واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه و سیاستهای کلان مرکز آمار ایران:
ایجاد توازن منطقهای در گرو دستیابی به اطلاعات کافی قابلیتهای هر منطقه است
مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه و سیاستهای کلان مرکز آمار ایران گفت: اطلاعات کافی در خصوص قابلیتهای هر منطقه برای سیاستگذاری، طراحی و برنامهریزی منطقی با رویکرد ایجاد توازن منطقهای در برنامه ششم توسعه الزامی است.
![خبرگزاری فارس: ایجاد توازن منطقهای در گرو دستیابی به اطلاعات کافی قابلیتهای هر منطقه است خبرگزاری فارس: ایجاد توازن منطقهای در گرو دستیابی به اطلاعات کافی قابلیتهای هر منطقه است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/04/23/13920423000559_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، قدرت طاهری در شورای برنامهریزی استان کردستان که ظهر امروز در سالن دولت استانداری در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: رابطه معناداری بین آمار وبرنامهریزی وجود دارد و اینکه در کردستان فعالین این عرصه به این مهم واقف هستند بسیار امیدوار کنند است. مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه و سیاستهای کلان مرکز ایران افزود: بدون شک برنامهریزی که براساس آمار واقعی و به روز نباشد، نمیتواند منتج به نتیجه مطلوب شود. طاهری با بیان اینکه آماری که دو شاخصه دقت و بهنگامی را داشته باشد میتواند در برنامهریزیها ارزشمند باشد، تصریح کرد: امروز یکی از مهمترین دغدغههای فراروی مسئولان و متولیان کشور و استان ها ایجاد بستری مناسب برای توسعه و پیشرفت قابل قبول و به صورت همسان در همه مناطق به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته است. وی خاطرنشان کرد: در نظر گرفتن ردیفهای اعتباری در قالب بودجه غیرمتعارف به منظور ایجاد بسترهای توسعهای و رفع مشکلات در مناطق کمتر توسعه یافته از سوی دولتها نیز با همین نگاه انجام میشود. مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه و سیاستهای کلان مرکز ایران با اشاره به برنامهریزی و هدفگذاریهای صورت گرفته در راستای ایجاد توازن و تعادل منطقهای گفت: تحقق این هدفگذاری نیازمند توزیع مناسب و بیشتر اعتبارات عمرانی در مناطق کمتر توسعه یافته است. طاهری خاطرنشان کرد: طرح توازن و تعادل منطقی موجب افزایش میزان تخصیص اعتبارات به استانها و مناطق کمتر توسعه یافته و شتاب در امر عمران و آبادانی آنها خواهد شد. وی از مرکز آمار ایران به عنوان متولی اصلی اطلاعات آماری در حوزههای مختلف در کشور نام برد و بیان داشت: یکی از شاخصههای موفق عمل کردن این مرکز اطلاعاتی است که باید از سوی استانها با دقت کامل گرفته شود تا سازمانها و دستگاههای مختلف نیز با رجوع به آنها برنامهریزی دقیقی برای ارتقا سطح شاخصههای توسعهای داشته باشیم. مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه و سیاستهای کلان مرکز آمار ایران در ادامه از کسب رتبه دوم کردستان در زمینه اجرای طرح سرشماری کشاورزی خبر داد و بیان داشت: خوشبختانه در این طرح ملی که نقش بسزایی در توسعه بخش کشاورزی در سطح کشور دارد استان کردستان در بین سایر استانها پیشرو بوده است. طاهری افزود: کسب این رتبه در این زمینه نشان از تعامل و هماهنگی بسیار خوب بین مدیران و مسئولان استان و همچنین ایفای نقش پررنگ و مطلوب فرمانداران در شهرستانهای این استان بوده است. وی با اشاره به برنامه ششم توسعه، گفت: در این برنامه، طراحی و برنامهریزی منطقی با رویکرد ایجاد توازن منطقهای است که برای سیاستگذاری در خصوص قابلیتهای هر منطقه نیاز به اطلاعات کافی است. مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه و سیاستهای کلان مرکز آمار ایران اظهار کرد: این اطلاعات و آمار باید به وسیله یک سامانه کشوری تعریف شود و در زمان برنامهریزیها مورد توجه و استفاده قرار گیرد. طاهری بر حساسیت جدی دستگاههای اجرایی در استانها در زمان تکمیل اطلاعات این سامانه تاکید کرد و افزود: خوشبختانه در استان دو سند اشتغال و سند آمایش اجرا شده که این میتواند بستری برای موفقیت در این زمینه باشد. وی در پایان با بیان اینکه در سند آمایش استان اطلاعات حوزههای مختلف شامل نقاط قوت و ضعف از سوی مدیران و مسئولان احصا شده است، اظهار کرد: هر کدام از شما میتوانید با بروزآوری این اطلاعات که در سند اشتغال و آمایش به آن پرداخته شده است، سامانه ساترا را نیز فعال کنید. انتهای پیام/79002/
93/08/01 - 13:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]