کنم. مديري که من هميشه به نيکي از او ياد خواهم کرد پول، پست و مديريت را قبول نکرد و سر حرفي که زده بود ايستاد، اما برخي‌ها را مي‌بينيم که خيلي سريع همه چيز را فراموش مي‌کنند!
دايي همچنين درباره صحبت‌هايي که حميدرضا سياسي در اين چند وقت در خصوص برکناري او مطرح کرده گفت: آقاي سياسي در برنامه قبلي قسم جلاله خورد که وزير نقشي در برکناري من نداشته و صحبت‌ها او در دفعات بعدي برخلاف قسمي بود که خورد. فايل صوتي صحبت‌هاي او موجود است و اين فايل را به دادگاه خواهم داد تا همه چيز مشخص شود.



سه شنبه, 20 آبان 1393 ساعت 08:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن