تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831562116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آفت دور شدن مسوولین از مردم بر خلاف شیوه ی حسین (ع)


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


آفت دور شدن مسوولین از مردم بر خلاف شیوه ی حسین (ع) وبلاگ > عابدین‌پور، ابوالقاسم - تا زمانیکه مسوولین خود را تافته ی جدا بافته بدانند و مانند مردم عادی در گیر مشکلات هر روزه نشوند رفتارشان به دو گانگی دامن می زند مگر اول انقلاب این تجربه را به دست نیاوردیم که همراهی با مردم نیاز به شعار ندارد بلکه شعور می خواهد و صداقت؛ که این روزها به هزاران بهانه و توجیه خود را از این امر حیاتی دور کرده اند.

  آفت شناسی در روش حکومت اسلامی و مقایسه ی آن با سیره ی ائمه و شخص پیامبر ما را به این واقعیت آشنا می کند که  چرا سستی و کسالت های نا بجا سراسر جامعه را  فرا گرفته است؟ چه دلیلی دارد که قانونی در مجلس به تصویب برسد و اجرای آن به چندین ماه به طول انجامد ؟ مگر وضع این قانون یک ضرورت اجتماعی یا فرهنگی و سیاسی نبوده است ؟ پس چه دلیلی دارد با گذشت ماهها و گاهی به درازای سالی خبری از اجرای آن نباشد؟ نمونه می خواهید؟ از قانون خدمات کشوری نام ببرم یا از ضرورت تحصیلات رایگان تا مقطع دانشگاه و... چه  دلیلی دارد که مصوبات نهاد نظارت و قانون گذاری با اجرای آن باید  دو مقوله ی جدا از هم باشد و نیازی به فوریت در قانون وضع شده در مجلس احساس نشود؟شاید دور ترین و غیر واقع ترین و در عین حال صحیح ترین و حقیقی ترین   پاسخ این باشد که دستگاه حاکمیتی در قوای سه گانه نیازی به سرعت در انجام کار را احساس نمی کنند ،چرا که حد اقل خود با وجود یا عدم وجود آن قانون می توانند چرخ نیازمندی خود و اطرافیانشان را به پشتوانه ی عریکه ی قدرتی که بر آن سوار می شونداز هر شتاب و عجله ای برانند . این یک شعار یا انتقاد بی پایه و اساس نیست کدام یک از مسوولین ما در واقعیت نه در شعار  مثل مردم عادی در جامعه دغدغه ی مایحتاج عمومی و نیازهای اولیه ی زندگی را دارند . من صحبتم در مورد خرج زندگی یعنی مایحتاج اولیه مثل نان و برنج و گوشت و حبوبات است نه در مورد برخرجهای زندگی شامل نوع برند لباس و نیازهای غیر ضروری برای ادامه ی حیات ؟ البته معدودی از مقامات همیشه سعی داشته اند بر اساس آموزه های دینی خود را با طبقات پایین جامعه هماهنگ کنند و پیروان راستین امامان و پیامبران الهی باشند.اینکه پیامبر اکرم در هنگام نشستن دایره وار می نشست تا میان ایشان و سایر اصحاب فرقی نباشد به یک اسطوره بدل شده است. مگر سنگینی علم ودانش در وجود حضرات اجازه می دهد که همچون پیامبر در امور عمومی کارگری کند و در جمع خانوادگی شخصی چون علی به کار خانه بپردازد؟ گذشت آن زمانی که امام علی (ع) و سایر امامان، خود به رفع مایحتاج خود می پرداختند . با دست خود لباس بخیه می زدنند و با حفر چاه کار دیگران را به ثمر می رساندند و دهها مصداق دیگر . ظاهرأ ایشان فرصت انجام چنین اموری را داشته اند و این حضرات در قرطاس بازی اداری فرصت سر خاراندن ندارند که هیچ ،علاوه بر آن غرور قدرت اجازه نمی دهد حتی با خانواده ی خود قبل از اکتساب قدرت ،به درستی مراوده کنند.و تنها راه را برای نجات از این عقب ماندگی تجدید فراش می دانند و بس. می دانم و می دانید که این قصه سر دراز دارد و بیان همه ی این ناهنجاری و آفت فاصله افکن ،مثنوی هفتاد من کاغذ خواهد . به قول معروف "در خانه اگر کس است یک حرف بس است" روزی که مسولین ما غم نان پیدا کنند و ماشین پرایدشان کنار خیابان بماند و حقوق ماهیانه اشان هفته ی اول تمام شود و دریافتهای خارج از شمول به دادشان نرسد و از رانتهای قدرت استفاده نکنند تازه می توانند ادعای دلسوزی داشته باشند تا به رسد به پیگیری و اجرایی کردن سریع مصوباتشان. حسین(ع)یک شعار نیست .یک شعور عملی است که تا در زندگیمان جاری نشود به بیهوده ادعای پیرویش را داریم.در کجای زندگی امام حسین (ع) دوری و بی تفاوتی نسبت به مشکلات روحی و عاطفی و حتی نیازهای مادی مردم دیده می شود؟؟؟؟؟          



چهارشنبه 7 آبان 1393 - 02:19:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن