تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832637198




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم همکاری مخابرات با شرکت های اینترنتی


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: مخابرات اعتقادی به مصوبه رگولاتوری ندارد.




عدم همکاری مخابرات با شرکت های اینترنتی


 


 

مخابرات اعتقادی به مصوبه رگولاتوری ندارد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، مدیر یک شرکت اینترنتی با تاکید بر عدم پایبندی مدیران شرکت مخابرات به مصوبات رگولاتوری گفت: با اینکه تمام شرکت‌های اینترنتی از اسفندماه قیمت‌های خود را طبق قانون ۲۰ درصد کاهش داده‌اند اما هیچگونه تخفیفی برای قیمت پهنای باند و امکانات دریافت نکرده‌اند.

در دو بند اول مصوبه ۱۸۱ سازمان تنظیم مقررات رادیویی آمده‌است:
تعرفه پهن‌باند اینترنت بین‌الملل صرفا برای خدمات اینترنتی مبتنی بر ADSL برای شرکت‌های ارائه کننده این خدمات ۳۵ درصد کاهش خواهد داشت. تعرفه خدمات انتقال برای تامین ارتباط دسترسی در شبکه شهری و بین شهری صرفا برای ارائه خدمات اینترنتی مبتنی بر فناوری ADSL برای شرکت‌ها ارائه کننده این خدمات و شرکت‌های مخابراتی استانی زیرمجموعه شرکت مخابرات ایران ۲۵ درصد کاهش خواهد داشت. 


احمد نخجوانی درباره اجرای مصوبه ۱۸۱ سازمان تنظیم مقررات ارتباطات از سوی شرکت‌های PAP یا ندا، با اشاره به اینکه این شرکت‌ها طبق قانون و دستور وزیر ارتباطات قیمت فروش اینترنت خود را ۲۰ درصد کاهش داده‌اند، گفت:‌ این درحالی
نخجوانی: در چند ماه گذشته رگولاتوری در مورد اجرای مصوبه ۱۸۱ سکوت کرده است و شرکت‌های مخابراتی نیز قبض هاشان را تغییر نداده‌اند. .


است که به ما قول داده شد که در ازای اعمال این تخفیف قیمت امکانات و پهنای باند نیز کاهش پیدا می کند بنابراین از اسفند ماه شرکت‌های ندا قیمت‌ها را آورده پایین آوردند که در نتیجه درآمدشان نیز ۲۰ در صد کاهش پیدا کرده ولی در این هفت ماه نتوانستیم هیچگونه تخفیفی دریافت کنیم. 

نخجوانی خاطرنشان کرد: در چند ماه گذشته رگولاتوری در مورد اجرای مصوبه ۱۸۱ سکوت کرده است و شرکت‌های مخابراتی نیز قبض هاشان را تغییر نداده‌اند.

وی ادامه دارد: رگولاتوری در پاسخ به پیگیری‌های شرکت‌های ندا به این شرکت‌ها گفته است که باید اول از مناطق درخواست نامه عدم تخلف بگیرند و در صورت نبود مشکل، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به مخابرات نامه‌ای برای ارائه تخفیف خواهد زد. 

او گفت که شرکت ما همچنان موفق به دریافت نامه عدم تخلف از مناطق نشده است و اگر این نامه نیز به مخابرات فرستاده شود هیچ تضمینی وجود ندارد که شرکت مخابرات به ارائه تخفیف بر اساس مصوبه ۱۸۱ پایبند باشد.

نخجوانی اظهار کرد: در گفت‌وگویی که در این زمینه با برخی مدیران ارشد مخابراتی داشته‌ام، این افراد ادعا کردند که مصوبه ۱۸۱ رگولاتوری را قبول ندارند. بنابراین هفت ماه است که شرکت‌های ISP قیمت‌ها را کاهش داده‌اند ولی کوچک‌ترین تخفیفی نه از مخابرات و نه از زیرساخت دریافت نکرده‌اند.

او در ادامه با اشاره به اینکه فروش پهنای باند از سوی این شرکت در نیمی از استان‌های کشور متوقف شده است، اظهار کرد: علت این امر این است که مخابرات امکانات مورد نیاز را در اختیار شرکت‌های ندا قرار نمی‌دهد.
وی افزود: طبق ماده ۹۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اگر مخابرات برای شرکت‌های اینترنتی امکانات انتقال دیتا را تامین نکند این شرکت‌ها خود می‌توانند این امکانات را ایجاد
نخجوانی: در حال حاضر نرخ سود شرکت‌های اینترنتی آنقدر کاهش پیدا کرده‌است که این شرکت‌ها از جیب هزینه می‌کنند.


کنند با این حال مخابرات کوچک‌ترین همکاری با شرکت‌های ISP نمی‌کند و اجازه انجام چنین کاری را نیز نمی‌دهد.

این فعال حوزه اینترنتی درباره امکان پیگیری حقوق شرکت‌های ندا از طریق رگولاتوری تصریح کرد: اگر رگولاتوری بتواند درخواست‌های ما را در مورد همان مصوبه ۹۷ پیگیری کند کافی است.
نخجوانی ادامه داد: این عدم همکاری مخابرات با شرکت‌های اینترنتی به این دلیل است که شرکت مخابرات تنها به سود خودش فکر می‌کند زیرا مخابرات بیشترین درآمدش از فروش دیتاست.

او تصریح کرد: شرکت ما به عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ اینترنتی تمام مقررات مصوبه ۹۰ و ۱۷۷ سازمان تنظیم مقررات رادیویی را مبنی بر پرداخت خسارت به مشتریان را رعایت کرده است با این حال در تاریخ این شرکت بی‌سابقه است که شرکت مخابرات یک ریال خسارت بابت هر بیت به این شرکت پرداخته باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نرخ سود شرکت‌های اینترنتی آنقدر کاهش پیدا کرده‌است که این شرکت‌ها از جیب هزینه می‌کنند و این در حالی است که با وجود ارائه تخفیف‌های مقرر نه تنها تخفیفی دریافت نمی‌کنند بلکه خسارتی نیز به آنها داده نمی‌شود.

تصمیم رگولاتوری برای ادغام شرکت‌ها صحیح است
او همچنین درباره تصمیم سازمان تنظیم مقررات رادیویی در رابطه با طرح بازبینی پروانه شرکت‌های PAP که با اعتراض برخی از مدیران این شرکت‌ها در ماه اخیر مواجه شده بود، اظهار کرد: به نظر من تصمیم رگولاتوری در این باره تصیم درستی است نه به خاطر اینکه شرکت ما بزرگ‌ترین شرکت ندا است بلکه به این دلیل که در هیچ جای دنیا ۷۰۰ شرکت اینترنتی و ISP فعالیت نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: کار سازمان رگولاتوری تنظیم بازار و اعمال مقررات
تصمیم رگولاتوری برای ادغام شرکت‌ها صحیح است.


است و در صورتی این سازمان می‌تواند برنحوه اجرا و اعمال این مقررات نظارت کند که تعداد شرکت‌های ISP محدود باشد.

نخجوانی تصریح کرد: علاوه بر آن شرکت‌های ندا امکاناتی می‌خواهند و برای شرکت‌های تامین‌کننده این امکانات مانند شرکت مخابرات و زیرساخت فراهم کردن این امکانات برای تعداد کمتری از شرکت‌های ISP آسان تر است.

وی با بیان اینکه بازنگری پروانه شرکت‌های اینترنتی بر اساس آنچه که در دنیا اتفاق می‌افتد انجام شده‌است، درباره اعتراض برخی از مدیران شرکت‌های ISP به این تصمیم رگولاتوری، گفت: شرکت‌هایی که در این مورد اعتراض دارند شرکت‌هایی هستند که پس از ۱۰ سال داشتن پروانه نتوانسته‌اند ۳۰ هزار مشتری بگیرد در حالی که شرکتی مانند شرکت ما بدون داشتن امکانات بیشتری توانسته ۶۵۰ هزار مشتری بگیرد. آیا در این شرایط منطقی نیست که آن شرکت‌ها ادغام شوند؟

وی درباره افزایش حجم تعداد استفاده کنندگان شبکه اینترنت در کشور اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۵ میلیون استفاده کننده اینترنت پرسرعت ای دی اس ال و ۱.۲ میلیون مشترک شبکه وایمکس در کشور وجود دارد که بیش از نیمی از این کاربرها متعلق به مخابرات و نزدیک به ۴۵ درصد هم کاربر ۱۱ شرکت ADSL هستند.

نخجوانی تصریح کرد:‌ این تعداد مخاطب شبکه اینترنت باید افزایش پیدا کند و این در صورتی امکان‌پذیر است که امکانات، چه از لحاظ زیرساختی و چه از لحاظ مخابراتی مهیا باشد.


مرجع : خبرگزاری ايسنا

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن