تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843400741




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ديابت هر شش ثانيه يک قرباني مي‌گيرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ آبان ۱۳۹۳ (۱۴:۱۷ب.ظ)
يک فوق‌تخصص غدد: ديابت هر شش ثانيه يک قرباني مي‌گيرد عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با اشاره به شيوع نسبتا بالاي ديابت در کشور اظهار داشت: به ديابت بايد به عنوان يک تهديد جدي توجه کنيم و همان‌طور که از ايدز مي‌ترسيم از سونامي اين بيماري غيرواگير نيز نگران باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سعيد کلباسي که در حاشيه کارگاه بازآموزي ديابت ويژه پرستاران سخن مي‌گفت، خاطر نشان کرد: برخلاف تصور، ديابت تنها يک بيماري با قندخون بالا نيست، بلکه يک عارضه جدي عروقي است که اندام‌هاي مختلف بدن از جمله قلب و چشم‌ها را دچار مشکل مي‌کند.
وي چاقي و اضافه وزن، مصرف فست‌فودها، کم‌تحرکي و استرس شديد ناشي از زندگي ماشيني و بالا‌بودن چربي و فشار خون را از عوامل ابتلا به ديابت عنوان کرد و گفت: در ديابت پيشگيري بر درمان مقدم است، چون اين بيماري با تجويز دارو قابل درمان نيست و مبتلايان بايد تا آخر عمر تحت کنترل باشند، پس چه بهتر که از ابتدا مانع بروز اين بيماري شويم.
کلباسي، ورزش و تحرک کافي، پياده‌روي مستمر، کاهش استرس و پرهيز از مصرف دخانيات، جايگزين کردن فست‌فودها با موادغذايي مناسب مانند ميوه و سبزيجات را از جمله راهکارهاي پيشگيري و کنترل ديابت عنوان و خاطر نشان کرد: تشخيص به موقع ديابت که از طريق آموزش و اطلاع‌رساني عمومي به جامعه ميسر مي‌شود، نقش مؤثري در پيشگيري از عوارض ديابت دارد. متأسفانه حدود نيمي از مبتلايان به ديابت از بيماري خود اطلاع ندارند که با آگاه کردن مردم خصوصا از طريق رسانه‌ها مي‌توان به کنترل بيماري در آنها کمک کرد.
اين فوق تخصص غدد با اشاره به اين‌که در هر شش ثانيه يک نفر در اثر ابتلا به ديابت در دنيا مي‌ميرد و در هر چند دقيقه پاي يک بيمار ديابتي به دليل عوارض ناشي از آن قطع مي‌شود، اظهار داشت: طبق آمارها حدود 11.3 درصد جمعيت بزرگسال کشور به اين بيماري دچار شده‌اند که اگر مبتلايان به اختلال قند ناشتا که در معرض خطر جدي ديابت هستند را به آنها بيافزاييم، حدود 20 تا 25 درصد جمعيت کشور با خطر ديابت مواجه هستند. شيوع اين بيماري در برخي استان‌ها مثل يزد و بوشهر تا 13 درصد هم تخمين زده شده که شيوع حدودا 40 درصدي ديابت در برخي کشور‌هاي حاشيه جنوبي خليج فارس زنگ خطري براي شيوع گسترده‌ي ديابت در کشور ماست. چنان‌که پيش‌بيني مي‌شود تا سال 2025 شمار مبتلايان ديابت در کشور به مرز 8 تا 10 ميليون نفر برسد.
اين فوق تخصص غدد که در دومين همايش بازآموزي ويژه پرستاران بيمارستان هاي تهران سخن مي‌گفت، در ادامه با بيان اين‌که طبق گايدلاين‌هاي انجمن ديابت آمريکا و اروپا که انجمن ديابت ايران نيز در درمان بيماري ديابت از آنها تبعيت مي‌کند، آموزش در زمينه‌ي ديابت و راهکار‌هاي درمان آن نخستين گام در کنترل بيماري است، اظهار داشت: وقتي بيمار کاملا با بيماري خود آشنا باشد، مي‌تواند در روند درمان با پزشک همکاري کند. تغيير شيوه‌ي زندگي دومين گام در مسير کنترل ديابت است، بدين ترتيب که ورزش و جلوگيري از اضافه وزن و پرهيز از عادت‌هاي پرخطر مثل استعمال دخانيات، استرس و کم‌خوابي بايد به جزيي جدا‌نشدني از زندگي بيمار تبديل شود.

وي خاطر نشان کرد: خوشبختانه در زمينه‌ي داروهاي درمان ديابت تحولات زيادي صورت گرفته است. چنانكه در گذشته در کشور ما تنها يکي، دوقلم قرص براي درمان ديابت تجويز مي‌شد، ولي؛ در حال حاضر خانواده گسترده‌اي از داروها با دامنه اثر مختلف، دست پزشكان را در تجويز داروهاي متناسب با شرايط هر بيمار باز گذاشته است.
کلباسي اظهار داشت: انسولين‌هاي جديد و نوترکيب که به بازار دارويي کشور وارد شده‌اند، عوارض داروهاي قبل را نداشته و اثر‌بخشي بسيار بهتري دارند که خوشبختانه تحت پوشش بيمه هم قرار گرفته‌اند. برخي از داروهاي جديد ضد ديابت علاوه بر کنترل بيماري باعث کاهش وزن هم مي‌شوند.
وي در پايان تاكيد كرد: با همه پيشرفت هاي دارويي اصلاح عادات غلط زندگي و غذايي، اصلي مهم در كنترل ديابت بوده و توقع بي جايي است كه يك بيمار، رژيم غذايي مناسب را رعايت نکرده، زندگي پر استرس داشته و از مصرف دخانيات خودداري نکند و بخواهد به صرف مصرف دارو، بيماري خود را کنترل کند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن