تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871187144




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گنج‌زاده‌: با آن همه حاشیه واقعا در آلمان گل کاشتیم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: گنج‌زاده‌: با آن همه حاشیه واقعا در آلمان گل کاشتیم
کد خبر: ۴۴۷۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۷ - 09 November 2014


کاراته‌کای وزن 84+ کیلوگرم تیم ملی پس از کسب مدال نقره گفت: با حواشی که قبل از اعزام برای تیم ملی کاراته پیش آمد واقعا ما گل کاشتیم.


سجاد گنج‌زاده پس از کسب مدال نقره بیست‌و‌دومین دوره مسابقات قهرمانی جهان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ اظهار داشت: همه بهترین‌های دنیا در تاتامی جهانی حضور داشتند و من هم به نوبه خودم کومیته خوبی اجرا کردم. در فینال یک بر صفر از حریفم پیش افتاده بودم و همین‌ طور از او امتیاز می‌گرفتم و لحظه آخر بازی را به او واگذار کردم. داوران هوای حریفم را داشتند چون او قهرمان جهان بود و به همین دلیل به حریفم خوب امتیاز می‌دادند.


وی در ادامه گفت: بعد از پایان بازی تمام نفرات حاضر در سالن شاهد بودند که من خیلی خوب مبارزه کردم و حتی ترکیه‌ای ها به من گفتند چون هموطن‌ آنها قهرمان جهان است باید ضربات بیشتری به او می‌زدم تا داوران به من امتیاز بدهند.


گنج‌زاده در ادامه خاطرنشان کرد: از عملکردم در تاتامی جهانی خیلی راضی هستم. حریفم را 2 بار برده بودم یک بار در مسابقاتی که به میزبانی امارات برگزار شد 4 بر 3 او را شکست دادم و یک بار هم در مسابقات کاراته‌وان ترکیه 9 بر 5 او را شکست دادم. حریفم باور نمی‌کرد که در فینال جهانی مرا شکست داده است.


دارنده نشان نقره مسابقات جهانی در ادامه خاطرنشان کرد: تماشاچیان و داوران خیلی نماینده ترکیه را کمک کردند. با توجه به اینکه در آلمان، ترکیه‌ایی‌ها خیلی زیاد هستند روز مسابقه برای تماشای مبارزه هموطن‌شان به سالن آمده بودند. به هرحال جو مسابقات روی داوران تأثیر گذاشت و امتیازهای خوبی را به حریفم دادند.


وی در مورد اینکه آیا نتایج مسابقات جهانی آلمان با دوره قبل قابل مقایسه است یا خیر، گفت: مسابقات جهانی اینطور نیست که رقابت‌ها‌ را با دوره‌های قبل مقایسه کرد. شرایط هر دوره متفاوت است به هر حال کشورهای دیگر در طول این 2 سال تلاش کرده‌اند و این طور نبوده که بی‌کار بنشینند. عملکرد ما خیلی خوب بود و با شرایطی که پیش از اعزام و با آن حاشیه‌هایی که به وجود آمد واقعاً ما شاهکار کردیم. به اعتقاد من در حق بچه‌های ما ظلم شد و با حواشی که قبل از اعزام برای تیم ملی به وجود آمد ما در آلمان گل کاشتیم.


گنج‌زاده در مورد اینکه کسب مدال طلا در مسابقات کومیته تیمی دور از دسترس نیست گفت: امروز در کومیته تیمی با آلمان مبارزه خواهیم کرد. همیشه شاهد این بوده‌ایم که کشورهای میزبان از میزبانی خود به نحو احسن استفاده کرده‌اند. ما فردا با داور،‌ تماشاچی و خود آلمانی‌ها باید بجنگیم. باید کاری کنیم که فردا جو مسابقات به نفع ما شود.


وی در پایان در مورد مصدومیت سعید احمدی خاطرنشان کرد: سعید احمدی از لحاظ فیزیکی واقعاً‌ در شرایط بسیار خوبی قرار داشت او مقابل حریف روسیه در 15 ثانیه پایانی عملکرد خیلی خوبی داشت و حتی بازی با نتیجه تساوی پیگیری می‌شد، اما لحظه آخر از ناحیه ساق پا آسیب دید و با همان مصدومیت برنده این دیدار شد. متاسفانه دور بعدی مقابل نماینده برزیل واقعاً به خاطر مصدومیتی که برای احمدی پیش آمده بود خوب مبارزه کرد اما آسیب دیدگی به او اجازه نداد به هدفش برسد. حریف احمدی در حد و اندازه‌ای نبود که بتواند او را شکست دهد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن