واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: 40 نفری که بههیچ عنوان دولت اعتدال را قبول ندارند
عابد فتاحی، نماینده ارومیه در بررسی دلیل رای نیاوردن وزیر پیشنهادی علوم، رایزنیهای حزب پایداری را در مجلس تاثیرگذارتر میداند و میگوید: حزب پایداری با تمام توان کار میکرد تا وزیر علوم رای کمی بیاورد و از طرف دیگر، فراکسیون رهروان یعنی طرفداران آقای لاریجانی هم از ایشان اعلام حمایت نکردند. وی هسته مرکزی مخالفت با دولت را حدود 40 نفر در مجلس دانست که "به هیچ عنوان دولت را قبول ندارند."
آفتاب- سرویس سیاسی: عابد فتاحی، نماینده مجلس معتقد است: جناحهایی در مجلس وجود دارند که کلا با دولت و کارهای دولت مخالف هستند. دولت چه خوب بگوید چه بد، چه تند بگوید چه کند، این گروه با دولت مخالف است.
به گزارش آفتاب، پس از آنکه مجلس برای سومین بار به وزیر علوم بعد از چند روز رفت و آمد و رایزنی محمود نیلی احمدآبادی نه گفت برخی تحلیلگران سیاسی این اقدام مجلس را تندروی در برابر دولت توصیف کردند.
عابد فتاحی، نماینده ارومیه اما در بررسی دلیل رای نیاوردن وزیر پیشنهادی علوم، رایزنیهای حزب پایداری را در مجلس تاثیرگذارتر میداند و به خبرنگار «آفتاب» میگوید: حزب پایداری با تمام توان کار میکرد تا وزیر علوم رای کمی بیاورد و از طرف دیگر، فراکسیون رهروان یعنی طرفداران آقای لاریجانی هم از ایشان اعلام حمایت نکردند.
وی هسته مرکزی مخالفت با دولت را حدود 40 نفر در مجلس دانست که "به هیچ عنوان دولت را قبول ندارند."
رییس فراکسیون اهل سنت همچنین در ادامه توضیح میدهد: جناح مخالف در مجلس شایعهای پخش کرد مبنی براینکه دولت خود تمایلی ندارد آقای نیلی رای بیاورد. این گروه مطرح میکردند که دولت آقای نیلی را به مجلس فرستاده تا رای نیاورد و گزینه اصلی را نگه داشته تا در موقعیت بهتر معرفی کند. این موضوع هم تاثیر زیادی روی مجلس گذاشت. البته من با این موضوع کاملا مخالف هستم. این امکان ندارد که رییس دولت شخصیت یک استاد دانشگاه در حد آقای نیلی را زیر پا گذارد تا گزینه نهایی خود را پنهان نگهدارد.
این نماینده ادامه میدهد: فرصت معرفی ایشان به مجلس کم بود. از روز یکشنبه تا روز سهشنبه برای اینکه آقای نیلی احمدآبادی بخواهد لابی کند، یا با فراکسیونهای مختلف صحبت کند و با نمایندگان تبادلنظر کند، زمان بسیار کمی بود.
فتاحی درباره موضوعی که عنوان میشود مجلس با دولت لجبازی میکند به خبرنگار «آفتاب» میگوید: منکر لجبازی نمیشوم. اما مجلس اصلاحطلبان و افراد مستقل زیادی دارد ولی دولت نفوذی در مجلس ندارد.
عضو کمیسیون بهداشت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه، مطرح میشود مخالفت گروه خاصی در مجلس با وزیر علومهای پیشنهادی و تاثیر بر دیگر اعضای مجلس به این دلیل است که این گروه قصد دارند گزینههای خود را برای وزارت علوم معرفی و جایگزین کنند، به خبرنگار «آفتاب» میگوید: تحت هیچ شرایطی نمیتوانند این کار را کنند و اصلا قدرت این کار را ندارند. اگر این گروه بخواهند چنین کاری را انجام دهند، گروههای دیگر مجلس جلوی آنها خواهند ایستاد و اجازه چنین کاری را به آنها نخواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]