تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه در هر كس باشد منافق است اگر چه روزه دارد و نماز بخواند و حج و عمر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868180384




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بلوکه شدن پاداش‌ خارجي و داخلي واليبال


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: بلوکه شدن پاداش‌ خارجي و داخلي واليبال
بلوکه شدن پاداش‌هاي تيم ملي واليبال در فدراسيون جهاني و عدم تحقق وعده‌هاي داخلي سرخوردگي ملي‌پوشان ايران را بعد از کسب عنوان چهارم ليگ جهاني و ششم قهرماني جهان به دنبال داشته است.

والیبال ایران پرافتخارترین سال تاریخ خود را سپری کرده است. قرار گرفتن در رده چهارم لیگ جهانی، ایستادن در مکان ششم مسابقات قهرمانی جهان و کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی عناوینی بود که برای نخستین بار در تاریخ ورزش ایران برای تیم ملی والیبال کسب شده است.

به نقل ازمهر، انتظاری که ملی‌پوشان کشورمان بعد از درخشش در این سه میدان بزرگ داشتند این بوده که دست کم تقدیری در شان آنها صورت گیرد اما با وجود اینکه مدت نسبتا زیادی از این سه رخداد مهم می‌گذرد هیچ خبری از وعده‌های قبلی برای پرداخت پاداش به آنها نشده و این موضوع سرخوردگی ملی‌پوشان کشورمان را به دنبال داشته است.

در این بین بلوکه شدن پاداش‌های فدراسیون ایران در FIVB مشکلات موجود را دو چندان کرده است. این معضلی بوده که از سال گذشته وجود داشت و هنوز هم بر طرف نشده است. پرداخت نکردن حق پخش تلویزیونی لیگ جهانی 2013 توسط صدا و سیمای ایران به فدراسیون جهانی والیبال با واکنش منفی سران FIVB همراه شد و آنها پاداش‌هایی که قرار بود به فدراسیون ایران پرداخت کنند را بلوکه کردند.

اگرچه رایزنی‌های زیادی صورت گرفت تا مبلغ یاد شده که بالغ بر 250 هزار دلار بوده است از سوی صدا و سیما پرداخت شود ولی فدراسیون جهانی والیبال نه تنها پاداش‌های سال گذشته را در اختیار فدراسیون ایران قرار نداد که پاداش‌های لیگ 2014 جهانی که با قرار گرفتن ایران روی سکوی چهارم بوده را هم بلوکه کرده است. این بار نیز علت این تصمیم، پرداخت نشدن حق پخش تلویزیونی توسط صدا و سیما عنوان شده است.

فدراسیون جهانی والیبال بر اساس دستورالعمل قبلی خود مبلغ 9 هزار و 600 دلار را به عنوان پاداش هر برد به تیم‌ها پرداخت می‌کند و تیم‌های بازنده در هر مسابقه نیز 4 هزار و 600 دلار دریافت می‌کنند که این مبالغ در پایان مسابقات در اختیار فدراسیون‌های مربوطه قرار می‌گیرد. این پاداش جدای از مبلغ دیگری است که بر اساس رتبه‌بندی تیم‌ها در پایان لیگ جهانی به فدراسیون‌ها پرداخت می‌شود که بر اساس فرمول FIVB تیم برنده دو میلیون دلار دریافت می‌کند.

قرار بر این بود فدراسیون والیبال ایران پاداش‌هایی که بر اساس برد و باخت‌ها در اختیار کشورمان قرار می‌گیرد را بین بازیکنان تقسیم کرده تا به نوعی از آنها قدردانی شود و مبلغ کلی دیگری که به خاطر رتبه ایران در لیگ جهانی به فدراسیون کشورمان اهدا می‌شود صرف هزینه‌های اردوها، سفرها و دیگر مخارج تیم ملی شود اما با وجود دو دوره حضور در لیگ جهانی و کسب عنوان چهارمی در سال 2014 هیچ مبلغی در اختیار ملی‌پوشان و کادر فنی قرار نگرفته است.

فدراسیون جهانی والیبال به خاطر باقی ماندن مشکلات خود بر سر دریافت حق پخش تلویزیونی با صدا و سیمای ایران این پول‌ها را بلوکه کرده و تا زمانی که حق پخش خود را دریافت نکند خبری از پاداش‌های ملی‌پوشان نخواهد شد. جالب اینکه جایزه 10 هزار دلاری که سال گذشته به فرهاد ظریف به عنوان بهترین لیبرو تعلق گرفته شده بود هم بلوکه شد و فدراسیون ایران از خزانه خود این پاداش را در اختیار ظریف قرار داد و باید دید این بار هم چنین تصمیمی برای سعید معروف که بهترین پاسور لیگ جهانی 2014 شده اتخاذ خواهد شد؟

اما در کنار بلوکه شدن پاداش‌های ملی پوشان در FIVB، خبر از پاداش‌های داخلی نیز برای اعضای تیم ملی نیست و آنها به نوعی سرخورده شده‌اند. با وجود اینکه وعده‌های زیادی به اعضای تیم ملی داده شده بود اما ایستادن در رده چهارم لیگ جهانی و ششم قهرمانی جهان نه تنها پاداشی برای آنها به دنبال نداشت که برخی‌ها دست به انتقاد از آنها زده و قرار نگرفتن روی سکو را دستاویزی برای مورد خطاب قرار دادن اعضای تیم کشورمان قرار دادند و این موضوعی است که بازیکنان و کادر فنی تیم ملی را آزرده خاطر کرده است.

حتی این قول هم به ملی‌پوشان داده شده بود در صورت درخشش در لیگ جهانی 2014 حواله ورود خوردو به عنوان پاداش در اختیارشان قرار خواهد گرفت که این موضوع نیز منتفی شده و تماس‌های ملی پوشان برای سرنوشت این وعده نیز به جایی نرسیده است.


تيم ملي واليبال ايرانواليبال



ديدگاه کاربران


?? دقيقه قبل اشتراک گذاري


نام شما:
پست الکترونيک:
ديدگاه شما:
ثبت ديدگاه شما




1393/08/17 09:08  تعداد بازدید: 1,654





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن