تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867928992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادامه ناآرامی‌ها در کرانه باختری


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ادامه ناآرامی‌ها در کرانه باختری
در پی شهادت خیر حمدان جوان 22 ساله فلسطینی به ضرب گلوله نیروهای پلیس صهیونیستی موجی از خشم بر ساکنان روستای کفر کنا در الجلیل واقع در شمال اراضی اشغالی 48 حکمفرما شده است و کمیته عالی پیگیری امور عرب‌های ساکن فلسطین اشغالی امروز (یکشنبه) را اعتصاب عمومی اعلام کرد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از سایت شبکه اسکای نیوز عربی، روستای کفر کنا و مناطقی دیگر در فلسطین اشغالی در پی شهادت این جوان فلسطینی صحنه درگیری شدید فلسطینیان با نیروهای پلیس صهیونیستی بوده است و بسیاری از خیابان‌های اصلی این روستا مسدود شده است و همه فلسطینیان ساکن سرزمین‌های اشغالی 1948 خود را برای اعتصاب سراسری در روز یکشنبه 18 آبان ماه آماده می‌کنند.


پلیس رژیم صهیونیستی مدعی شد که حمدان قصد حمله به عناصر پلیس صهیونیستی در جریان یک درگیری خانوادگی را داشته که در نهایت عناصر پلیس به سمت وی تیراندازی و او را به شدت زخمی کردند و در نهایت این جوان پس از انتقال به بیمارستان بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.

اما تصاویری که دوربین‌های مداربسته ثبت کرده‌اند ادعاهای پلیس صهیونیستی را رد می‌کند. در این تصاویر این گونه دیده می‌شود که یک جوان فلسطینی به خودروی پلیس ضربه‌ای وارد می‌کند، اما هنگامی که نیروهای پلیس پیاده می‌شوند او نیز عقب‌نشینی می‌کند و خطری برای آنها ایجاد نمی‌کند، اما با این وجود نیروهای پلیس به سمت وی تیراندازی کرده و او را به شدت زخمی می‌کنند که و این جوان پس از انتقال به بیمارستان بر اثر شدت خونریزی و جراحات وارده به شهادت می‌رسد.

در همین راستا، کمیته عالی مبارزه با خشونت در اراضی اشغالی 48 شهادت خیر حمدان جوان فلسطینی ساکن روستای کفر کنا به ضرب گلوله نیروهای پلیس صهیونیستی را محکوم کرد.

این کمیته در بیانیه‌ای پلیس رژیم صهیونیستی را مسئول این جنایت معرفی و تاکید کرد که پلیس با کینه و دشمنی با عرب‌های ساکن اراضی اشغالی تعامل می‌کند و به دستورالعمل‌های کمیته اور که پس از ناآرامی‌های قدس و مسجد الاقصی تشکیل شد عمل نمی‌کند. در آن درگیری‌ها 13 جوان فلسطینی به ضرب گلوله نیروهای پلیس صهیونیستی به شهادت رسیدند و کمیته اور در آن زمان اعلام کرد که پلیس تعامل نژاد پرستانه‌ای با عرب‌های ساکن اراضی اشغالی دارد.

رئیس این کمیته پلیس رژیم صهیونستی را منبع خشونت و نقض حقوق شهروندان عرب دانست و تاکید کرد که این کمیته پرونده شهادت حمدان را با همکاری شورای روستای کفر کنا بررسی خواهد کرد و تحقیقات گسترده و فراگیری را در این راستا به منظور شناسایی مجرمان و تحویل آنها به دادگاه انجام خواهد داد.

از سوی دیگر، مسعود غنایم، نماینده عرب کنست صهیونیستی در پیامی فوری به اسحاق آهارونوویچ وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار تحقیق فوری برای رسیدگی به پرونده حمدان و اعلام جزئیات شهادت وی شد.

مسعود غنایم تصریح کرد که این اقدام پلیس رژیم صهیونیستی ثابت کرد که پلیس اهمیتی به جان عرب‌ها و فلسطینیان در اراضی اشغالی قائل نمی‌دهد.

وی این اقدام جنایتکارانه را بسیار خطرناک خواند و نسبت به پیامدهای آن و خیزش مردمی علیه دشمن صهیونیستی در این منطقه هشدار داد.

قرار است نشستی در شورای محلی روستای کفر کنا با مشارکت کمیته عالی پیگیری امور عرب‌های ساکن اراضی اشغالی 48 و سازمان‌ها و نهادهای عربی و محلی به منظور رسیدگی به این مساله برگزار شود و پس از آن نیز تظاهرات گسترده‌ای در محکومیت شهادت این جوان فلسطینی در میدان شهدای این روستا برپا شود.

این در حالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل اعلام کرده است که اسرائیل هرگز در برابر خشونت‌ها در کفر کنا کوتاه نخواهد آمد و عاملان اغتشاش را براساس قانون مجازات خواهد کرد.



منبع: ایسنا


۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن