واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > همدان كلانتري مطرح كرد:
بهسازي 200 هزار واحد مسکن روستایی در كشور آغازشده است / اخلاق مهندسی را به یکدیگر گوش زد کنیم
همدان- خبرگزاري مهر : رئیس گروه نظام فنی روستایی بنياد مسكن انقلاب اسلامی گفت: بهسازي 200 هزارواحد مسکن روستایی در كشور شروع شده است.
به گزارش خبرنگارمهر، همایش درس هایی از زلزله و نماسازي مسکن روستایی همدان ظهر سه شنبه در مجموعه فني وحرفه اي شهر مريانج همدان برگزار شد. رئیس گروه نظام فنی روستایی بنياد مسكن انقلاب اسلامی در همایش درس هایی از زلزله و نماسازي مسکن روستایی همدان با اشاره به اینکه مسکن برای آسایش مردم است، عنوان کرد: در 85 هزار روستاي استان همدان در واحد های مسکونی نوسازی شده اما هنوز كار به پايان نرسيده است، پیش بینی می شود تا 10 سال آینده کل واحدهای روستایی همدان بازسازی شود. اکبر کلانتری ادامه داد: درسال های مختلف تفاهم نامه ای با نظام مهندسی منعقد شده و به نظر می رسد باید تفاهم نامه های جدیدی بسته شود. وي با اشاره به اینکه با بسته شدن تفاهم نامه هاي جديد شاهد تسهیل صدور پروانه ساختمانی روستايي خواهیم بود، اذعان داشت: در روستاها بايد واحدهای مناسب و ضد زلزله ساخته شود. رئیس گروه نظام فنی روستایی بنياد مسكن انقلاب اسلامی با بیان اینکه نظارت بر ساخت ساختمان در تهران ساده و راحت است، در روستاها این امر به سادگی میسر نیست چرا که روابط اجتماعی متفاوت تری دارند، بیان کرد: برخورد با ساخت سازهاي مناسب به سادگی ميسر نیست، در روستاها صرفا کار فنی نمی کنیم بلکه توام با آن یک فرایند فرهنگی را بايد پيگيري كرد. کلانتری با تاکید بر اینکه برای رعایت اصول ساختمانی کارهای فراوانی انجام شده است، اظهار داشت: از سال 84 بازسازي و بهسازي 200 هزارواحد مسکن روستایی در كشور آغاز شده است. وی با اشاره به لزوم آگاهی مهندسین به طرح هادی روستا، افزود: مهندسان ملزم به ترویج نکات فنی و مهندسی ساختمان هستند.
مدير كل بنياد مسكن روستايي همدان نيز در اين همايش با اشاره به اینکه دغدغه ما بايد اقبال مردم براي ساخت ساز روستایی مبتنی بر مقررارت باشد، گفت: زمانی براي اجرا شناژ از سوي روستاييان مقاومت می شد ولی اکنون از يك هزار وهفت روستا در يك هزار و پنج روستا تسهیلات بازسازی داده مي شود. اخلاق مهندسی را به یکدیگر گوش زد کنیم حسن ظفري با بیان اینکه اکنون 85 هزار واحد مسکن روستایی نوسازی شده است، اين كار به يك باره روي نداده بلکه مشارکت همه نهادها در آن دخيل بوده است،ادامه داد: به دنبال تبیین و تشریح اخلاق مهندسی هستیم، امروز در سطح استان همدان مبتنی بر ضوابط توانستیم شرایطی را در سطح استان فراهم کنیم تا ساخت ساز براساس قوانین ملی ساختمان روی دهد، اکنون باید اخلاق مهندسی را به یکدیگر گوش زد کنیم. ظفری با اشاره به اینکه همه باید اخلاق را رعایت کنیم، افزود: رعایت اخلاق معنوی در ساخت ساز و در تربیت افرادی که در محل کار فعالیت می کنند لازم و ضروری است، در ساخت واحدهاي مسکونی ارتباطات خانوادگی را تحليل می کنند ،عقلانیت اخلاق به بار مي آورد و در تنظیم روابط درونی فضا ها اگر متخصص اخلاق معنوی را رعایت نکند در دانش و تربیت تاثیر منفی خواهد گذاشت. وی اذعان داشت: شادابی خانواده بستگی به طرحی دارد که مهندسان ارائه می کنند، می توان طرحی ارائه داد که اثر گذار باشد. مدیر کل بنياد مسکن روستایی استان همدان با اشاره به اینکه مهندس خالق فضاي زندگي برای استفاده خانواده ها است، بیان داشت: یکی از فاکتورهاری توسعه یافتگی کشورها داشتن علم و دانش است و اگر قرار است ادعای توسعه در کشور داشته باشیم ،باید به آموزش بها بدهیم ،چرا که مبنای علم و معرفت است و هیچ استانی بدون برگزاری دورهای آموزشی نمی تواند در شاخص ها رشد داشته باشد. وی بیان داشت: توسعه یک پروژه نیست بلکه یک فرایند است و مبتنی بر شاخصه علم ،با شعار نیز روی نمی دهد، در کار حرفه ای باید باور پیدا کنند. حسن ظفری با اشاره به اینکه ساختن خانه برای افراد روستایی ویژگی های خود را می خواهد، گفت: نفوذ سرامیک به روستا تضاد درون با برون است، مصالح بومی دلنشین تر و جذاب تر است،در مصالح نوین نيز به دنبال راهکاری می گردیم كه بتوان فضاي بومي را در آن به کار برد.
۱۳۹۳/۷/۲۹ - ۱۴:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]