تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871827032




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه و توانمند کردن روستاهای مرزی و مرزنشینان آذربایجان غربی مورد توجه مسئولان قرار گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > آذربایجان غربی استاندار آذربایجان غربی:
توسعه و توانمند کردن روستاهای مرزی و مرزنشینان آذربایجان غربی مورد توجه مسئولان قرار گیرد
ارومیه – خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: بسترهای لازم برای توسعه روستاهای مرزی و توانمند شدن مرزنشینان استان باید فراهم شود.



به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی سعادت چهارشنبه شب در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان با بیان اینکه آذربایجان غربی با 1300 روستای مرزی در 9 شهرستان به عنوان یکی از استانهای حساس کشور به شمار می رود اظهارداشت: باید نسبت به روستاهای مرزی تجدید نظر صورت گیرد و نسبت به توسعه این روستاها و توانمند کردن مرزنشینان برنامه ریزی و اقدامات لازم صورت گیرد.  وی ادامه داد: امروز شاهد بروز مشکلاتی مانند بیکاری و محدودیت اشتغال در مناطق مرزی و در میان مرزنشینان هستیم که ضرورت دارد با اتخاذ راهکارهای کاربردی در چهارچوب قانون نسبت به رفع این معضلات اقدام شود. استاندار آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به وجود 118 هزار بیکار تحصیل کرده در استان گفت: در حال حاضر 60 هزار نفر کارمند در سیستم اداری استان کار می کنند و امکان جذب نیرو و ایجاد شغل در سیستم دولتی میسر نیست. سعادت با تاکید بر اینکه باید مشکل بیکاری در استان چاره اندیشی شود گفت:احتیاج به اشتغال در جوانان جدی است و اگر به این مسئله توجهی نشود و زمان را از دست بدهیم جبرانش در آینده سخت خواهد بود. استاندار آذربایجان غربی عنوان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط باید زمینه توسعه صادرات غیرنفتی از آذربایجان غربی را فراهم کنند تا از این طریق، گامهای بلندی در راستای رفع معضل بیکاری در استان برداشته شود. سعادت ادامه داد: یکی دیگر از راههای توسعه اشتغال در استان، پرداخت سرمایه در گردش برای واحدهای راکد است که در حال پیگیری این امر هستیم. معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار نیز در این جلسه گفت: ایجاد مرکز رشد فعالیت های تجاری، ارائه آموزشهای نظری و عملی برای بیکاران فارغ التحصیل، حفظ وضعیت صادرات موجود و تلاش برای توسعه و رشد آن می تواند بعنوان راهکارهای توسعه صادرات غیرنفتی و جذب فارغ التحصیلان جویای کار و تبدیل آنان به فعالین بخش تجاری مورد استفاده قرار گیرد. تقی کهوریان افزود: باید آسیب شناسی لازم در خصوص موانع توسعه صادرات غیرنفتی استان توسط محققین و کارشناسان مربوطه انجام گیرد تا بتوانیم با برطرف کردن چالشها و مشکلات پیش روی صادرات استان، بسوی رونق اقتصادی حرکت کنیم. در ادامه این جلسه تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی به ارائه گزارش عملکرد دستگاه مربوطه خود و همچنین ارائه راهکار و پیشنهاد برای توسعه صادرات غیرنفتی استان پرداختند.


۱۳۹۳/۷/۲۴ - ۱۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن