تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869322567




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

30 درسد کلاسهای درس مازندران هوشمندسازی شده اند -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: قاسمی:
30 درسد کلاسهای درس مازندران هوشمندسازی شده اند

سیدعلی قاسمی


ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش مازندران شمار کلاس های درس استان را بیش از 20 هزار کلاس اعلام کرد و گفت: از این تعداد بیش از 30 درصد مدارس استان هوشمند شدند. به گزارش خبرنگار مهر، علی قاسمی ظهر یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۲۰ هزار و ۴۷۷ کلاس درس، ۴۷۹ هزار و ۱۵۵ نفر از دانش‌آموزان را در خود جای داد، افزود: ۲۴۸ هزار و ۸۴۹ نفر دانش‌آموزان دوره ابتدایی و بقیه در مقطع متوسطه اول، دوم، هنرستان، پیش‌دبستانی و آموزش استثنایی هستند.مدیرکل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد: براساس ارزیابی وزراتخانه، آموزش و پرورش مازندران در پروژه مهر ۹۳ از ۱۰۰ امتیاز ۹۷.۷۳ درصد رتبه عالی و برتر را کسب کرد.قاسمی، انتخابات دانش‌آموزی، افتتاح خانه مربیان، آیین تجلیل از نخبگان فرهنگی و پرورشی، اعزام دانش‌آموزان به اردوی راهیان نور، اجرایی شدن بسته حمایتی مدارس غیردولتی را از اقدام انجام شده آموزش و پرورش مازندران دانست و گفت: نخستین دوره المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای، جشن آغاز آموزش قرآن پایه اول دبستان، افتتاح هشتمین آزمایشگاه نانو تکنولوژی در پژوهش سرای نور، همایش فرهنگ یاران ترافیک و همیاران پلیس از سری برنامه‌های ما در مهر ماه سال‌جاری بود.وی با بیان اینکه حضور اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مازندران و بازدید از پروژه‌های آموزشی سبب رفع مشکلات آموزش و پرورش می‌شود، افزود: پیشنهاداتی درباره قانونی شدن صندوق ذخیره فرهنگیان در مجلس، استفاده از یارانه دولتی برای تامین سوخت گرمایشی مدارس مناطق دور دست، استفاده از اعتبارات دولتی برای جبران خسارت مدارس آسیب‌دیده در بحران برف سال گذشته، پیگیری مطالبات فرهنگیان، بحث بیمه یک هزار و ۲۷ نفر از مربیانی که در سال ۸۴ استخدام شدند آموزش و پرورش بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان باید پرداخت کند از موضوعاتی بود که مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.مدیرکل آموزش و پرورش مازندران یادآور شد: ۲۰ مورد از مشکلات آموزش و پرورش مازندران با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.این مسئول با اشاره به اینکه فضای نامناسب دانشگاهی دانشگاه صدیقه طاهره فرهنگیان ساری سبب سختی و در مضیقه بودن دانشجویان شده است، اظهار داشت: فضای دانشگاهی فرهنگیان بیشتر مرکز آموزش و پژوهش آموزش و پرورش بوده و یک مکان مدرسه‌ای است.قاسمی با اعلام اینکه در حال حاضر دو هزار مدرسه و ۶ هزار کلاس درس مدارس مازندران هوشمندسازی شده است، تصریح کرد: با اعتبار دو میلیارد تومانی که به آموزش و پرورش تزریق شد امسال ۳۰۰ مدرسه مازندران هوشمند می‌شود.وی اظهار داشت: سال تحصیلی ۹۳ - ۹۴ سه هزار و ۹۳۱ مدرسه در استان ساماندهی و برای پذیرش دانش‌آموز آماده شد.   



یکشنبه ۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن