تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860414377




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

32 شرکت توانمند ایرانی در بزرگترین نمایشگاه اختصاصی ایران در قرقیزستان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: 32 شرکت توانمند ایرانی در بزرگترین نمایشگاه اختصاصی ایران در قرقیزستان خبرگزاری پانا: مجری تخصصی برگزاری نمایشگاه اختصاصی ایران در قرقیزستان با اشاره به قرار گرفتن در آستانه برگزاری نمایشگاه ایران در قرقیزستان گفت: نمایشگاه اختصاصی ایران در بیشکک قرقیزستان با حضور بیش از 32 شرکت توانمند ایرانی از 30 آبان ماه آغاز به کار می کند.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر ساعت 12:16



به گزارش خبرگزاری پانا، علیرضا صدرزاده پیرامون جزئیات نهایی برگزاری بزرگترین نمایشگاه اختصاصی ایران در آسیای میانه اظهار کرد: بزرگترین نمایشگاه اختصاصی ایران، در شهر بیشکک قرقیزستان با ثبت نام بیش از 30 شرکت  توانمند ایرانی و گروه های تولیدی و صادراتی از شهرهای، تهران، خراسان رضوی، مازندران، اصفهان، زنجان، کرمان، فارس، آذربایجان غربی، گیلان و مرکزی، گلستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و سمنان روزهای آینده آغاز به کار می کند.
وی با اشاره به جانمایی 30 شرکت توانمند ایران در فضایی بالغ بر 1000 متر مربع در بیشکک قرقیزستان گفت: در این دوره با حمایت سازمان توسعه تجارت ایران، گروه های صنعتی مینو، علی بابا، صنایع غذایی تارا، گز بلداجی، ایران پاسودا، بازرگانی دشتی، شاین لایت، مشرق سرما، درآسا، داروسازی ثامن، کفساز شرق، کندر، اخگران رز پارس، پاکسان، مرغک، پارسا ادیب پویا، شرکت شهرکهای صنعتی، فراسان، نیان الکتریک، کنتورسازی ایران، پویا پلیمر تهران، آبراه گستر، شیب بام، اشتون کمپانی، قرقیز پرسیا، توزینگر، تابش رنگ، سرویگاز، روزبهان، یاس توس و شرکت هایی در بخش خدمات فنی و مهندسی و صنایع غذایی نیز حضور یافته اند.
مجری تخصصی برگزاری نمایشگاه اختصاصی ایران در قرقیزستان با اشاره به اینکه این نمایشگاه با مجوز رسمی سازمان توسعه تجارت و سفارت جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان توسط شرکت مدیریت پروژه‌های نمایشگاهی در این کشور برپا می‌شود تصریح کرد: قرقیزستان به عنوان محور صادراتی ایران پس از کشورهای  افغانستان، ترکمنستان و تاجیکستان، به عنوان یکی از همسایگان کشور در توسعه تجارت با کشور روسیه بسیار تاثیر گذار است.  صدرزاده با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته پیرامون برگزاری نشست های مشترک تجار ایران با قرقیزستان و بخش تجارت خارجی این کشور همزمان با برگزاری رویداد نمایشگاهی ایرانی در بیشکک، افزود: برگزاری نمایشگاه اختصاصی ایران در قرقیزستان می تواند سبب افزایش سهم ایران در توسعه تجارت منطقه قفقاز شود و از طرفی به عنوان نخستین برنامه تجاری و عملیاتی ایران در این منطقه از آسیای میانه در مسیر ترانزیتی چابهار تاثیرگذار باشد.
مجری برگزاری نمایشگاه اختصاصی ایران در قرقیزستان، یکی از مهمترین راه های شکستن تحریم ها را برگزاری نمایشگاه و توسعه مبادلات تجاری با کشورهای همسایه، حوزه قفقاز از جمله قرقیزستان،تاجیکستان و سایر کشورهای این منطقه دانست و اظهار کرد: در نمایشگاه توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان اطلاع رسانی های گسترده ای در بخش صنایع غذایی، ماشین آلات و مصالح ساختمانی، انرژی، عمران و راه سازی، خدمات فنی و مهندسی و مخابراتی، صنایع دستی و فرش، لوازم خانگی، ماشین آلات نساجی، پوست و چرم، تجهیزات و دستگاه های استخراج معدن، صنایع نیروگاهی، دامپروری و کشاورزی و سد سازی انجام شد تا توانایی واقعی ایران در حوزه صادرات به این کشور بیش از پیش مشخص شود.
گفتنی است، نخستین نمایشگاه اختصاصی ایران در قرقیزستان از 30 مهرماه لغایت 3 آبان ماه در محل نمایشگاهی شهر بیشکک قرقیزستان در فضای مسقف و باز به مساحت  1000 متر مربع توسط شرکت مدیریت پروژه های نمایشگاهی ایران برگزار می شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن