واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1469288)
۲۸ مهر ۱۳۹۳ (۱۰:۳ق.ظ)
سياست اصولي سازمان ميراث فرهنگي حمايت از پژوهش و تحقيق براي توسعه گردشگري است معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: مراکز علمي و پژوهش از جمله جهاد دانشگاهي اين سازمان را در کنار خود و همراه خود بدانند و مطمئن باشند که از هيچ تلاشي براي حمايت از آن ها دريغ نخواهيم کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد با اشاره به اينکه حمايت و پشتيباني از تحقيق و پژوهش با هدف توسعه گردشگري يکي از مهمترين سياست هاي اصولي اين سازمان است، افزود: امروز اثبات شده که گردشگري يک صنعت مهم در فقر زدايي، اشتغالزايي و درآمد زايي است و کشورهاي مختلف توانسته اند با استفاده از اين صنعت بخش قابل توجهي از درآمدهاي خود را تامين کنند.
وي با بيان اينکه در سال 1950 تعداد گردشگران دنيا 25 ميليون نفر بودند، ادامه داد: اين رقم در سال 2012 ميلادي به يک ميليارد و 80 ميليون نفر رسيد که نشان دهنده اهميت صنعت گردشگري است.
رحماني موحد ادامه داد: ميزان جذب و ورود گردشگران خارجي به ايران نيز روند رو به رشدي داشته به گونه اي که ميزان ورود گردشگران خارجي به ايران در سال 91 از 4 ميليون و 70 هزار نفر به 4 ميليون و 800 هزار نفر در سال 92 رسيد و در شش ماهه اول سال جاري نيز ميزان ورود گردشگران خارجي به ايران رشد مناسبي داشته است.
معاون گردشگري کشور در بخش ديگري از صحبت هاي خود ادامه داد: در حالت کلي روند توسعه گردشگري در ايران رضايت بخش و اميدوار کننده است و اگر چه از برنامه چشم انداز 20 ساله عقب تر هستيم، اما؛ روند توسعه روند اميدوار کننده اي است.
رحماني موحد با بيان اينکه کشورهاي موفق در حوزه گردشگري راهکارهاي علمي و گوناگوني را پشت سر گذاشته اند، ادامه داد: براي رسيدن به موفقيت در حوزه گردشگري و جبران زمان هاي از دست رفته بايد راه هاي ميانبر، دقيق و علمي را انتخاب کرد.
رحماني موحد افزود: خوشبختانه ايران به لطف خداوند متعال و با عنايت اهل بيت (ع)، يک کشور چهار فصل است که از ظرفيت هاي بسيار بالايي در حوزه گردشگري برخوردار است و در تمام حوزه هاي گردشگري از جمله مذهبي، فرهنگي، سلامت، ورزشي، طبيعي و... داراي ظرفيت هاي فراواني است.
وي ادامه داد: دولت در يک سال گذشته تلاش هاي بسيار زيادي را براي توسعه گردشگري و رونق گردشگري داخلي و افزايش جذب گردشگر خارجي داشته و در همين ارتباط توجه ويژه اي نيز به تامين زير ساخت ها داشته است.
رحماني موحد ادامه داد: اين گونه به نظر مي رسد که برنامه ششم توسعه نيز کمک بسيار بزرگي به توسعه گردشگري خواهد کرد؛ چراکه احکام بسيار مناسبي براي توسعه گردشگري در برنامه ششم توسعه ابلاغ شده است.
معاون گردشگري کشور در ادامه مراتب تشکر خود را از دست اندرکاران برگزاري اين همايش اعلام کرد و اظهار داشت: تعامل با کشورهاي هدف، تعامل با جوامع محلي، توزيع سفر، افزايش همکاري با مراکز مختلف، افزايش همکاري با بخش خصوصي، استفاده از ظرفيت هاي بالاي بخش خصوصي، به روز کردن قوانيني و مقررات گردشگري و... از مهترين برنامه هايي است که سازمان آنها را با هدف توسعه گردشگري دنبال مي کند.
رحماني موحد هم چنين در بخش ديگري ازصحبت هاي خود با اشاره به اينکه کشورهاي موفق در حوزه گردشگري همکاري مناسبي را بين بخش دانشگاهي و صنعت ايجاد کرده اند، يادآور شد: آماده هرگونه همکاري با مراکز علمي و دانشگاهي هستيم و در اين خصوص از هيچ کوششي دريغ نخواهيم کرد.
وي در پايان خاطر نشان کرد: اميدوارم خروجي و دستاورد برگزاري اين گونه همايش ها و نشست هاي تخصصي بتواند به توسعه گردشگري در ياران هرچه بيشتر کمک کند.
معاون گردشگري افزود: همه بايد کمک کنيم تا گردشگري در جايگاه روشن خود قرار گيرد؛ چراکه در اين صورت، همه به خوبي از مزاياي گردشگري بهره مند خواهند شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]