تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ارزش چهار چيز را جز چهار گروه نمى‏شناسند : جوانى را جز پيران، آسايش را جز گرفتاران...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869946126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناظمی: وزیر ورزش با برکناری دایی از پرسپولیس مخالف بود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ناظمی: وزیر ورزش با برکناری دایی از پرسپولیس مخالف بود تهران – ایرنا – مدیر روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان گفت:وزیر ورزش با برکناری آقای دایی مخالف بود زیرا وی قرار داد مالی سه ساله بسیار سنگین و شگفت انگیز به مبلغ شش میلیارد و 100 میلیون تومان با باشگاه پرسپولیس بسته بود.


به گزارش ایرنا، مازیار ناظمی در پاسخ به اظهارات علی دایی در برنامه 90 در تماسی تلفنی با این برنامه افزود: سلیقه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس این بود که آقا دایی به عنوان سرمربی، صلاحیت فنی ندارد و وی را برکنار کرد.
سخنگوی وزارت ورزش ادامه داد: آن طور که از آقای سیاسی رییس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس شنیده ام، تمامی پولی که امسال مربوط به آقای دایی می شد، دو میلیارد و 100 میلیون تومان بود که پرداخت شده است.
ناظمی گفت:این شیوه را آقای دایی سال هاست که در رده های مختلف باشگاهی و ملی دنبال می کند به طوری که مقامات را متهم کرده و هیاهو و جنجال به راه می اندازد و اصل موضوع را گم کرده و در رسانه ها راه افتاده و هر موضوعی که به نظرش می رسد مطرح می کند و نکات متفاوتی را می گوید و سیاست را به ورزش و ورزش را به فرهنگ ربط داده و دشمنان فرضی خود را مورد بحث قرار می دهد.
مدیر روابط عمومی وزارت ورزش گفت: در حوزه باشگاه پرسپولیس، وزیر ورزش رییس مجمع است اما او به اندازه اختیار خود ورود نکرد و هیات مدیره تصمیم گرفت ، سرمربی را برکنار کند.
وی در خصوص علت شکایت از دایی گفت: همه ما به عنوان شهروند یک حقوقی داریم و وقتی دروغی از زبان فردی مطرح می شود، حق پیگیری نیز وجود دارد و وزیر ورزش از جایگاه حقوقی به عنوان وزیر و جایگاه حقیقی به عنوان فردی که 35 سال است در دانشگاه حضور دارد و ده ها کارشناس و دکتری و انسان های صاحب منصب را در سطح عالی دانشگاهی تربیت کرده، مورد توهین قرار گرفته و شکایت کرده است.
ناظمی افزود: همان طور که آقای دایی از رسانه ها و افراد مختلف شکایت می کند و حکم جلب می گیرد و می تواند خبرنگار و مربی را به زندن ببرد و اکنون نیز بحث آقای مایلی کهن مطرح است که حکم معلمی او را دارد، این حق برای آقای گودرزی نیز وجود دارد و محفوظ است و این شکایت را دفتر حقوقی وزارتخانه مطرح کرده است.
وی توضیح داد: هیات مدیره آقای دایی را برکنار کرده و حال سئوال این است که این همه هیاهو، جنجال و درگیر کردن وزیر و وزارتخانه چه معنایی دارد. چرا این قدر بزرگنمایی می شود و اگر به عدالت اعتقاد داریم دیگر نباید این مقدار نگران باشیم و این موضوع را به مطبوعات و رسانه ها بکشانیم.
ناظمی توضیح داد: اگر وزیر ورزش نظر به برکناری دایی داشت باید این موضوع را از رییس و اعضای هیات مدیره به عنوان عالی ترین مقام باشگاه می خواست بنابراین این افراد می توانند هر جا که خواستند شهادت بدهند که آیا وزیر ورز چنین خواسته ای داشته است یا خیر؟ اما به صراحت می گویم چنین مطلبی نبوده و آقای گودرزی به هیچ عنوان خواستار برکناری آقای دایی نبوده است.
وی گفت: در یک محفلی که صحبت هزینه های بالای کادر فنی آقای دایی بود، یکی از بحث هایی که مطرح شد این بود که حداقل برادر وی یعنی محمد دایی که دانش فنی و سابقه مربیگری موثر و روشن در حد پرسپولیس ندارد کنار گذاشته شود و نفر دیگری بیاید تا تیم سروسامان بگیرد.
شبک**9140**1983 **1917


20/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن