تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هنگامى كه مؤمن بر صراط مى‏گذرد، و مى‏گويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم. ناگاه زبان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860407080




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازگشایی پرونده انتخاب رئیس کل بانک مرکزی پس از 3 سال و نیم/ کدام پیشنهاد رای می‌آورد؟


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > بانک - بیمه بورس مجمع تشخیص نظام وارد عمل شد؛
بازگشایی پرونده انتخاب رئیس کل بانک مرکزی پس از 3 سال و نیم/ کدام پیشنهاد رای می‌آورد؟
خبرگزاری مهر - گروه اقتصادی: نحوه اداره بانک مرکزی، امروز دوباره اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و روسای دو قوه مجریه و قضائیه را دور هم جمع کرد تا برای رفع این مشکل پس از سه سال و نیم چاره‌اندیشی کنند، این در حالی است که انتخاب رئیس کل برای مدت زمان مشخصی با رای مجلس، انتخاب به شیوه فعلی وهمچنین به صورت فراقوه‌ای سه پیشنهاد مطرح شده بر روی میز مجمع تشخیص مصلحت نظام است.



به گزارش خبرنگار مهر، نحوه انتخاب رئیس کل بانک مرکزی دوباره امروز اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام را دور هم جمع کرد تا برای رفع این معضل پس از سه سال و نیم چاره اندیشی کنند. علاوه بر اعضای مجمع، روسای دو قوه قضائیه و مجریه هم در این نشست حضور یافتند، این در حالی است که این موضوع در اواخر فروردین ماه امسال پس از سه سال دوباره در دستور کار مجمع قرار گرفته بود و در پی برگزاری چند جلسه، امروز کلیات آن به تصویب رسید. 
 
گفته می‌شود در جلسه امروز که علاوه بر روسای قوای مجریه و قضاییه و اکثریت اعضاء، وزرای امور اقتصادیی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس حضور داشتند، سه پیشنهاد در مورد انتخاب رئیس کل بانک مرکزی مطرح شده است؛ انتخاب رئیس کل با نظر و رای مجلس، انتخاب به شیوه فعلی با اصلاحاتی و همچنین به صورت فراقوه ای این موارد را شامل می‌شود، اما مقرر شد که در جلسات آتی مورد بررسی قرار گیرد.
در همین حال، غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از این درباره گزینه های انتخاب رئیس کل بانک مرکزی گفته بود: یکی از مسائل چگونگی پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی است که البته در این باره سناریوهای مختلفی مطرح شده است. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تغییراتی در نحوه اداره بانک مرکزی برای دوره مشخص هم ادامه داده است:‌ یکی از پیشنهادهایی که در کمیسیون اقتصادی مجمع مطرح شده، این بوده که پیشنهاد دهنده گروه کارشناسی باشند که آنها با در نظر گرفتن صلاحیت‌هایی از جمله داشتن دکترای اقتصاد یا دکترای مدیریت مالی، حداقل پنج سال سابقه بانک مرکزی یا هفت سال سابقه بانکی و حسن شهرت و عدم سوءپیشینه گزینه ریاست بانک مرکزی را معرفی کنند. وی همچنین در ادامه به پیشنهادهای مطرح برای مدت ریاست رئیس کل بانک مرکزی اشاره کرده و گفته است: برای مدت فعالیت رئیس کل بانک مرکزی پیشنهادهای مختلفی وجود دارد از جمله اینکه دوره فعالیت سه ساله، پنج ساله، شش ساله و یا هفت ساله باشد.
مصباحی مقدم با بیان اینکه نصب رئیس کل بانک مرکزی به صورت مستقیم توسط رئیس جمهور انجام می شود،‌ تصریح کرده است:‌ اما نسبت به عزل پیشنهادهایی وجود دارد از جمله اینکه رئیس کل بانک مرکزی بدون تخلف و یا بدون اینکه وی بیماری داشته باشد که دیگر قادر به ادامه فعالیت نباشد، نباید از سمت خود عزل شود. وی ضمن تأکید براینکه درصورت تصویب شرایط جدید رئیس کل بانک مرکزی با تغییر رئیس جمهور تغییر نخواهد کرد،‌ افزوده است: البته اینها در حد پیشنهاد است و باید دید چه چیزی در مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب خواهد رسید.  
این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن