واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف گیلان خبر داد
تشکیل کارگروه امر به معروف رسانه در گیلان
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان از تشکیل کارگروه امر به معروف و نهی از منکر رسانه در این استان خبر داد.
![خبرگزاری فارس: تشکیل کارگروه امر به معروف رسانه در گیلان خبرگزاری فارس: تشکیل کارگروه امر به معروف رسانه در گیلان](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/07/29/13930729000229_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، جعفر شفیعی بعد از ظهر امروز در نشست هم اندیشی اصحاب رسانه گیلان با تسلیت شهادت امام حسین (ع) اظهار کرد: هفته نخست ماه محرم احیای امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است. وی هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر را فرصت مناسبی برای ظرفیتسازی برای این فریضه الهی عنوان کرد و افزود: رسانهها در نهادینه کردن و گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه از جایگاه ویژهای برخوردار هستند. شفیعی با تاکید براینکه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اجرایی نیست، بیان کرد: فرهنگسازی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر از اهداف ستاد مذکور است. معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان استفاده از این فریضه الهی در جبران ناهنجاریها در جامعه را تاثیرگذار خواند و تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر هنوز در جامعه نهادینه نشده است. وی به تاکید امام (ره) بر راهاندازی سازمان امر به معروف و نهی از منکر در سال 58 اشاره کرد و گفت: امر مذکور تاکنون تحقق پیدا نکرده و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در روزهای اخیر تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر را پیگیری میکنند. شفیعی با بیان اینکه در اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به موضوع امر به معروف و نهی از منکر پرداخته شده است، خاطرنشان کرد: وظیفه نظارت همگانی مردم نسبت به مردم، مردم نسبت به دولت و دولت نسبت به مردم در اصل مذکور بیان شده است. معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان این فریضه الهی را ظرفیت فراموش شده در جامعه عنوان کرد و یادآور شد: ایجاد شهروند مسئول با نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه امکانپذیر است. وی خواستار از بین رفتن نگاه «به من چه» در جامعه شد و اظهار کرد: هر فرد باید خود را در مقابل جامعه مسئول بداند. شفیعی یکی از پیآمدهای ناگوار ترک امر به معروف و نهی از منکر را جابهجایی ارزشها در جامعه دانست و بیان کرد: ترک امر مذکور موجب تبدیل شدن ناهنجار به هنجار در جامعه میشود. معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف گیلان از پیگیری موضوعهای پژوهشی، آموزشی، تبلیغاتی و رسانه در این ستاد خبر داد و تصریح کرد: رسانه ظرفیت و توانمندی بسیاری در ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دارد. وی با بیان اینکه فرهیختگان بسیاری در گیلان زندگی میکنند، گفت: استفاده از توان و دیدگاههای اصحاب رسانه در ارتقای مطالبهگری امر به معروف و نهی از منکر در جامعه موثر است. شفیعی از تشکیل کارگروه امر به معروف و نهی از منکر رسانه در گیلان خبر داد و یادآور شد: امر مذکور موضوع نرمافزاری محسوب میشود و نیازمند تبیین و استفاده از ابزار فرهنگی برای ترویج در جامعه است. معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان با اشاره به اینکه رسانهها نقش برجسته و تعیینکنندهای در این فریضه الهی دارند، خاطرنشان کرد: فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر با تبیین شعار «تذکر زبانی، پیام مهربانی و نظارت همگانی» در جامعه را پیگیری میکنیم. وی امر به معروف و نهی از منکر را دارای سه مرحله تنفر قلبی، تذکر زبانی و اقدامهای عملی عنوان کرد و افزود: وظیفه آحاد مردم تذکر زبانی است و به دنبال تبیین این موضوع در جامعه هستیم. شفیعی با بیان اینکه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر تعریفی برای برخوردهای فیزیکی ندارد، اظهار کرد: بهدنبال شهروند مسئول در تراز جمهوری اسلامی ایران هستیم تا شهروندان نسبت به سرنوشت خود در جامعه حساس باشند. انتهای پیام/84001/ذ40
93/08/03 - 17:38
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]