تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871435119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهره برداری از ذخایر معدنی سیستان و بلوچستان بستر توسعه و امنیت را فراهم می کند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شرق > سیستان و بلوچستان امام جمعه زاهدان:
بهره برداری از ذخایر معدنی سیستان و بلوچستان بستر توسعه و امنیت را فراهم می کند
زاهدان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان زاهدان در خطبه های نماز جمعه این شهرستان اظهار داشت: این استان ظرفیت های معدنی قابل توجهی در خود دارد که در کشور حرف نخست را می زند و می تواند بستر اشتغال، توسعه و امنیت را فراهم کند.



به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عباسعلی سلیمانی در خطبه های نماز جمعه این هفته زاهدان در مصلی قدس ابراز داشت: این استان جایگاه مهمی در زمینه ذخایر فلزات کشور داشته و دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به استفاده و بهره‌وری از ظرفیت‌های معدنی این استان دارد. وی با بیان اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا سال 87 اکتشاف قابل توجهی در استان انجام نشده بود بیان داشت: در دولت قبلی و فعلی این استان در عرصه ذخایر فلزات کشور سهم مهمی را به خود اختصاص داده  و در حال حاضر احداث کارخانه‌های مختلف در دست اقدام است. نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: تا پیش از این با وجود منابع غنی معدنی اما به جز در عرصه تولید سیمان این استان شاخصه ای صنعتی در بخش معدن نداشت اما امروز شاهد تولید کارخانه مس چهل کوره، کارخانه های فرآوری آنتیموآن در سفیدابه، فرآوری طلا در بزمان و تیتانیوم در فنوج هستیم. وی با اشاره به وجود ذخایر غنی از جمله طلا، آهن، مس، نیکل و تیتانیوم بیان داشت: بهره برداری و اکتشاف این ذخایر می تواند زمینه اشتغال هزاران نفر را در استان فراهم کند. وی ایجاد اشتغال، امنیت پایدار و توسعه را از جمله مزایای اجرایی شدن برنامه‌ها و پروژه‌های تعریف شده در این راستا عنوان کرد و گفت: برای شکوفایی و توسعه استان نیاز به همکاری و تعامل تمامی دستگاه های اجرایی است. وی یادآور شد: برخورداری از ذخایر غنی معدنی، تنوع آب و هوایی و تنوع تولیدات کشاورزی در ایران اسلامی می تواند این کشور را در عرصه تولید ثروت ملی و قطع وابستگی به نفت یاری برساند اما تاکنون دولت در این عرصه سرمایه گذاری فکری لازم را انجام نداده است. سلیمانی از استاندار سیستان و بلوچستان خواست تا با تشویق و آماده سازی بستر سرمایه گذاری در استان را با بسیج دستگاه های اجرایی هموار سازد. دشمن برای نابودی اسلام در تلاش است امام جمعه شهرستان ایرانشهر نیز در خطبه های این هفته نماز جمعه این شهرستان با بیان اینکه دشمن به دنبال نابودی اسلام یاست بیان داشت: هدف دشمن تنها مبارزه و نابودی ایران نیست بلکه آنها به دنبال نابودی و از بین بردن اسلام و تفکر اسلامی هستند. حجت الاسلام حسین طاووسی در خطبه های نماز جمعه این شهرستان در بین نمازگزاران بیان داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره حامی مستضعفان و مدافع حقوق ستمدیدگان در جهان بوده است و لذا این ایستادگی در برابر قدرت های سلطه طلب از جمله آمریکا برای استعمارگران قابل قبول نیست. وی اظهار داشت: دشمن و استکبار جهانی در تلاش است تا آزادیخواهان جهان را  از حکومت اسلامی و نظام اسلامی ناامید کند و با این عمل بر سیطره و زیاده خواهی های خود بیفزاید. حجت الاسلام طاووسی با اشاره به تحولات منطقه بیان داشت: کشور های استعمارگر همواره بر طبل حقوق بشر می کوبند اما خود با حمایت از گروه های تکفیری و تروریستی و کمک نظامی به آنها در صدد قرار دادن مسلمانان در برابر یکدیگر و تضعیف قدرت امت واحده اسلامی هستند. وی با تاکید بر هوشیاری علما و مسئولان بر آگاه سازی جوانان و پیشگیری از انحرافات در جامعه بیان داشت: نباید از کنار برخی از انحرافات به سادگی گذشت زیرا اگر امروز از کنار بعضی انحرافات به سادگی عبور کنیم انحراف بعدی گریبان گیر ما خواهد شد. وی همچنین تربیت دینی را نقش اصلی والدین دانست و گفت: سرنوشت فرزند و والدین به هم گره خورده است و هر گناهی به واسطه تربیت غلط دامن‌گیر والدین نیز می‌شود و هر خیری نیز به واسطه تربیت صحیح به خانواده‌ها می‌رسد.


۱۳۹۳/۷/۲۵ - ۱۶:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن