واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل:
برنامههای جزیرهای حوزه فرهنگی را آسیبپذیر کرده است
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: برنامههای جزیرهای که دستگاههای مختلف حوزه فرهنگی انجام میدهند بزرگترین آسیب را به روند حرکتی این حوزه وارد کرده و بسیاری از کارهای سیستمی را مختل کرده است.
![خبرگزاری فارس: برنامههای جزیرهای حوزه فرهنگی را آسیبپذیر کرده است خبرگزاری فارس: برنامههای جزیرهای حوزه فرهنگی را آسیبپذیر کرده است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/08/20/13920820000300_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجتالاسلام مهدی ستوده عصر امروز در نشست استاندار اردبیل با فعالان فرهنگی در اردبیل اظهار کرد: ما باید متناسب با برنامه ششم توسعه و با در نظر گرفتن افق 20 ساله در حوزه فرهنگی در استان اردبیل برنامه مدون و عملیاتی را تدوین و تهیه کنیم تا متناسب با آن بتوانیم به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم. وی تصریح کرد: با نشستن و برخاستن و تشکیل جلساتی که هیچ خروجی مشخصی نداشته باشد، نمیتوان در حوزه فرهنگ موفق و مؤثر عمل کرد بلکه باید از فرصتها و زمینههای خوب فرهنگی و اجتماعی استفاده کنیم تا با اولویت بتوانیم با راهبردی درست و برنامهریزی صحیح حرکتمان را رو به جلو سوق دهیم. مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بهترین فرصت و زمینه را برای جلوگیری از پراکنده عمل کردن در این حوزه یادآور شد و گفت: اگر بتوانیم منطبق بر سند چشمانداز 20 ساله این برنامه راهبردی را تدوین کنیم، قادر هستیم تهدیدها، فرصتها، برخی آداب و رسوم و مراسمات و همچنین ترکیب جمعیتی را مورد توجه قرار داده و بر همین معیار حرکتها و برنامهریزیها را انجام دهیم. ستوده در بخش دیگری از سخنان خود افزود: ما باید شرایط موجود و موضوعات متناسب با آن را درست رصد کرده و به آن بها بدهیم چرا که امروز ما با یک جابهجایی ارزشها، تأثیرگذاری حرکتها و برنامهریزیها روبهرو هستیم که دشمن سعی میکند با استفاده از این بستر به وجود آمده سربازیگیریهای شبانه خود را از طریق سایتها، شبکههای مجازی و کانالهای ماهواره انجام دهد. وی بیان کرد: ما تاکنون نتوانستهایم برنامهریزی و هدفگذاری درست و تأثیرگذاری را در کم کردن آسیبهای ناشی از رسانههای فعال فضاهای مجازی داشته باشیم که قطعاً اگر بخواهیم در این زمینه حرکتی را انجام دهیم باید واقعبینانه و درست باشد. ستوده اضافه کرد: در حالی که بیش از یک میلیارد و 300 میلیون نفر عضو شبکه فیسفوک هستند و 72 درصد جمعیت کشورمان از وایبر استفاده کرده و 164 میلیون پیامک را در روز مبادله میکنند و بیش از نیمی از جمعیت کشورمان از شبکههای اینترنتی و بیگانه استفاده میکنند در این اوضاع و احوال باید به سمت یک برنامهریزی تأثیرگذاری حرکت کنیم تا جلوی این آسیبها گرفته شود. وی با انتقاد از عدم هماهنگی و همپوشانی دستگاههای حوزه فرهنگی نظیر تبلیغات اسلامی، سپاه، ارشاد، حوزه هنری، کانون مساجد و... ادامه داد: تا زمانی که برنامهریزیهای ما غیرمنسجم و جزیرهای است و قادر به کار سیستماتیک نیستیم، هرگز موفق نمیشویم. به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه گفت: به یقین وجود برخی ناهنجاریها در حداقل توان یک جامعه نیز معمول و مرسوم است و نباید به بزرگنمایی آن اقدام کرد چرا که در ماجرای اخیر اسیدپاشی به گونهای رفتار شد که گویی مشکل و درد اصلی جامعه همین موضوع است. ستوده افزود: ما باید از تجربیات جلسات کارشناسی گذشته در حوزه فرهنگی که در زمان استانداران سابق انجام شده استفاده کنیم تا راه رفته را دوباره طی نکرده و از این توان و بستر بهتر و شایسته بهرهبرداری کنیم. انتهای پیام/62001/ش30
93/08/05 - 16:47
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]