واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آبان ۱۳۹۳ (۱۹:۱۱ب.ظ)
توليت مسجد مقدس جمکران: جريانهاي فساد هميشه با ادعاي اصلاحطلبي ظاهر شدهاند گفت: در طول تاريخ جريانهاي فساد و مفسدين همواره با ادعاي اصلاحطلبي در مقابل مصلحين ظاهر شدهاند و در اين راه از ابزار مختلف به خصوص هنر استفاده ميکردند.
به گزارش خبرگزاري موج،توليت مسجد مقدس جمکران در برنامه مرثيه خورشيد ويژه برنامه محرم شبکه قرآن و معارف سيما که هر شب از اين شبکه بر روي آنتن رسانه ملي ميرود، گفت:دشمن وجريانهاي نفاق در حال حاضر تمام تلاشش اين است که ارزشها را ضد ارزش و ضد ارزشها را ارزش جلوه دهد، البته قرآن اينها را معرفي کرده و ميفرمايد وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ لاَ تُفْسِدُواْ فِي الأَرْضِ قَالُواْ إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ و چون به آنان گفته شود «در زمين فساد نکنيد، ميگويند ما خود اصلاحگريم.
وي خاطرنشان کرد: در طول تاريخ جريانهاي فساد و مفسدين همواره با ادعاي اصلاحطلبي در مقابل مصلحين ظاهر شدند و در اين راه از ابزار مختلف به خصوص هنر استفاده ميکردند.
توليت مسجد مقدس جمکران عنوان کرد: امروز هنري که در اختيار دنياي غرب است نمونه همين موضوع است به طوري که در اين راستا از راههاي مختلف سعي ميکنند تا ارزش و ضد ارزش را جابهجا کنند.
اسلام امريکايي و اسلام ناب در تضاد کامل هستند.
وي گفت: اگر بخواهيم مسائل امروز را درباره فساد و اصلاح تبيين کنيم، در واقع بايد بگوييم اسلام آمريکايي و اسلام ناب در تضاد کامل هستند آن نيز نامش اسلام است و دم از اسلام ميزند و با استفاده و بهرهگيري از نام اسلام و احيانا اصلاحطلبي و احيانا نام امام و خط امام هدف پليد را پيگيري ميکند.
اين عالم ديني تصريح کرد: مردم زمان ما به ويژه در ايران و در جاهاي ديگري که ارتباط عميقي با امام پيدا کردهاند، کاملا با مردم زمان اباعبدالله الحسين(ع)متفاوت هستند، البته آن جريانات و دنياطلبان هنوز وجود دارند و بدون ترديد دنياطلبان نميتوانند در مسير درست قدم بردارند، همانطوري که امام حسين(ع) در شب عاشورا و در مسير کربلا در اين زمينه جملات زيادي دارند.
وي تأکيد کرد: کساني که اندکي منافع مادي را به امام(ع) ترجيح دادند، نتوانستند به کاروان حسين(ع) بپيوندند، اما انسانهاي نابي مانند حبيب بن مظاهر توانستند به اين سرچشمه واصل شوند.
پابرهنگان پاي نظام و انقلاب ايستادهاند
رحيميان گفت: در اين دوران نيز موارد متعددي از سخنان امام خميني(ره) را بعد از 30 سال متوجه ميشويم که چه قدر دقيق و منطبق با واقعيت بوده است، امام ميفرمودند که پابرهنگان پاي نظام و انقلاب ايستادهاند، آن زمان اصلا آماري از شهدا نداشتيم وقتي بعد از 15 سال از شهدا آمار تهيه ميکنيم ميبينيم که 97 درصد از شهدا از طبقه سوم جامعه بودهاند و سه درصد قشر متوسط به بالا بودند.
وي افزود: امام ميفرمايند من به جرأت ميگويم مردم ايران در عصر حاضر بهتر از مردم حجاز در زمان پيامبر اکرم(ص) و مردم عراق در عصر اميرالمؤمنين و سيدالشهدا(ع) هستند و مردم ما اين را به طور عملي نشان دادند، از جمله در زمان انقلاب و حتي پس از آن و در مراحل مختلف سربلند بيرون آمدند.
توليت مسجد مقدس جمکران عنوان کرد: ديديد که در فتنه گسترده 88، مردم با 9 دي چه طور جواب اين ماجرا را دادند در زمان دفاع مقدس نيز 188 هزار نفر از بهترين جوانها راه جبههها را پيش گرفته و به معراج شهادت رفتند و بعد از رحلت امام دشمنان ميگفتند همه چيز از هم ميپاشد، اما دنيا ديد که مردم 25 سال بعد از رحلت امام با قدرت و بصيرت بيشتر پاي انقلاب ايستادند.
وي تأکيد کرد: جوان امروز و دهه چهارم از جوان نسل اول به مراتب بصيرتش نسبت به دين و انقلاب بيشتر است، البته دشمنيهاي امروز نيز بيشتر است اما اگر تنها به وجود ماهواره و اينترنت که در آن زمان وجود نداشتند، توجه داشته باشيم، متوجه خواهيم شد که جوانان ما ايستادگي، بصيرت و آگاهي بالايي دارند.
رحيميان با بيان اينکه در آيات فراوان مسئله جريانهاي نفاق بيان شده است، گفت: معمولا دشمنان فسادشان را در قالب اصلاحطلبي و اصلاحات بيان ميکنند اصلاحات هم ميدانيد يک ابزاري به مثابه جنگ نرم است وقتي آنها در جنگهاي نظامي دچار هزينههاي زيادي شدند توجهشان به سمت جنگ نرم رفت و در واقع در قالب اصلاحطلبي تلاش داشتند تا بيايند اين جابهجاييها را القا کنند و براندازي نظام را با جنگ نرم و با جايگزين کردن فرهنگ ليبراليستي و اقتصاد پاپوليستي پيگيري ميکردند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: دقت کنيم همه انبيا مصلحان واقعي بر روي زمين بودند و بزرگترين مصلح دنيا نيز امام زمان(عج) هستند، اما ائمه(ع) اصلاحشان برگشت به احياي اسلام ناب و سنت نبوي و مکتب علوي است، بنابراين ملتي که امام حسين(ع) را دارد و منطق ايشان را الگوي خود قرار داده هرگز زير بار اينها نميرود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]