تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869421970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تداوم پیشروی کردها در کوبانی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تداوم پیشروی کردها در کوبانی
در حالی که نیروهای کرد پیشروی زیادی را در کوبانی در مقابله با داعش داشته‌اند، درگیری‌ها میان آن‌ها و اعضای داعش در بیشتر محورهای این شهر ادامه دارد. کردها در عین حال نسبت به سرنوشت شهرک "عفرین" در 200 کیلومتری غرب کوبانی و حملات جبهه النصره به این شهرک هشدار داده و خواهان نجات این شهرک شده‌اند.
کد خبر: ۴۴۸۰۴۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۹ - 09 November 2014


در حالی که نیروهای کرد پیشروی زیادی را در کوبانی در مقابله با داعش داشته‌اند، درگیری‌ها میان آن‌ها و اعضای داعش در بیشتر محورهای این شهر ادامه دارد. کردها در عین حال نسبت به سرنوشت شهرک "عفرین" در 200 کیلومتری غرب کوبانی و حملات جبهه النصره به این شهرک هشدار داده و خواهان نجات این شهرک شده‌اند.


به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که کردها توانستند در محور مسجد الحاج رشاد و مناطق دیگری در کوبانی پیشروی کنند و این در حالی است که درگیری‌ها میان کردها و اعضای داعش در بیشتر محورهای کوبانی ادامه دارد و در درگیری‌های اخیر حدود 13 تن از اعضای داعش کشته شدند.


همچنین دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که جنگنده‌های ائتلاف ضد داعش پایگاه‌های این گروه در دیرالزور و از جمله یک میدان نفتی و مراکز دیگر وابسته به داعش را در کوبانی هدف قرار دادند.


به گزارش دیده بان حقوق بشر سوریه، چهار انفجار در دیر الزور رخ داد که موجب منهدم شدن برخی تجهیزات داعش و کشته شدن برخی از اعضای آن شد.


همچنین درگیری‌های شدیدی نیز میان اعضای داعش و نیروهای پیشمرگ در کوبانی رخ داد.


پیش از این فرمانده نیروهای پیشمرگ در کوبانی اعلام کرده بود که کردها به خوبی از کوبانی حمایت می‌کنند اما سلاح‌های اندکی در اختیار دارند.


در همین راستا کردهای سوریه خواهان کمک رسانی برای نجات شهرک عفرین در 200 کیلومتری غرب کوبانی و ممانعت از وقوع رخدادهایی شبیه رخدادهای کوبانی در این شهرک شدند.


هیفی مصطفی، یکی از مسئولان شهرک عفرین اعلام کرد: عفرین به دست گروه جبهه النصرة به سرنوشتی شبیه سرنوشت کوبانی مواجه خواهد شد.


وی تاکید کرد: جبهه النصرة شهرک عفرین را محاصره می‌کند اما ما آماده دفاع از خود هستیم. ما از تلاش‌های جامعه جهانی از کوبانی سپاسگزاریم اما این تلاش‌ها بسیار دیر صورت گرفت ما از آن‌ها می‌خواهیم تا برای نجات عفرین نیز به ما کمک کنند تا رخدادهای کوبانی در این شهرک تکرار نشود.


شهرک عفرین در 200 کیلومتری غرب کوبانی قرار دارد و این شهرک و شهرک کوبانی جزء سه منطقه مهم کردها هستند.


مصطفی افزود: عفرین که حدود بیش از یک میلیون تن و از جمله 200 هزار آواره را در خود جای داده است هدف بعدی تروریست‌ها پس از کوبانی است.


گروه داعش سال گذشته به شهرک عفرین حمله کرده بود اما کردها توانسته بودند با اعضای داعش مقابله کنند.


گروه جبهه النصرة نیز از چند ماه پیش پایگاه‌هایی نزدیک شهرک عفرین را در دست گرفته است اما حمله جدی انجام نداده است.


جبهه النصرة اخیرا با دیگر گروه‌های مسلح توافقنامه‌ای را امضا کرده و حدود 25 کیلومتر به شهرک عفرین نزدیک شده است.


مصطفی از نیروهای ائتلاف خواست تا با هماهنگی نیروهای کرد برای ممانعت از حملات جبهه النصره به شهرک مذکور اقدامات جدی اتخاذ کنند.


از سوی دیگر، انفجار شدیدی در یک انبار سلاح وابسته به داعش در دیرالزور سوریه رخ داد.


همچنین شبکه اسکای نیوز اعلام کرد که در پی درگیری نیروهای پیشمرگ‌ها با اعضای داعش 38 تن از اعضای داعش و شش تن از کردها طی 24 ساعت اخیر کشته شدند. 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن