تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868807524




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرکز تحقیقات وزارت ارتباطات باید احیا شود


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: معاون حقوقی وزارت ارتباطات گفت: نگاه ما به مجلس نگاه فرصت است و از مجلس انتظار کمک داریم.




مرکز تحقیقات وزارت ارتباطات باید احیا شود


 


 

معاون حقوقی وزارت ارتباطات گفت: نگاه ما به مجلس نگاه فرصت است و از مجلس انتظار کمک داریم. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، براری در پنجمین نشست معاون امور مجلس ریاست جمهوری با معاونین و مشاورین و مدیران کل امور مجلس دستگاه‌های اجرایی با بیان اینکه مجلس پل ارتباطی سه قوه مقننه،‌ قضایی و اجرایی کشور است اظهار کرد: نگاه ما در معاونت پارلمانی وزارت ارتباطات به سه قوه کشور به عنوان فرصت برای ارتقا این وزارتخانه است.


وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته وزارت ارتباطات از سوی قوای سه گانه آسیب دیده است و انحلال مرکز تحقیقات وزارت ارتباطات را شاهد بودیم گفت:‌ ۷۳۱ هزار از جمعیت دانشجویی کشور در حوزه وزارت ارتباطات مشغول به تحصیل هستند بنابراین مرکز تحقیقات این وزارتخانه به عنوان یک قطب علمی باید احیا شود.

معاون پارلمانی وزارت ارتباطات در ادامه با اقدامات این معاونت در تنظیم روابط با مجلس اشاره کرده و گفت: کمیته بررسی و تبیین طرح ها و لوایح در وزارت ارتباطات تشکیل شده است و هر هفته سه‌شنبه جلسه دارد. همچنین ما حضور مستمر مقام عالی وزارت در مجلس را در برنامه هایمان داریم و دکتر واعظی هر سه‌شنبه در مجلس حضور پیدا
براری: «نگاه ما به مجلس نگاه فرصت است و از مجلس انتظار کمک داریم.»


می‌کنند.

وی اضافه کرد: نگاه ما به مجلس نگاه فرصت است و از مجلس انتظار کمک داریم و همچنین از دیگر اقدامات ما حضور موثر در مناطق زلزله‌زده و سیل زده است که بسیار آثار مثبت داشته و همه نمایندگان از این بابت از ما سپاسگذار هستند.


براری با اشاره به اینکه هر دوشنبه از تعدادی نمایندگان برای ارائه برش منطقه‌ای برنامه های وزارت ارتباطات به آنها دعوت می کنیم افزود: در این جلسات که هر دوشنبه برگزار می‌شود برنامه هایمان را در حوزه انتخابی هر نماینده در اختیارشان می گذاریم و همچنین با حضور در استانها با هماهنگی مجمع نمایندگان به صورت هفتگی برش استانی وزارت ارتباطات را در آن جلسات تبیین می کنیم و در این راستا وزیر ارتباطات در هفته دولت به ۱۰ استان سفر داشته اند و کارهای خوبی در این سفرها انجام شده است.

معاون پارلمانی وزیر ارتباطات با بیان اینکه هدف از سفرهای ما به استان تعامل نزدیک با نمایندگان و برگزاری جلسه با فعالان بخشی و دانشگاهی است تصریح کرد: اولویت سفرهای ما استانهای محروم دور افتاده و مقصد سفرهای استانی رئیس جمهوری است و با چهار محور توسعه زیرساختهای ICT مناطق محروم و استانها، اجرای دولت الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات، توسعه شرکتهای دانش بنیان و فضای کسب و کار و همچنین توسعه تولید محتوا و نرم افزارهای کاربردی در استانها حضور پیدا می کنیم.

براری در ادامه به چالشهای وزارت ارتباطات در مجلس اشاره کرد و گفت: این چالشها عبارتند از حل مشکلات کارگزاران مخابراتی،‌ ساماندهی و توسعه
جهانگرد: «در هر کشوری که درآمد سرانه بالای ۱۰ هزار دلار داریم به خاطر تکنولوژی است.»


کمی و کیفی دفاتر ICT روستایی و ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی.


نصرالله جهانگرد ـ رییس سازمان فناوری اطلاعات ـ هم با بیان اینکه با تمام برنامه‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور سه قطب امنیت و فرهنگ و اقتصاد اهمیت دارد گفت:‌ در دو دهه اخیر سه قطب دیگر زیست محیطی، سرمایه انسانی و توسعه تکنولوژی نیز اضافه شده است.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران در سه بخش خدمات، صنعت و کشاورزی قابل تحسین است خاطر نشان کرد: در دنیا سهم اشتغال در حوزه کشاورزی سه تا پنج درصد است پس انتظار اینکه کشاورزی به ما شغل بدهد در آینده وجود ندارد.


وی اضافه کرد: در صنعت نیز با کاربرد تکنولوژی ارزش افزوده نیز بالا می رود و افزایش فرصت اشتغال در افق پیش رو وجود ندارد بنابراین تنها حوزه ای که اجازه می‌دهد تا توقع اشتغال و ثروت آفرینی داشته باشیم حوزه خدمات است.


جهانگرد با بیان اینکه کشاورزی صنعت و خدمات دچار تغییر تحول تکنولوژی است گفت:‌ در هر کشوری که درآمد سرانه بالای ۱۰ هزار دلار داریم به خاطر تکنولوژی است.

رئیس شورای فناوری وزارت ارتباطات در ادامه به فعالیت شبکه ملی اطلاعات کشور اشاره کرد و گفت:‌ در برنامه چهارم بودجه گذر مخابرات از ساختار مبتنی بر صوت به مبتنی به دیتا را طراحی کرده بودیم اما طی هشت سال گذشته عملی نشد و ما در صنعت مخابرات با شکاف تکنولوژی روبرو هستیم.


جهانگرد خاطر نشان کرد: انتظار ما از شبکه ملی اطلاعات کشور این است که در کل مناطق کشور جوابگو باشد و محتوای علمی ما را به عرصه بین المللی ببرد و با سیاست تشویقی باعث شود مصرف مردم را به داخل کشور منتقل کنیم.


مرجع : خبرگزاری ايسنا

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن