واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کمک 20 میلیارد پوندی مهاجران اروپایی به اقتصاد انگلیس از سال 2001 لندن – ایرنا- نتایج تحقیق کالج دانشگاهی لندن که در روز چهارشنبه منتشر شد ، نشانگر آن است که مهاجرانی اروپایی از سال 2001 میلادی تا سال 2011 میلادی ، بیش از 20 میلیارد پوند به اقتصاد انگلیس کمک کرده اند.
![کمک 20 میلیارد پوندی مهاجران اروپایی به اقتصاد انگلیس از سال 2001](http://img7.irna.ir/1393/13930814/81375685/81375685-6058575.jpg)
به گزارش ایرنا، براساس نتایج این بررسی دانشگاهی که در گیرودار، درگیری های انگلیس با اتحادیه اروپا بر سر مساله مهاجران، منتشر شده است، مهاجران 15 کشور اروپایی (عضو اصلی اتحادیه اروپا) از قبیل فرانسه، آلمان و ایتالیا 64 درصد بیشتر از آنچه از مزایا رفاهی انگلیس بهره برده اند، به این کشور مالیات پرداختند کرده اند.
نتایج این تحقیق که تحت عنوان "تاثیرات اقتصادی مهاجرت بر روی انگلیس" در مجله اقتصادی منتشر شده، موید آن است که این رقم برای مهاجران اروپای شرقی عضو اتحادیه اروپا در انگلیس، بیش از 12 درصد بوده است.
پروفسور "کریستین داستمن" از دست اندرکاران این تحقیق دانشگاهی گفته است که نگرانی مردم انگلیس درباره مهاجران به این مساله برمی گردد که این افراد مهاجر به ازای خدمات رفاهی و اجتماعی که دریافت می کنند آیا در درآمدهای مالیاتی این کشور مشارکت مناسبی دارند یا نه؟
وی افزود: تجزیه و تحلیل های جدید کالج دانشگاهی لندن، تصویر مثبتی از مشارکت مالی کلی این مهاجران بویژه مهاجران اروپایی در اقتصاد انگلیس ترسیم می کند.
بدنبال لغو محدودیت های اعمال شده برای مهاجرت شهروندان رومانیایی و بلغاری به 9 کشور اتریش ، بلژیک، انگلیس، فرانسه، آلمان، لوکزامبورگ، مالت، هلند و اسپانیا، این شهروندان از اول ژانویه گذشته اجازه یافته اند برای کار به این کشورها وارد شوند که این مساله سبب برخی نگرانی ها و مباحث سیاسی در انگلیس شده است.
برخی ازنمایندگان حزب محافظه کار و حزب ضد اروپای استقلال انگلیس معتقدند که حضور گسترده این مهاجران فشار زیادی را روی سیستم رفاهی و اجتماعی این کشور وارد می سازند ضمن اینکه اتحادیه های کارگری انگلیس نیز نظر منفی درباره شمار زیاد نیروی کار اروپایی در این کشور دارند.
بدنبال نتایج غیرمنتظره حزب عوام گرا "استقلال انگلیس" در انتخابات میاندوره ای، دیوید کامرون رهبر حزب محافظه کار و نیز "اد میلیبند" رهبر حزب مخالف کارگر برای گرفتن مواضع سرسختانه تری در مورد مساله مهاجران و جریان آزاد نیروی کار تحت فشار قرار گرفته اند.
با توجه به اینکه آزادی و گردش بدون محدودیت نیروی کار در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا یک حق و قانون رسمی این اتحادیه است، این مساله اکنون سبب ایجاد مشکل جدی میان انگلیس و مقام های این اتحادیه و حتی شرکای اروپایی اش از جمله آلمان شده است .
دیویدکامرون نخست وزیر انگلیس با توجه به فشار فزاینده یاد شده ، گفته است در صورت پیروزی در انتخابات عمومی سال آینده میلادی، میزان ورود مهاجران از کشورهای عضو اتحادیه اروپا را محدود خواهد کرد.
نخست وزیر انگلیس گفته است که چنانچه وی در انتخابات سراسری سال 2015 پیروز شود و در قدرت باقی بماند، همه پرسی درخصوص ادامه عضویت این کشور در اتحادیه اروپا در سال 2017 میلادی برگزار خواهد کرد.
کامرون قصد دارد پیش از آنکه ادامه عضویت کشورش در اتحادیه اروپا به همه پرسی گذاشته شود، بر سر شرایط ادامه این عضویت مذاکره کند.
وی گفته است که آزادی رفت وآمد نیروی کار در اتحادیه اروپا "مهمترین موضوع" در مذاکرات او درخصوص استراتژی اروپا خواهد بود.
"آنگلا مرکل" صدراعظم آلمان به تازگی در قبال مواضع دولت کامرون دراین خصوص گفته است برلین ترجیح می دهد که انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شود تا اینکه برای رفت وآمد کارگران دارای تابعیت کشورهای اتحادیه اروپا در این اتحادیه محدودیت اعمال شود.
اگرچه کامرون نخست وزیر انگلیس تاکنون واکنشی در قبال اظهارات هشدارآمیز "آنگلا مرکل" صدراعظم آلمان نداشته اما جورج آزبورن وزیر دارایی این کشور روز دوشنبه گذشته تصریح کرد: دولت ائتلافی انگلیس همچنان بدنبال محدودکردن جریان آزادی نیروی کار در اتحادیه اروپا است.
اروپام** 1** 1552 **1010
14/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]