محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832537401
از بستن «چهارراه» تا کاهش قیمت نفت آمریکا با کدام ادوات به آوردگاه نهایی هستهای میآید؟
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: از بستن «چهارراه» تا کاهش قیمت نفت
آمریکا با کدام ادوات به آوردگاه نهایی هستهای میآید؟
در این گزارش تحلیلی، خبرگزاری فارس به ۵ راهبرد اساسی اشاره میکند که واشنگتن در آستانه ادوار نهایی مذاکرات هستهای برای نیل به مقاصد خود در این مذاکرات، در دستور کار قرار داده است.
گروه بینالملل خبرگزاری فارس - دور یا ادوار نهایی مذاکرات ایران و 1+5 (تا قبل از سوم آذر) نزدیک است. بنابراین هر دو طرف مذاکرات با تمام توان به میدان خواهند آمد تا توافق مورد نظر خود را از مذاکرات بهدست آورند؛ البته در صورتی که توافقی بهدست آید. طرف ایرانی بهدنبال دو مقوله مشخص در مذاکرات هستهای است: اول، تثبیت حقوق هستهای ایران بر مبنای نیازهای بومی ظرف مدت گام نهایی توافق ژنو و پس از آن و دوم، رفع تمام تحریمهای ضدایرانی بهصورت همزمان و قطعی. اما طرف آمریکایی که اصلیترین عنصر مخالف با برنامه هستهای ایران در چارچوب 1+5 محسوب میشود هم برای خود دستکم دو گزینه را مدنظر دارد: اول، افزایش زمان گریز هستهای ایران به حدود یکسال با کاهش توان غنیسازی این کشور و دوم، حفظ چارچوب اصلی تحریمها برای یک دوره زمانی نسبتا طولانی با تعلیق تحریمها و حفظ قوانین موجبه آنها. البته این تمام خواسته آمریکاییها نیست بلکه میتوان این دو مورد را اصلیترین اهداف آنها دانست.
بر این اساس، میتوان گفت علاوه بر تمام اختلافات دیگری که وجود دارد، دستکم در این دور یا ادوار مذاکراتی تا سوم آذرماه، دو موضوع اصلی پیش روی مذاکرهکنندگان خواهد بود: اول توان غنیسازی ایران در دوره گام نهایی و دوم، شیوه رفع تحریمهای ضدایرانی. در چنین زمینه پیشفرضی، مهم است که بدانیم واشنگتن با چه تدابیری وارد آخرین گود کشتی هستهای تا پیش از سوم آذرماه خواهد شد. تدابیری که واشنگتن در این میان اندیشیده در عین پیچیدگی، آنقدرها هم زیرکانه و غیرقابل تشخیص بهنظر نمیرسند. این تدابیر را دستکم در موارد ذیل میتوان دستهبندی کرد اما تنها بههمین موارد نمیتوان محدود کرد: الف – ادامه بازی پلیس خوب و بد و ترساندن ایران از کنگره ب - کاهش قیمت نفت برای فشار بر اقتصاد ایران ج – استفاده از ابزارهای چانهزنی داخلی علیه خطوط قرمز هستهای نظام د – معیارسازی برای توافق نهایی و تبدیل آن بهمطالبه در افکار عمومی غرب ه – مقصرسازی ایران در افکار عمومی از طریق رسانههای جریان غالب در صورت عدم حصول توافق هستهای این 5 راهبرد، هماکنون در حال اجراست و ذیلا به توضیح آنها پرداخته خواهد شد اما این بدان معنا نیست که راهبرد دیگری در دستور کار نیست که ما از آن بیخبر باشیم. * ادامه بازی پلیس خوب و بد و ترساندن ایران از کنگره آمریکاییها طی چند هفته گذشته تلاش زیادی کردند تا نشان دهند که بین کنگره آمریکا و دولت این کشور بر سر دستیابی به توافق هستهای با ایران اختلاف جدی وجود دارد. ابتدا، این روزنامه نیویورکتایمز بود که مدعی شد، دولت اوباما بهدنبال توافقی با ایران است که نیازمند تایید کنگره نباشد. (جزئیات بیشتر ) «دیوید سنگر»، تحلیلگر مشهور نیویورکتایمز در ابتدای این مطلب نوشته است که هنوز به هیچوجه مشخص نیست که آیا آمریکا میتواند تا سوم آذر (24 نوامبر) به آنچه مقامات کاخ سفید آن را «مهمترین دستاورد سیاست خارجی دوره ریاستجمهوری اوباما» میخوانند، یعنی توافق با ایران دست یابد یا نه. با این حال، یک چیز قطعی است و آن این که «اگر توافقی حاصل شد، رئیسجمهور اوباما هرآنچه در توان داشته باشد، برای جلوگیری از به رأی گذاشته شدن آن در کنگره انجام خواهد داد».
پس از آن، این جان کری وزیر امور خارجه ایالات متحده بود که بهاصطلاح شروع بهمیانداری کرد تا روابط کنگره با دولت اوباما خیلی خراب نشود! وی تصریح کرد که «توافق نهایی» باید به رای کنگره گذاشته شود. (جزئیات بیشتر) از این پس، رسانههای غربی پر شدند از نشانههایی از اعتراض نمایندگان کنگره به تدابیر احتمالی دولت اوباما. حتی این مساله مطرح شد که کنگره بهدنبال آن است که طرحی را تصویب کرده و اجازه تعلیق تحریمها را از رئیسجمهور بگیرد. نقش رژیم صهیونیستی هم در این بازی پلیس خوب و پلیس بد البته قابل توجه بود. هیل، وبگاه کنگره آمریکا نوشت: اگر قرار است توافق خوبی با ایران حاصل و اجرا شود، رئیسجمهور آمریکا باید نقش پلیس خوب و نخستوزیر رژیمصهیونیستی نقش پلیس بد را بازی کند. (جزئیات بیشتر) این پایگاه اطلاعرسانی تاکید کرد: «شاید این طنز تاریخ باشد که اوباما برای آنکه بخواهد یکی از مهمترین اهداف سیاست خارجی خود را با موفقیت پیش ببرد، باید به بنیامین نتانیاهو تکیه کند.» هدف از این بازی، ارسال این پیام برای تهران است که اگر تا سوم آذر از برخی مواضع خود کوتاه نیامده و توافق نکنید، حسابتان با کرامالکاتبینی بهنام کنگره پر از تندروی آمریکا است! * کاهش قیمت نفت برای فشار بر اقتصاد ایران کسانی که اخبار اقتصادی را دنبال میکنند، حتما طی یک ماه گذشته متوجه کاهش قیمت سبد نفتی اوپک در بازارهای جهانی شدهاند. قیمت نفت از آن دسته سلاحهاست که واشنگتن ثابت کرده استفاده از آن را خوب بلد است. قیمت سبد نفتی اوپک از حدود 110 دلار در ماه ژوئن برای هر بشکه، به حدود 80 دلار در حال حاضر نزول پیدا کرده است. نظام بینالمللی پیش از این هم از نفت بهعنوان سلاح علیه ایران استفاده کرده است. در دوران جنگ تحمیلی، توسعه شدید صادرات نفت عربستان سعودی قیمت نفت را بهشدت کاهش داد و اکنون نیز شبیه همین اتفاق در حال افتادن است. برخی کارشناسان پیشبینی میکنند که قیمت نفت طی ماههای آینده بین 70 تا 80 دلار تثبیت شود.
درآمد نفت ایران که در اثر تحریمها کاهش یافته بود، طی ماههای پس از توافق ژنو و در پی بهتر شدن فضای روانی نسبت به تعامل اقتصادی با ایران و افزایش صادرات نفت ایران تا حدودی افزایش یافته بود اما با کاهش قیمت نفت، آن افزایش صادرات دیگر چندان خود را نشان نمیدهد. پیام واشنگتن با این کار بسیار روشن است. ایران نباید تصور کند که توانسته است با صادرات بیشتر نفت، ساختار تحریمها را دچار خلل کند و نباید به این باور برسد که بدون توافق هم میتوان اقتصاد کشور را مدیریت کرد. اگرچه از ایران نفت بیشتری خریداری میشود اما واشنگتن بهاین ترتیب میگوید که در نهایت درآمد نهایی شما را ما تعیین خواهیم کرد. تا زمانی که اقتصاد ایران وابسته به نفت است و تا وقتی که خامفروشی، تمام هم و غم اقتصاد ایران است، فضا برای چنین آزارهایی کاملا باز است. * استفاده از ابزارهای چانهزنی داخلی علیه خطوط قرمز هستهای نظام پایگاه هیل، وبگاه کنگره آمریکا نوشت: اعضای جامعه مدنی ایران شاید جزء آندسته از گروههایی باشند که بیش از اندازه نادیده گرفته میشوند و این در حالی است که آنها مهمترین بازیگران در مذاکرات هستهای ایران به حساب میآیند. (جزئیات بیشتر ) این وبگاه میافزاید: بر اساس این گزارش، در مقایسه با کشورهای دیگر منطقه، اکثر جامعه مدنی ایران از غرب حمایت میکند و اگر غرب به اعمال تحریمها و انزوای ایران ادامه دهد، این گروهها از بین میروند و به همین منظور حائز اهمیت است که برای دستیابی به نتیجهای که در مذاکرات هستهای به دنبال آن هستیم، دست این همپیمانان خود در ایران را تقویت کنیم. روشن است که واشنگتن بهدنبال فشار داخلی در ایران است. چندی پیش در ایران کمپینی تشکیل شد گردانندگان آن تعدادی از کارگردانان سینما بودند و شعار آن «نه به عدم توافق هستهای» بود. یا بهطور مثال، برخی اشخاص شناخته شده وابسته به یک جناح سیاسی خاص، اقداماتی را با هدف کمارزش نشان دادن توافق هستهای برای ایران دنبال میکنند. یک استاد دانشگاه چندی پیش گفته بود که با توقف غنیسازی در ایران، سجده شکر به جا خواهد آورد.
اینگونه اقدامات در دوران انتخابان ریاست جمهوری هم دنبال میشد. آن زمان برخی شعار میدادند که «اورانیوم غنی شد تا ایران فقیر شود.» این مساله را برخی تحلیلگران مدتهاست که مورد توجه قرار میدهند. مشرق، در تحلیلی که اسفند سال گذشته مطرح شد، در این خصوص نوشت: «برخی مکاتب در روابط بینالملل بهخوبی این انگاره را ترویج کردهاند که توان بسیج داخلی قدرت برای رسیدن به اهداف خارجی تا چه اندازه مهم است. وقتی که دولتی در پیگیری یک هدف خاص در عرصه بینالمللی از بسیج داخلی نیروها برخوردار نباشد، نباید انتظار موفقیت را در سر بپروراند. مسأله هستهای ایران نیز از این قاعده کلی مستثنی نیست و نظام جمهوری اسلامی ایران برای آنکه بتواند حقوق هستهای ملت را در عرصه بینالمللی احقاق و تثبیت نماید، نیازمند حمایت نیروهای داخلی اعم از نخبگان و اقشار و تودههای مردمی است. آنان که در عرصه بینالمللی بهدنبال انصراف ایران از پیگیری حقوق نسلهای آینده این مرز و بوم هستند، بهخوبی میدانند که این انصراف بدون عدول افکار عمومی ایرانیان از حق هستهای قابل حصول نیست. حتی نظرسنجیهای مؤسسات غربی طی سالهای اخیر هم بیانگر آن بودهاند که ایرانیان اگرچه از تحریمهای مرتبط با برنامه هستهای خود رنج میبرند اما حاضر نیستند که آن را بهسادگی از کف بدهند. نظرسنجیهای موسساتی نظیر «گالوپ» و «زاگبی» بهخوبی نشان میداد که اکثریت جامعه ایران بهرغم تحریمها، خواهان ادامه برنامه هستهای کشورشان هستند.» (جزئیات بیشتر ) چنین برنامهای برای این هدف دنبال میشود که افکار عمومی ایران از برنامه هستهای دل کنده و منافع کوتاهمدت را بر منافع بلندمدت کشور از جمله خودکفایی در تامین انرژی پس از پایان ذخایر سوخت فسیلی ترجیح دهد. رسانههای یک جناح خاص سیاسی چنان توافق هستهای را به زندگی مردم گره زدهاند که گویا بدون این توافق ادامه زندگی امکانپذیر نخواهد بود. چنین تدابیری در افکار عمومی یک هدف مشخص را دنبال میکند: «فشار بر خطوط قرمز نظام اسلامی». * معیارسازی برای توافق نهایی و تبدیل آن بهمطالبه در افکار عمومی غرب جان کری، اخیرا سخنانی را بهمیان آورد که تلویحا باید از آن بهعنوان «بستن چهارراه» یاد کرد. وی تصریح کرد: «اهمیت این مسئله برای جهان بسیار زیاد است. امیدوارم ایرانیها در حفرهای که خودشان بر سر یک خواسته یا خواستهای دیگر ایجاد میکنند، گیر نیفتند، تا بتوانیم با هم برای یافتن راهکار تلاش کنیم.» جان کری افزود: «توافق نهایی باید چهار مسیری را که میتواند به بمب منتهی شود، یعنی تأسیسات غنیسازی در فوردو و نطنز، رآکتور در دست ساخت اراک و احتمالا تأسیسات اعلامنشده را مسدود کند.» (جزئیات بیشتر)
این چهار مورد که آقای کری بهآنها اشاره کرده، دقیقا معیارسازی برای توافق جامع است. یعنی توافقی که جاصل میشود برای افکار عمومی غرب چنین است که دستکم تکلیف چهار چیز را روشن کرده و بهزعم طرف غربی، از آنها خطرزدایی کند. بدیهی است که این خطرزدایی، تنها نظارت آژانس بینالمللی انرژی اتمی بر این تاسیسات نیست بلکه علاوه بر پروتکل الحاقی، کاهش توان غنیسازی ایران را از میزان فعلی دربرمیگیرد. وقتی چنین انگارهای به مطالبه در افکار عمومی آمریکا و جهان غرب بدل شود، برای مقامات آمریکایی سخت خواهد بود به توافقی دست یابند که چنین معیارهایی را دربرنگیرد. * مقصرسازی ایران در افکار عمومی از طریق رسانههای جریان غالب در صورت عدم حصول توافق هستهای فارس پیش از این مقوله فوق را در یادداشتی مبسوط توضیح داده است. (اینجا) مخاطبین گرامی برای دریافت توضیحات مربوط به این بند از راهبرد آمریکاییها، میتوانند به این یادداشت مراجعه نمایند. * فرجام مجموعه راهبردهای فوق و احتمالا راهبردهای دیگری که آمریکاییها پشت پرده دنبال میکنند، از یکسو ایران را به سوی توافق سوق میدهد و از دیگرسو، خواستههای این کشور را در مذاکرات محدود میکند. برآمد راهبردهای مزبور، برداری را رسم میکند که هدف از آن اعمال نیرو به ایران برای رسیدن به یک نقطه مشخص است: «توافقی که غرب برای ایران تعریف کرده است». البته این بدان معنا نیست که ایران نتواند بخشهایی از خواستههای خود را در توافق بگنجاند. دیوید ایگناتیوس، ستوننویس مشهور واشنگتنپست اخیرا ادعا کرده که توافق مدنظر آمریکاییها، 4 هزار سانتریفیوژ را برای مدتی بین 3 تا 5 سال به ایران پیشنهاد میکند. بحث 4 هزار سانتریفیوژ قبلا هم مطرح شده بود اما تا آنجا که شنیده بودیم، آمریکاییها برای گام نهایی توافق ژنو دستکم زمان 10 ساله را مدنظر داشتند. اگر آن 10 سال به 3 تا 5 سال تقلیل یافته باشد و اساسا اگر ایگناتیوس درست گفته باشد، این مورد در نوع خود تحول مثبتی است و نشان میدهد که پایداری بر مواضع کارایی داشته است. البته ناگفته نماند که برخی منابع، نوشتههای ایگناتیوس در واشنگتنپست را تکذیب کردهاند. (جزئیات بیشتر) همین پایداری میتواند احتمالا به واشنگتن بقبولاند که دستکم برای این دوره زمانی تعداد سانتریفیوژهای موجود ایران را بپذیرد. این البته زمان خواهد برد اما غیرممکن نیست چون دموکراتها، سخت به توافق با ایران نیازمندند تا دستکم یک پیروزی در سیاست خارجی کسب کنند. همچنین بعید نیست که اگر تا سوم آذر توافقی حاصل نشد، طرف آمریکایی خود پیشگام تمدید مذاکرات شود. انتهای پیام/
93/08/11 - 00:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
سرایت ابولا به آمریکا قیمت نفت را کاهش داد |اخبار ایران و جهان
سرایت ابولا به آمریکا قیمت نفت را کاهش داد تحلیلگر بازار موسسه آپشن اکسپرس گفت تایید ابتلای یک فرد به ویروس ابولا در نیویورک قیمت نفت خام برنت را به ٨٦ دلار در هربشکه کاهش داد کد خبر ۴۴۴۳۴۹ تاریخ انتشار ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۳ - 24 October 2014 تحلیلگر بازار موسسه آپشن اکسپرس گکارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با فارس عنوان کرد دلایل کاهش قیمت نفت در دنیا؛ از خرید نفت ارزان ترکیه از ت
کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با فارس عنوان کرددلایل کاهش قیمت نفت در دنیا از خرید نفت ارزان ترکیه از تروریستها تا تخفیف عربستان به آمریکاکارشناس مسائل انرژی با بیان اینکه دلایل زیادی برای کاهش قیمت جهانی نفت وجود دارد گفت ترکیه نفت ارزان قیمت از تروریستها خریدای میکندآمریکادر پشت کاهش قیمت نفت |اخبار ایران و جهان
آمریکادر پشت کاهش قیمت نفت نیکلاس مادورو رییس جمهوری ونزوئلا آمریکا را متهم کرد که در پشت کاهش قیمت نفت و نابودی جهان قرار دارد و در جست و جوی نفت و گاز از طریق شکافتن صخره هاست کد خبر ۴۴۴۴۰۹ تاریخ انتشار ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳ ۱۰ - 24 October 2014 نیکلاس مادورو رییس جمهوری ونواکنش احتمالی آمریکا به کاهش قیمت نفت/ برنامه جدید ایران برای مدیریت بازار نفت -
بودجه سال 94 انقباضی است واکنش احتمالی آمریکا به کاهش قیمت نفت برنامه جدید ایران برای مدیریت بازار نفت معاون وزیر نفت با تشریح چهار عامل سقوط آزاد قیمت طلای سیاه از واکنش احتمالی آمریکا در صورت ادامه کاهش بیشتر قیمت نفت خبر داد و اعلام کرد با توجه به کاهش قیمت نفت بودجه سال آواکنش احتمالی آمریکا به کاهش قیمت نفت
واکنش احتمالی آمریکا به کاهش قیمت نفتتاریخ انتشار دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۴۰ معاون وزیر نفت با تشریح چهار عامل سقوط آزاد قیمت طلای سیاه از واکنش احتمالی آمریکا در صورت ادامه کاهش بیشتر قیمت نفت خبر داد و اعلام کرد با توجه به کاهش قیمت نفت بودجه سال آینده دولت انقباضی است مپیشبینی بانکهای بیانپی پاریباس و بانک آمریکا: روند کاهشی قیمت نفت رو به پایان است
پیشبینی بانکهای بیانپی پاریباس و بانک آمریکا روند کاهشی قیمت نفت رو به پایان استبانک های بیانپی پاریباس و بانک آمریکا پیش بینی کردند که روند کاهشی قیمت نفت روبه پایان است به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از بیزینس ویک رئیس جمهور ایران اخیرا به وزارتفایننشال تایمز: کاهش قیمت نفت توسط عربستان به سود آمریکا و به ضرر روسیه و ایران است
فایننشال تایمز کاهش قیمت نفت توسط عربستان به سود آمریکا و به ضرر روسیه و ایران استیک روزنامه انگلیسی با اشاره به اینکه اقدام عربستان در پائین آوردن قیمت نفت به ضرر ایران و روسیه است تاکید کرد که این سیاست نفتی جدید ریاض به سود اروپا و آمریکا است به گزارش گروه بین الملل خبرگزارکاهش قیمت نفت؛ برای پوتین و روحانی دردسرساز میشود؟ /نیشن: عربستان آمریکا در کاهش قیمت نفت با یکدیگر هماهنگ بو
کاهش قیمت نفت برای پوتین و روحانی دردسرساز میشود نیشن عربستان آمریکا در کاهش قیمت نفت با یکدیگر هماهنگ بودهاند در پی کاهش هفتهی گذشته قیمت نفت ناظران در حال بررسی پیامدهای سیاسی و استراتژیک این موضوع هستند به گزارش نامه نیوز به نقل از نشریه نیشن گسترش سریع تولید نفت دربا پیش بینی افزایش زودهنگام نرخ بهره در آمریکا قیمت نفت خام دوباره کاهش یافت/بشکهای ۸۶.۴ دلار
با پیش بینی افزایش زودهنگام نرخ بهره در آمریکاقیمت نفت خام دوباره کاهش یافت بشکهای ۸۶ ۴ دلاربا پیشبینی افزایش زودهنگام نرخ بهره در آمریکا قیمت نفت خام دوباره کاهش یافت و بشکهای ۸۶ ۴ دلار به فروش رفت به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس قیمت نفت خام برنت امروز 53 سنت کاهش یرئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز عنوان کرد کاهش قیمت نفت سومین فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز عنوان کردکاهش قیمت نفت سومین فشار اقتصادی آمریکا علیه ایرانرئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز گفت با روند کاهش قیمت نفت این نوع فشار اقتصادی سومین بار در تاریخ انقلاب اسلامی علیه ایران اعمال شده است به گزارش خبرگزاری فارس ازبرندگان و بازندگان کاهش قیمت نفت
یک پایگاه خبری آمریکایی برندگان و بازندگان کاهش قیمت نفت تهران - ایرنا - پایگاه خبری سیکینگ آلفای آمریکا در گزارشی به بررسی این مساله پرداخت که چه کشورهایی از کاهش قیمت نفت بیشترین سود را می برند و چه کشورهایی از آن به شدت متضرر می شوند به گزارش گروه اقتصادی ایرنا این پایگاهکاهش قیمت نفت منجر به کاهش سودآوری پتروشیمیها و افت شاخصها میشود
یک کارشناس بورس در گفتوگو با ایلنا کاهش قیمت نفت منجر به کاهش سودآوری پتروشیمیها و افت شاخصها میشود 1393-07-28 08 19 گروه پتروشیمی ۴۰ تا ۴۲ درصد بازار سرمایه را در بر میگیرند و با کاهش سودآوری پتروشیمیها بازار هم متاثر شده و روی شاخص تاثیرگذار خواهد بود یک کارشناتاثیر کاهش قیمت نفت بر منابع صندوق توسعه/ دولت برداشتی برای پرداخت یارانه از صندوق نداشت
معاون اقتصادی صندوق توسعه ملی تاثیر کاهش قیمت نفت بر منابع صندوق توسعه دولت برداشتی برای پرداخت یارانه از صندوق نداشت تهران - ایرنا - معاون اقتصادی صندوق توسعه ملی گفت هرچند کاهش قیمت فروش نفت بر منابع صندوق توسعه ملی تاثیرگذار است اما هنوز برآوردی در این خصوص صورت نگرفته استکاهش قيمت بنزين در آمريکا
۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۲ ۲۶ب ظ کاهش قيمت بنزين در آمريکا ميانگين قيمت بنزين در ايالات متحده به پايين ترين ميزان خود در نزديک به چهار سال اخير رسيد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج قيمت بنزين به طور ميانگين در دوهفته اخير در آمريکا در مجموع 18 18 سنت کاهش يافت و به قيمت هر گالن 3حذف یارانهها چاره دولت برای گذر از دوره کاهش قیمت نفت است
دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۴ یک کارشناس ارشد مسایل انرژی ایران گفت کاهش قیمت نفت در کوتاهمدت احتمالا روی کشورهای عضو اوپک در حاشیه خلیج فارس تاثیر چندانی نخواهد گذاشت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمود خاقانی از مسئولان سابق وزارت نفت و کارشناس مسائل انرژی در مقالکاهش قیمت نفت با ایران، روسیه و عربستان چه میکند؟
دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۵۵ در حال حاضر مهمترین خبر پیرامون حوزه انرژی در جهان سقوط قیمت جهانی نفت است و برای تولیدکنندگان بزرگی نظیر روسیه ایران و حتی عربستان این یک خبر ناخوشایند محسوب میشود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه خبری ووکس این مساله تا چقسقوط بهای نفت آمریکا به 70 دلار در هر بشکه / نفت برنت با قیمت 85 دلار معامله شد
بانک آمریکایی پیشبینی کرد سقوط بهای نفت آمریکا به 70 دلار در هر بشکه نفت برنت با قیمت 85 دلار معامله شد به دنبال پیشبینی بانک سرمایهگذاری گلدمن ساچ از روند نزولی تقاضای نفت در بازارهای جهانی قیمت این طلای سیاه در معاملات امروز با کاهش مواجه شد به گزارش گروه اقتصادی باشگا-
گوناگون
پربازدیدترینها