واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ آبان ۱۳۹۳ (۱۹:۳۹ب.ظ)
مديرکل کميته امداد استان قم خبر داد: الگوهاي جديد حمايتي مهمترين راهبرد کميته امداد مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قم گفت: فقر امروز متفاوت از گذشته است چراکه در گذشته فقر تنها به مشکلات اقتصادي بازگشت داشت اما امروزه فقر فرهنگي بيداد ميکند و عامل بسياري از فقرهاي اقتصادي نيز همين فقر فرهنگي است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قم در گردهمايي بزرگ احسان حسيني که در مجتمع ياوران مهدي(عج) جمکران برگزار شد، گفت: در قم 19 هزار و هفتصد خانوار تحت حمايت کميته امداد وجود دارد که 3 درصد از جمعيت کل کشور را دربر ميگيرد.
وي در ادامه با بيان اينکه 96 درصد جمعيت تحت پوشش کميته امداد استان در شهر قم و تنها 4 درصد در روستاها بسر ميبرند، افزود: کميته امداد استان قم پس از تهران و کرج کمترين خانوادههاي تحت حمايت را به نسبت کل جمعيت استانها دارا است.
جلالي اظهار داشت: کميت افراد تحت پوشش کميته در قم نسبت به ساير استانها فراوان نيست اما تفاوتهايي اساسي با استانهاي ديگر دارد و آن اينکه جمعيت تحت پوشش استان در شهر قم متمرکز و سبب افزايش فقر فرهنگي شده است.
وي خاطرنشان کرد: کميته امداد امام خميني(ره) استان قم 45 سرفصل را براي خدمت رساني به نيازمندان مشخص کرده است که مهمترين آنها شامل ماهيانه معين، کمک هزينه تحصيلي، کمک هزينه ازدواج، وامهاي قرض الحسنه، ساخت مسکن، هزينه درمان و فراهم آوردن اشتغال براي جوانان است.
جلالي اضافه کرد: اشتغال و توانمندسازي مهمترين شاخص خدمتهاي کميته امداد امام خميني(ره) به نيازمندان قمي است تا مقدمات کسب درآمد آنان و برطرف کردن نيازهاي مالي از سوي خودشان فراهم شود.
وي با بيان اينکه خلق الگوهاي جديد حمايتي مهمترين راهبرد کميته امداد براي خدمت رساني است، خاطرنشان کرد: فقر امروز متفاوت از گذشته است چراکه در گذشته فقر تنها به مشکلات اقتصادي بازگشت داشت اما امروزه فقر فرهنگي بيداد ميکند و عامل بسياري از فقرهاي اقتصادي نيز همين فقر فرهنگي است.
مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قم اضافه کرد: گره زدن مسائل ديني و اجتماعي به يکديگر و تلاش همگاني براي حل مشکلات راهبرد بسيار مهمي است که کميته امداد امام خميني(ره) در تلاش فرهنگ سازي آن است.
جلالي با اشاره به مشکلات فراوان نيازمندان و فقرا اظهار داشت: پديده تکدي گري، بي توجهي به سالمندان، تظاهر به فقر و حاشيه نشيني در قم موضوعاتي مهم با آسيبهاي جدي است.
جلالي خاطرنشان کرد: يکي از مشکلاتي که جامعه را تهديد ميکند تظاهر به فقر است و اين نگراني وجود دارد که اين موضوع تبديل به فرهنگ در جامعه شود درحالي که امتيازات کميته امداد امام خميني(ره) بايد تنها به نيازمندان واقعي برسد.
مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قم اظهار داشت: هيئات مذهبي نهادهايي فعال و کارآمد در بطن جامعه هستند که در طبقه بندي سرمايهها از بالاترين سرمايه کارآمدي اجتماعي برخوردارند.
وي با بيان اينکه نسبت ميان هيأتهاي مذهبي و جوانان در خصوص تربيت فرهنگي و ديني همچون باغبان و باغ گل ميماند، گفت: هيأت حلقه وصل ميان خالق و مخلوق بوده و کساني که در هيئات مذهبي شرکت ميکنند، افرادي خداباور و باصيرتند.
جلالي به انتظارات کميته امداد امام خميني(ره) از هيئات مذهبي اشاره و ابراز کرد: شناسايي فقراي نيازمند واقعي و حل مشکلات ايشان با وساطت هيأت آن منطقه مهمترين غرض از برگزاري اين همايش بود.
وي با بيان اينکه ميان متکدي و سائل فرق بسياري وجود دارد، تصريح کرد: بيش از 90 درصد متکديان به هيچ وجه نيازمند نيستند و فعاليت گسترده آنها در حالي است که تکدي گري در قانون جرم محسوب ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]