تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 16 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814223376




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبود سيستم افشاگري عامل بروز مفاسد اقتصادي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ آبان ۱۳۹۳ (۴:۳۴ق.ظ)
در گفتگو با موج عنوان شد: نبود سيستم افشاگري عامل بروز مفاسد اقتصادي مفاسد اقتصادي گاهي از عمل خلاف و گاهي نيز از عمل نکردن افراد رخ مي دهد که در دنيا افراد براي هر دو مورد محاکمه مي شوند.
جمشيد عدالتيان عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران و تهران در گفتگو با خبرنگار موج با اعلام اين مطلب اذعان داشت: مفاسد اقتصادي تا حدي سياسي است اما عمده ترين دليل بروز مفاسد اقتصادي جنبه حقوقي دارد.
وي گفت: متاسفانه در ايران فساد اقتصادي تعريف دقيقي ندارد.گاهي مفاسد اقتصادي از عمل افراد سر مي زند و گاهي از انجام ندادن يک کار که افراد در دنيا براي هر دو مورد محاکمه مي شوند.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران افزود: سيستم اقتصادي و قانوني کشور نياز به بازنگري دارد زيرا برخي عوامل از جمله قايل شدن حق امضاء طلايي براي برخي افراد در ايجاد مفاسد اقتصادي بسيار موثراست.
عدالتيان ادامه داد: فساد اقتصادي به اين دليل ايجاد مي شود که سيستم افشا گري در کشور نداريم و رسانه ها آزاد نيستند.
وي اذعان داشت: رسانه ها در ايران نمي توانند به عنوان چشم و چراغ مردم عمل کنند. در کشور ما براي خبرنگاران امنيت کافي ايجاد نشده است در حاليکه احزاب و رسانه هاي آزاد بهترين وسيله کنترل هستند.
عضو هيات نمايندگان اتاق ايران با بيان اين مطلب که دولت عمده ترين و مهمترين عامل ايجاد فساد اقتصادي است، تصريح کرد: فساد در کشور ما ريشه دوانده است و برخي افراد نام اين فعل را زرنگي گذاشته اند بنابراين بايد در گام نخست اقدام به فرهنگ سازي براي مقابله با مفاسد اقتصادي بکنيم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا ناکافي بودن مجازات ها عامل تشديد مفاسد اقتصادي در کشور نشده است، متذکر شد: قطعا مجازاتي نظير ادام که نهايت مجازات محسوب مي شود روش درستي براي مقابله با مفاسد اقتصادي نيست و اين تنبيه باعث کاهش جرم نمي شود.
به گفته اين فعال اقتصادي، تشديد برخورد ها ساده ترين کار است.کشف جرم و پبشگيري از جرم سخت تر است.ما فرد خاطي را چه اعدام بکنيم و چه نکنيم اين اتفاق رخ داده بايد مانع بروز تخلفات شد و بر فعاليت افرادي که صاحب امضاء طلايي هستند بيشتر کنترل و رسيدگي کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن