واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: شهردار منطقه سه در آغاز دور دوم نشست های مردمی؛ هدف اصلی نشست های مردمی در مساجد توسعه نظارت اجتماعی خبرگزاری پانا: دور دوم نشست های مردمی شهردار منطقه سه با تغییر در ساز وکار اجرایی آن آغاز شد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان ساعت 11:53
![](http://pana.ir/Image/PicArchive/2014/10/1_635499213442559464_s.jpg)
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی منطقه سه شهرداری مشهد، دور دوم نشست های مردمی در مساجد با شیوه ای جدید از نخستین ماه پاییز 93 آغاز شده است که طی آن علی یوسف زاده شهردار منطقه سه با حضور در مساجدی که میزبان وی در نشست های مردمی بوده اند این بار با هدف پیگیری در خواست ها و وعده های داده شده به شهروندان به صورت ویژه تر با امام جماعت و اعضای هیئت امنای مساجد نشست مشترک برگزار نمودند تا از این دریچه ضمن بررسی کاستی های موجود در خصوص اجرایی ساختن وعده های گذشته اقدام مقتضی به عمل آید.
وی که تا کنون با حضور در مساجد ابوالفضلی(ع)، امام رضا(ع)، امام محمدباقر(ع) و الزهراء(س) روند تحقق مطالبات را از نزدیک و در گفتگو با نمایندگان مردم در مساجد پیگیری می نمود تاکید کرد: همانطور که در گذشته نیز تاکید داشته ایم هدف اصلی ما از نشست های مردمی با شهروندان در مساجد ارتباط و تعامل دوسویه و مستقیم با همان مردم به عنوان بهترین ناظران اجتماعی است.
وی در مورد ویژگی های نظارتی که مبتنی بر اراده و دید بصیر مردمی باشد نیز اذعان داشت: نظارت اجتماعی در واقع به بسط روند اجتماعیشدن افراد در جوامع اطلاق میشود. این نظارت به روشها و وسائلی مربوط است که در جامعه بهکار بسته میشوند تا افراد را وادارند که خود را با اقتضائات شهروندی در جامعه تطبیق دهند. اگر نظارت اجتماعی درست بهکار بسته شود، رفتار فرد با رفتار مورد انتظار جامعه تطابق پیدا میکند. نظارت اجتماعی معمولاً بهگونهای دوجانبه اعمال میشود، بدینسان که ما بر رفتار دیگران تأثیر میگذاریم و دیگران نیز به نوبهٔ خود بر رفتار ما تأثیر میگذارند. حال اگر این فرآیند را در نگاه کلان تر که ما در شهرداری منطقه سه در پی آن هستیم دنبال نماییم خواهیم دید که بده بستان های شهروندان و نگرش عمیق آنها به کاستی ها و ظرفیت های اقدامات اجرایی مدیریت شهری می تواند باعث پویایی هرچه بیشتر شهر و فرهنگ شهروندی شود.
علی یوسف زاده در خصوص ویژگی های نظارت اجتماعی و برآیند مثبت آن در توسعه شهری گفت: یکی از نکات مثبت نظارت اجتماعی همین واگویی شهروندان در مورد ظرفیت ها و کاستی های مدیریت شهری است که ما بر مبنای آن اقدامات مان را ساماندهی خواهیم کرد. در واقع از منظر توسعه شهری امروز نگاه از بالا به پایین به شهر و محلات آن جای خود را به نگاه از پایین به بالا داده است که از آثار و برکات آن همین بس که موضوعات در خود محلات و توسط مردم و با نظارت آنها مرتفع خواهد شد.
وی در پایان سخنانش تاکید کرد: البته اینکه ادعا کنیم به همه درخواست های مردم پاسخ داده ایم یا توان پاسخ دادن به همه آنها را داریم این کاملا از سمت ما منتفی است چراکه بهرحال وعده هایی که ما در مساجد داده ایم شامل حال وضعیت کلی ما در مورد محدودیت های منابع مالی و اجرایی و اولویت بندی های مختلف منطقه نیز می شود چراکه باید این موضوع را به روشنی پذیرفت که منطقه ما علاوه بر دارا بودن بافت فرسوده دارای بافت کمتر توسعه یافته ای در شمال خود است که نیازمند رسیدگی های ویژه است و این مهم با توجه به محدودیت های مالی و اعتباری با دشواری هایی روبرو است. با این حال ما در حد توان خود اولویت های اجرایی در منطق را منطبق با خواسته های شهروندان در مساجد نموده ایم تا از این طریق بتوانیم به بیشترین حد کارایی به رغم وسعت کاستی های برجای مانده منطقه برسیم.
در ادامه این نشست ها نیز که با حضور رئیس ناحیه مربوطه انجام می گیرد پاسخ ها ارائه شده توسط ناحیه به موارد درخواستی شهروندان در نشست های مردمی مطرح و مواردی که انجام نگرفته و یا به تاخیر افتاده است بررسی می گردد تا روند ارجایی آن تا پیش از پایان سال جاری به سرانجام مناسب منتهی شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]