واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزیر آموزش و پرورش در همایش تکریم خیرین مدرسهساز کشور مطرح کرد
ممنوعیت تغییر کاربری مدارس خیرساز بدون اجازه خیر/تحصیل ۲ میلیون دانشآموز در مدارس خیرساز
وزیر آموزش و پرورش گفت: فضاهایی که توسط خیرین ساخته میشود با نام آنها نامگذاری میشود و آموزش و پرورش حق ندارد بدون اجازه خیرین نام آن را تغییر داده و یا تغییر کاربری دهد و چند مورد نیز بود که اصلاح شد.
![خبرگزاری فارس: ممنوعیت تغییر کاربری مدارس خیرساز بدون اجازه خیر/تحصیل ۲ میلیون دانشآموز در مدارس خیرساز خبرگزاری فارس: ممنوعیت تغییر کاربری مدارس خیرساز بدون اجازه خیر/تحصیل ۲ میلیون دانشآموز در مدارس خیرساز](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/05/09/13930509000086_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، همایش تکریم خیرین مدرسهساز کشور امروز با حضور محمدباقر نوبخت معاون نظارت راهبردی رئیسجمهور علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، مرتضی رئیسی معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، اسفندیار چهاربند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، محمدرضا حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسهساز و جمعی از خیرین مدرسهساز سراسر کشور در سالن حجاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد. علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در سخنانی اظهار داشت: ایثار، خلوص، گذشت، تلاش و پیگیریهای شبانهروزی تکتک شما خیرین مدرسهساز قابل تقدیر و تقدیس است. وی ادامه داد: سال تحصیلی جاری را با 12میلیون و 800هزار دانشآموز در 122هزار مدرسه و با یک میلیون فرهنگی آغاز کردیم و فضایی آموزشی که شما در آن نقش داشتید کمک زیادی به ما کرد. فانی با اشاره به سیاستهای اصلی وزارت آموزش و پرورش افزود: ارتقای این مدیریت آموزش و پرورش ساماندهی نیروی انسانی، تمرکززدایی در آموزش و پرورش، توسعه مشارکت و عملیاتی کردن بودجه از جمله این سیاستهاست که در این سیاستها توسعه مشارکت یک سیاست جدی است. وی یادآور شد: معتقدم مشارکت دانشآموزان، معلمان، اولیا و مردم میتواند در بهسازی آموزش و پرورش مؤثر باشد. وزیر آموزش و پرورش با تأکید به توسعه مشارکت در آموزش و پرورش، گفت: این یک سیاست جدی و تغییرناپذیر است و یکی از بارزترین آن خیرین مدرسهساز هستند آنهایی که جهادی را سالها پیش آغاز کردند و با قوت ادامه میدهند و باعث شدهاند در شبانهروز در حال حاضر به طور متوسط بعد از پیروزی انقلاب اسلامی 7.5 کلاس درس توسط خیرین ساخته شده است و بیش از دو میلیون و 100 هزار نفر تا 2میلیون و 500هزار دانشآموز در کلاسهایی درس میخوانند که خیرین آنها را ساختهاند. فانی با اشاره به صدقه جاری بودن مدرسهسازی، گفت: این کار یعنی اینکه ممکن است یک خیرساز یک بار مدرسهای بسازد اما اجر اخروی آن برای همیشه به دنبال دارد و این کار بسیار خوبی است که شروع شد و همچنان ادامه دارد و فضاهایی که توسط خیرین ساخته میشود با نام آنها نامگذاری میشود و آموزش و پرورش حق ندارد بدون اجازه خیرین نام آن را تغییر داده و یا تغییر کاربری دهد و چند مورد نیز بود که اصلاح شد. وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مدارسی که ساخته میشود اعم از خیرین یا دولت که در ساخت آن نقش دارند نیاز به تعمیر و نگهداری دارد و تلاش میکنیم در سالهای آینده در این خصوص پیشبینیهایی انجام شود و خیرین نیز میتوانند در این زمینه کمک کنند و بحث تعمیر و نگهداری شاید از منظری مهمتر از احداث مدرسه باشد و امیدواریم با همکاری خیرین در این خصوص بیشتر مؤثر باشیم. وی ضمن تشکر از محمدرضا حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسهساز کشور اظهار داشت: پیشنهاد میکنم هیأت مرکزی در مجمع خیرین این موضوع را به بحث بگذارند و آن این است که بعد از چندین سال فعالیت در مدرسهسازی آیا میتوان فعالیت دیگری در جامعه دنبال کرد مانند کمک در اداره مدارس شبانهروزی و پرداخت هزینههایی که در ارتقای کیفیت مدارس وجود دارد که باید کمیسیونهایی در این موضوعات تشکیل دهند و در این خصوص بحث کرده و به یک جمعبندی لازم برسند و ما نیز آماده کمک هستیم. فانی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 1200مدرسه خیرساز با 5هزار و 700کلاس و 900هزار متر مربع زیربنا در حال ساخت است. وی در پایان یاد و خاطره خیرین و خانوادههای شهدایی که در امر مدرسهسازی فعالیت میکنند را گرامی داشت. انتهای پیام/
93/07/26 - 10:31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]