تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869432836




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات‌دیدار۱۰روزقبل‌شرمن‌باصهیونیست‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جزئیات‌دیدار۱۰روزقبل‌شرمن‌باصهیونیست‌ها
روزنامه صهیونیستی هاآرتص درباره این دیدار نوشت که یکی از مقامات ارشد رژیم صهیونیستی درباره جزئیات این گفت‌گوها گفت که رایس و «وندی شرمن» که ریاست تیم مذاکره‌کننده آمریکا در گروه 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آْلمان) را برعهده دارد تصریح کردند که علیرغم تلاش مستمر دیپلماتیک، گمان نمی‌کنند که تا مهلت 24 نوامبر سال جاری میلادی توافق جامع هسته ای درباره برنامه هسته‌ای ایران محقق شود.
فارس: یک روزنامه صهیونیستی نوشت که مشاور امنیت ملی آمریکا و رئیس تیم مذاکره‌کننده آمریکا در گروه ۱+۵ در دیدار با مقامات اسرائیل گفته بودند که علیرغم تلاش مستمر دیپلماتیک، گمان نمی‌کنند که تا مهلت ۲۴ نوامبر سال جاری میلادی توافق جامع هسته‌ای درباره برنامه هسته‌ای ایران محقق شود.

یک هیأت از رژیم صهیونیستی با گروهی از مقامات آمریکایی به ریاست «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی آمریکا حدود 10 روز پیش در واشنگتن دیدار داشتند.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص درباره این دیدار نوشت که یکی از مقامات ارشد رژیم صهیونیستی درباره جزئیات این گفت‌گوها گفت که رایس و «وندی شرمن» که ریاست تیم مذاکره‌کننده آمریکا در گروه 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آْلمان) را برعهده دارد تصریح کردند که علیرغم تلاش مستمر دیپلماتیک، گمان نمی‌کنند که تا مهلت 24 نوامبر سال جاری میلادی توافق جامع هسته ای درباره برنامه هسته‌ای ایران محقق شود.

کوهن به همراه «جرمی ایساکاروف» رئیس بخش استراتژیک وزارت خارجه رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات اسرائیلی که در این گفت‌وگوها شرکت داشتند، اعلام کردند که مدیریت آمریکا در مذاکرات، موضع ایران را سخت‌تر کرده است.

طبق این گزارش، مقامات صهیونیستی به همتایان آمریکایی خود گفته بودند که ایران فکر می‌کند که آمریکا بیش از ایران خواستار رسیدن به توافق هسته‌ای است و بنابراین آنها نمی‌خواهند همین حالا توافق کنند و این مقامات افزودند که «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران می‌خواهد که انعطاف داشته باشد اما رهبر ایران به او چنین اجازه‌ای را نمی‌دهد.

با این‌حال، «مری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که هم موضوعات و هم جزئیات درباره رایزنی‌های اخیر با اسرائیلی‌ها نادرست است.

وی افزود: «هرگونه تلاش برای سوء تعبیر از گفت‌وگوهای سازنده با دوستان اسرائیلی ما درباره مذاکرات هسته‌ای ایران، ناامیدکننده است.»

مذاکرات سه جانبه میان «جان کری» وزیر خارجه آمریکا، «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران و «کاترین اشتون» رئیس‌ سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه (امروز) آغاز شد و فردا نیز ادامه دارد و روز سه‌شنبه هفته جاری، مذاکرات مدیران سیاسی ایران و 1+5 به ریاست اشتون در مسقط آغاز می شود.

علیرغم آنکه طرفین اعلام کرده‌اند که به پیشرفت‌هایی در مذاکرات دست یافته‌اند اما همچنین تأکید دارند که شکاف‌ها در خصوص موضوعات کلیدی بر سرجای خود باقی است.




تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن