تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر در عُمرت دو روز مهلت داده شدى ، يك روز آن را براى ادب خود قرار ده تا از آن بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827895378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه‌های صحیح بحث کردن با همسر


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
راه‌های صحیح بحث کردن با همسر بسیاری از همسران در مکالمات روزانه خود توجهی به چگونگی بیان، لحن، منظور، توقعات و... به کار رفته در حرفهایشان ندارند و به همین دلیل گاهی مکالمه آنها به مشاجره می‌کشد.


مکالماتی آشنا بین زن ‌وشوهر‌ها
 آیا تا به حال به مکالمات روزانه خود و همسرتان دقت کرده‌اید؟ حرف‌هایی که به یکدیگر می‌زنید را در نظر بگیرید و بی‌طرفانه درباره آن قضاوت کنید.** تو فقط می‌نشینی و هیچ کاری نمی‌کنی. هیچ کمکی به اطرافیانت نمی‌کنی. تو هیچ چیز را متوجه نمی‌شوی، درست مثل پدرت!
** همیشه بچه‌ها را می‌ترسونی. تو مثل یک غول وحشی می‌مانی.
** فکر می‌کنی عقل کلی؟ چطور به خانه برمیگردی وقتی حتّی نمی‌توانی اونقدر پول در بیاوری که خانه‌ای آبرومند داشته باشیم!
این‌ها، مکالماتی آشنا هستند که در اکثر درگیری‌های زناشویی شنیده می‌شود. متاسفانه در این مکالمات، اثری از انصاف دیده نمی‌شود. زوجین به شخصیت و خانواده‌های یکدیگر توهین می‌کنند، از عبارات منفی استفاده می‌کنند و در عین حال انتظار دارند که تغییری در رفتار طرف مقابل ایجاد شود. این خیالی باطل است.
با این نحوه گفتگو، نه تنها تغییری در طرف مقابل ایجاد نمی‌شود، بلکه گاهی اوقات اوضاع حتّی بد‌تر از این شده، زوجین از یکدیگر دور‌تر و دور‌تر می‌شوند و گاهی نیز سرِ همین مسائل بچگانه، کار به جدایی می‌انجامد.شما باید راه‌های صحیح بحث کردن با همسر تان را یاد بگیرید. زوجین باید یاد بگیرند که راجع به مسائل و مشکلاتی که دارند، به شیوه‌ای درست با هم گفتگو کنند.
در این رابطه اغلب چند مشکل وجود دارد:بی‌انصافی: مشکل اول این که زوجین نمی‌دانند در هنگام بحث با یکدیگر، چطور باید انصاف را رعایت کنند.
تصورات اشتباه از یکدیگر: گاهی برخی تصورات غلط، به درگیری‌های زناشویی دامن می‌زند. زنان و مردان همیشه بر اساس همین تصورات خود، در درگیری‌های زناشویی شرکت می‌کنند.
خوب گوش ندادن: موضوع دیگری که شدیداً به شما کمک می‌کند تا مسائلتان را به خوبی حل کنید، یادگیری گوش دادن است. باید بدانید که شنیدن، با گوش دادن فرق دارد. وقتی در حال صحبت با کسی هستیم، مغز ما در هر ثانیه با میلیون‌ها نوع اطلاعات بمباران می‌شود و بعد از چند ثانیه، ذهن ما، از آنچه که طرف مقابل می‌گوید منحرف می‌شود و منظور او را به درستی درک نمی‌کنیم. این موضوع به نوبه خود باعث می‌شود که سوء تفاهم‌های بسیاری به وجود آید و حالت روانی ما و نحوه واکنشمان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
زوجین، روزانه سر مسائلی نظیر مدیریت پول، تربیت فرزندان، کمک در خانه، تصمیمات یک جانبه، درگیری با خانواده همسر، احساس طرد شدگی، بی‌توجهی، تلفن نکردن، دمدمی مزاج بودن، نبود عاطفه یا آمیزش جنسی، و مورد قدردانی قرار نگرفتن، با یکدیگر بحث می‌کنند. این‌ها تازه تعداد کمی از موضوعاتی هستند که مورد جدال قرار می‌گیرند.عدم درک منظور طرف مقابل، باعث می‌شود که حالت دفاعی به خود بگیریم و به دنبال توجیه مشکل برآییم. با این شیوه هیچ وقت نمی‌توانید به یک راه حل درست دست پیدا کنید.
تبیاناخبار مرتبط:۱۱ واژه‌ای که نباید به همسرتان بگوییدحرف های دوران نامزدی را جدی بگیریدآیا بیش از حد شوهرتان را کنترل می کنید ؟

چهارشنبه 30 مهر 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن