واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با حضور معاون هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی کشور
عملیات احداث بازارچه صنایع دستی خمین آغاز شد
در مراسمی با حضور معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور عملیات احداث بازارچه صنایع دستی شهرستان خمین آغاز شد.
![خبرگزاری فارس: عملیات احداث بازارچه صنایع دستی خمین آغاز شد خبرگزاری فارس: عملیات احداث بازارچه صنایع دستی خمین آغاز شد](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/07/17/13920717000229_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور صبح امروز در مراسم کلنگزنی این پروژه اظهار داشت: با ایجاد بازارچههای صنایع دستی بازرگانی صنایع دستی توسعه بیشتری پیدا میکند. بهمن نامور مطلق گفت: ایران در حوزه صنایع دستی در رتبههای برتر قرار دارد، اما از لحاظ بازرگانی عقب مانده است. وی تصریح کرد: هم اکنون بازرگانی داخلی و خارجی جزو چالشهای سازمان میراث فرهنگی است که رونق این مهم در اولویت کاری سازمان قرار گرفته است. معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه صنایع دستی هویتیترین شکل هنر ایرانی است، بیان داشت: باید در توسعه صادرات و فراهم کردن بازارهای فروش اهتمام ویژهای شود، امیدواریم با راهاندازی بازارچههای بازرگانی، صنایع دستی رونق گرفته و گردشگری توسعه یابد. نامور مطلق ادامه داد: امروز بازارچههای صنایع دستی دچار نوعی استحاله شدهاند به طوری که بازارهای جدید جایگزین بازارچههای صنایع دستی شده است. وی ادامه داد: ما در حال بازیابی هویت و اقتصاد بازارچههای صنایع دستی هستیم که گسترش بازارچهها در سطح شهرستانها و استانها میتواند این اهداف را محقق کند. معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تاکید کرد: امیدواریم نخستین بازارچه صنایع دستی شهر خمین با همکاری مسئولان استان و شهرستان در آیندهای نزدیک به بهرهبرداری برسد. نامور مطلق افزود: امید میرود با فعالیت هنرمندان بازرگانی صنایع دستی خمین رونق گرفته و نقطه فروش مناسبی برای صنایع دستی و هنرهای سنتی فراهم شود. وی بیان داشت: در حال حاضر 10 بازارچه از نسل جدید در کشور تسهیلات ساخت را دریافت کرده و عملیات اجرایی آن آغاز شده که از این تعداد دو بازارچه به بهرهبرداری رسیده است. معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در هر شهرستان یک بازارچه صنایع دستی راهاندازی کنیم، چرا که هویت فرهنگی و صنعتی شهرستانها میتواند در بازارچههای صنایع دستی متبلور شود. نامور مطلق ادامه داد: در آغازین روزهای کاری دولت تدبیر و امید صنایع دستی و هنرهای سنتی در یک سقوط آزاد قرار داشت و به سمت نابودی حرکت میکرد، تثبیت صنایع دستی مهمترین راهکاری بود که برای جلوگیری از تخریب بیشتر در حوزه صنایع دستی به کار گرفته شد. وی اظهار کرد: مهمترین راهکار برای توسعه صنایع دستی توسعه بازرگانی است که میتوانند نقش مهمی در توسعه و رونق این امر داشته باشد. به گفته وی در حال حاضر 350 هزار نفر در حوزه صنایع دستی مشغول به فعالیت هستند، اما با آمارهای غیر رسمی دو میلیون نفر در این حوزه فعالیت دارند. معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: نبود بیمه، نبود کارگاههای تولیدی استاندارد و ... مهمترین مشکلات هنرمندان صنایع دستی به شمار میرود که در آینده نزدیک رفع خواهد شد. نامور مطلق اظهار کرد: در سال جاری اعتبار صنایع دستی 20 میلیارد تومان بوده که برای پشتیبانی از هنرمندان 100 میلیارد تومان به عنوان تسهیلات اعطا خواهد شد. انتهای پیام/87001/س40
93/07/28 - 11:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]