واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ آبان ۱۳۹۳ (۱۵:۳۵ب.ظ)
دعوت از خيرين براي کمک به بيماران سوختگي، رواني و سرطاني وزير بهداشت گفت: جبران تختهاي سوختگي معضلي جدي در کشور است و تامين آن همراهي و همکاري واقفين را مي طلبد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد حسن هاشمي در حاشيه نشست امضاي تفاهمنامه مشترک بين وزارت بهداشت و سازمان اوقاف در جمع خبرنگاران در خصوص وضعيت تختهاي سوختگي در کشور گفت: موضوع کمبود تختهاي سوختگي يک مشکل بزرگ براي وزارت بهداشت است که اگر واقفين با ما همکاري کنند، ميتوانيم اين کمبودها را برطرف کنيم.
وي با اشاره به اين که در حال حاضر بيمارستاني مربوط به سوختگي در تهران با کمک سازمان اوقاف و شيراز نيز در حال احداث هستند، ادامه داد: بايد توجه داشت که سوختگي پرهزينه و نيازمندي ما در بخش درمان بيماران دچار سوختگي بسيار زياد است که در اين راستا بايد تعداد تختها افزايش پيدا کند، حتي ما بنا داريم که برخي از مراکز آموزشي و بيمارستانهايي را که در اختيار داريم به فروش برسانيم و از قبل آن تختهاي سوختگي را افزايش دهيم.
هاشمي تاکيد کرد: نبايد منتظر باشيم که حادثهاي مثل مسجد ارگ اتفاق بيفتد و آن موقع به دنبال تأمين تخت سوختگي باشيم. بنابراين بايد امکانات را ايجاد کنيم، به خصوص براي کلان شهري مثل تهران که بيرقيب است، با کمک ارگانهايي مثل شهرداري، شوراي شهر، اوقاف و بيمارستانهاي مخصوص سوختگي در تهران و ديگر شهرها احداث کنيم.
وي عنوان کرد: در حال حاضر تعداد تخت استاندارد سوختگي در تهران کمتر از 20 تخت است که اين تعداد پاسخگوي حادثههاي سوختگي که هر روز اتفاق ميافتد، نيست. بايد توجه داشت که اگر تختهاي سوختگي استاندارد باشد، ميتوانيم مانع از فوت بيماران دچار سوختگيهاي 80 درصد شويم.
وزير بهداشت که در حاشيه برگزاري جلسه امضاي تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان اوقاف و امور خيريه کشور سخن مي گفت، افزود: چنانچه مردم مي خواهند وقف کنند بهتر است در زمينه بيماران سوختگي، رواني و مراکز درماني سرطان وقف کنند چرا که در اين بخش ها کمبودهاي زيادي وجود دارد.
وزير بهداشت با بيان اينکه آلودگي هواي اهواز موضوع پيچيدهاي است گفت: تاکنون هزار نفر به دليل اين آلودگي راهي بيمارستان شدهاند بنابراين براي حل اين معضل بايد محيط زيست وارد عمل شود.
وي در خصوص آخرين وضعيت آلودگي هوا در اهواز گفت: موضوع اين آلودگي در اهواز جدي است، بدون ترديد آلايندهاي در آسمان ايجاد ميشود که با بارش باران اين آلاينده در هوا قرار ميگيرد که مردم با استنشاق اين هوا دچار تنگي نفس ميشوند.
هاشمي خاطرنشان کرد: اين موضوع از سال گذشته ايجاد شده که اطلاع رسانيهاي صحيحي سال گذشته انجام شد و بارش اين نوع بارانها قطع شد ولي دوباره امسال با شروع بارندگي دوباره موضوع تشديد آلودگي هوا ايجاد شده که تا به حال هزار نفر را راهي بيمارستانها کرده است.
وزير بهداشت با بيان اينکه اين آلايندهها از محيطهاي اطراف به داخل شهر ميآيند، عنوان کرد: محيط زيست بايد وارد اين موضوع شود و تمهيداتي را براي پيشگيري از وقوع دوباره بيانديشد.
هاشمي در خصوص مسموميت 235 نفر از ساکنين يک منطقه در زاهدان به دليل متصاعد شدن گازي ناشناخته گفت: ديروز يک گروه از دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي و امروز گروهي ديگر از معاونت هاي بهداشت و درمان به منظور بررسي علت بروز اين اتفاق راهي زاهدان شدند. موضوعات مختلفي براي علت اين مسموميت مطرح شده که نظر قطعي را بايد استاندار زاهدان اعلام کند ولي در عين حال تمام گروههاي درماني و خدماتي وزارت بهداشت، انتقال خون و اورژانس در حال آماده باش هستند که در صورت لزوم بتوانند مصدومين را به تهران يا ديگر استان هاي اطراف اعزام کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]