تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802966159




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعیین مهلت سه ساله، زمینه قانون‌گریزی را در بانک‌ها فراهم می‌کند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تعیین مهلت سه ساله، زمینه قانون‌گریزی را در بانک‌ها فراهم می‌کند
هفته گذشته، شوای پول و اعتبار، فرصت سه ساله‌ای به بانک‌ها برای خروج از بنگاهداری داد‌. ‌اکنون پرسش این است، هنگامی که بانک‌ها حتی از اعلام دارایی‌های خود با وجود تأکید رئیس دولت سر باز می‌زنند و توجهی به ضرب‌الاجل ندارند، چه تضمینی است که پس از گذشت سه سال به کار اصلی خود باز‌گردد؟!
کد خبر: ۴۴۴۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۷ - 25 October 2014



تعین مهلت سه ساله، زمینه قانون‌گریزی را در بانک‌ها فراهم می‌کند
در سال‌های پیش، دولت برای اینکه بتواند بدهی خود را به برخی ‌بانک‌های کشور بپردازد، به جای پرداخت مطالبات به آنها، برخی بنگاه‌های اقتصادی از جمله سهام برخی کارخانه‌ها ‌یا املاک و برخی مجوز برای ساخت‌و‌ساز را به بانک‌ها واگذار کرد و این کار دولت، بانک‌ها را ـ خواسته یا ناخواسته ـ در مسیر بنگاهدار و خروج از وظایف اصلی خود قرار داد که در پایان خسارات‌‌ جبران ناپذیری ‌به تولید و اقتصاد کشور وارد کرد.

به گزارش «تابناک»، با روی کار آمدن دولت یازدهم، یکی از نخستین کارهایی که در این باره انجام پذیرفت، تأکید بر خروج بانک‌ها از بنگاهداری بود.

بنا بر این گزارش، چند‌ی پیش، وزارت اقتصاد به بانک‌ها فرصت یک ماهه‌ای داد تا املاک و مستغلات خود را اعلام کنند. همچنین رئیس جمهور ‌با تعیین ضرب‌الاجل، از بانک‌ها خواست تا دارایی‌های خود را به دولت اعلام کنند، ولی با وجود اینکه یک ماه نیز از این ضرب‌الاجل می‌گذرد، هنوز بانک‌ها اقدامی نکرده‌اند.

این در حالی است که ‌هفته گذشته، شوای پول و اعتبار، فرصت سه ساله‌ای به بانک‌ها برای خروج از بنگاهداری داد‌. ‌اکنون پرسش این است، هنگامی که بانک‌ها حتی از اعلام دارایی‌های خود با وجود تأکید رئیس دولت سر باز می‌زنند و توجهی به ضرب‌الاجل ندارند، چه تضمینی است که پس از گذشت سه سال به کار اصلی خود باز‌گردد؟!

عضو کمیسیون برنامه، ‌‌بودجه و محاسبات مجلس درباره مهلت سه ساله شورای پول و اعتبار به بانک‌ها برای خروج از فعالیت‌های بنگاهداری گفت: مهلت سه ساله شورای پول و اعتبار به بانک‌ها برای خروج از فعالیت بنگاهداری زمان طولانی است و این مدت باید به شش ماه تا یک سال کاهش یابد.

اسماعیل جلیلی‌ درباره موضوع بنگاهداری بانک‌ها گفت: ورود شورای پول و اعتبار به موضوع بنگاهداری بانک‌ها، کار پسندیده و درستی است، ولی مصوبه اخیر شورا مبنی بر مهلت سه ساله به بانک‌ها برای خروج از فعالیت غیرقانونی بنگاهداری درست نیست.

نماینده مردم مسجد سلیمان،‌ لالی، هفت گل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی‌ افزود: شورای پول و اعتبار برای درمان مشکل بنگاهداری و شرکت‌داری بانک‌ها نمی‌تواند نسخه واحدی بپیچد، به دلیل اینکه شرایط هر بانکی متفاوت است.

جلیلی ادامه داد: شورای پول و اعتبار باید به تناسب و موضوع فعالیت هر بانک، مهلت خروج از فعالیت بنگاهداری هر بانک را تعیین کند.

همچنین ابراهیم‌نکو، یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس‌ با انتقاد از این مصوبه اظهار داشت: باید در این مورد تکلیف زود‌تر از این زمان معین ‌مشخص شود، مشکلاتی که اکنون می‌بینیم، به دلیل وجود بنگاهداری در بانک‌هاست و باید این کار ‌سریع انجام ‌و به عبارتی باید ضرب‌الاجل صادر شود.

این نماینده افزود: در این زمان می‌تواند چندین اتفاق ناگوار ‌دیگر روی دهد که ممکن است بد‌تر از شرایط موجود باشد و شاید وضعیت ‌را بد‌تر کند، به گونه‌ای که حتی نتوان از آن خارج شد؛ بنابراین، این زمان پذیرفته نیست و باید به کار‌ها سرعت داد.

وی درباره این شائبه که شاید در این زمان، قانون به نوعی دور زده ‌و یا راهکار دیگری برای ادامه روند پیدا شود، گفت: این فرصت به این دلیل است که شاید بانک‌ها‌ در این مدت در برخی کار‌ها و پروژه‌ها مشارکت کرده‌اند و‌ می‌توانند تکلیف آن را معین کنند؛ اما غافل از این هستند که در این زمان می‌تواند اتفاقات دیگری روی دهد و در همین مدت سه سال بانک‌ها در حوزه‌های دیگری ورود کنند. به همین دلیل، شاید این کار زمینه قانون گریزی را در بانک‌ها فراهم کند.

در اینجا دو حالت وجود دارد؛ یا باید پروژه‌ها‌ را به غیر منتقل کنند و یا ‌اینکه پروژه‌های نیمه‌کاره احصا ‌و در زمان مشخص‌‌ همان کار انجام شود و ورود به کارهای دیگر به کل ممنوع ‌و زمینه‌ای فراهم شود که این کار‌ها تعهد‌آور باشد و پروژه‌ها در زمان تعیین شده به پایان برسد.

برای خروج از این حالت تضمینی نیست و شاید حتی زمینه‌ساز ورود غیر قانونی دیگری نیز باشد و این کار تنها با ممنوعیت ورود بانک‌ها به پروژه‌های جدید و کاهش زمان تعیین شده امکان‌پذیر است.




مطالب مرتبط
در پرونده بورسیه‌ها یک تخلف هم زیاد است تا چه رسد به ۸۴۰ مورد
انتقاد از مهلت سه ساله به بانک ها برای خروج از بنگاه داری
کدام بانک ۸۳ درصد سرمایه خود را تبدیل به ملک کرد؟
سهم‌خواهي از قيمت مسكن
تا مراجع ورود نکنند، بانکداری ایران درست نمی‌شود
بزرگترین بدهکاران بانکی خودشان هم بانکداری می‌کنند!









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن