واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روزنامه نگار ترک: با آموزش تروریستهای میانه رو داعش دیگری ساخته می شود آنکارا - ایرنا - "یوسف کاراجا" روزنامه نگار ترکیه و مقاله نویس روزنامه "ینی مساژ" تاکید کرد: آموزش "تروریستهای میانه رو"، آنان را به "داعش" دیگری تبدیل می کند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وی در مقاله ای در روزنامه ینی مساژ با اشاره به اینکه پس از روی کار آمدن حزب "عدالت و توسعه" در 12 سال قبل در ترکیه تاکنون همه چیز و در راس آن سیاست خارجی و دین و اخلاق در کشور تغییر کرده، نوشت: "حرام و حلال" در این سالها با یکدیگر مخلوط شده و ارزشهای اخلاقی جامعه ترکیه از بین رفته است .
وی با عنوان اینکه بسیاری "قبایح" از جمله مفاسد مالی به امری عادی در ترکیه درآمده و بی حقوقی به صورت حقوق جلوه داده می شود، گفت: اسلام میانه به صورت دین در ترکیه درآمده است.
وی با انتقاد از طرح آموزش معارضان سوری در ترکیه اضافه کرد: این طرح بخشی از "طرح خاورمیانه بزرگ" است و آمریکا نیز که ترکیه را به عنوان رییس مشترک این طرح اعلام کرده، اجرا آن را به آنکارا واگذار کرده است .
کاراجا نوشت: با این طرح، مسلمان را به دست مسلمان خواهند کشت.
کاراجا با عنوان اینکه عنوان مخالفان سوری نیز عنوانی خودساخته است، افزود: جاسوسان خارجی و در راس آنها جاسوسان اسراییل که سوریه را به خاک و خون کشیدند، خود را مخالفان سوری می خوانند و دروغ کشتن 200 هزار سوری از سوی "بشار اسد" را به زبان می آورند و ادعا دارند که کشت و کشتار در این کشور را اسد راه انداخته است.
وی با طرح این سوال که مردم سوریه مگر عقل و درک ندارند که از قاتلان برادرانشان حمایت کنند، نوشت: مردم سوریه از دولت آن کشور به بهای جان خود دفاع می کنند و اگر ادعاهای کشتار سوریها از سوی دولت صحت داشت، آیا این حمایتها میسر و ممکن می شد .
وی با طرح این سوال که ترکیه هدف آموزش نظامی و مسلح ساختن چه کسانی را دارد، افزود: ترکیه تروریستهای از دید خود ملایم را مورد آموزش نظامی قرار خواهد داد و فرق تروریستهای ملایم با ترویستهای تندرو این است که تروریستهای تندرو گردن دشمنان خود را می زنند، ولی تروریستهای ملایم با گلوله دشمنان خود را از پای درمی آورند.
وی با تاکید بر اینکه تروریستهای سوری پس از آموزش نظامی در ترکیه به سوریه بازخواهند گشت و هواداران دولت را به قتل خواهند رساند، نوشت: مگر هواداران دولت سوریه مسلمان و انسان نیستند.
وی با تاکید بر اینکه از دید اجرا کنندگان دستورات آمریکا هر دستوری که واشنگتن می دهد مشروع است، نوشت: آموزش تروریستهای مخالف دولت سوریه در خاک ترکیه مخالف حقوق بین المللی و انسانی است .
خاورم**2012**1651
23/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]