تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843523039




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فاجعه فرهنگی در بلوچستان پاکستان، 66درصد کودکان مدرسه نمی روند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فاجعه فرهنگی در بلوچستان پاکستان، 66درصد کودکان مدرسه نمی روند اسلام آباد – ایرنا – تازه ترین گزارش از میزان اشتغال به تحصیل کودکان و نوجوانان در ایالت بلوچستان پاکستان، حاکی است دست کم 66 درصد آنان به مدرسه نمی روند؛ رقمی که می تواند گویای یک فاجعه فرهنگی باشد.


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، سازمان «الف اعلان»، یک سازمان پاکستانی مردم نهاد فعال در امور مربوط به آموزش و پروش، این گزارش را منتشر کرده و در این گزارش آورده است: دست کم یک میلیون و 800 هزار نفر از مجموع دو میلیون و 700 هزار کودک و نوجوان ایالت بلوچستان (بین 5 تا 16 سال) از هیچ گونه خدمات آموزشی بهره مند نیستند.
بر اساس این گزارش، میزان ترک تحصیل در مقاطع ابتدایی مدارس بلوچستان پاکستان بسیار بالا است. معمولا بیش از 80 درصد کودکان دبستانی، از ادامه تحصیل در مقطع بالاتر باز می مانند، حتی نزدیک به 60 درصد کودکان دبستانی در این منطقه محروم پاکستان، پیش از آنکه مقطع ابتدایی را به پایان برسانند، ترک تحصیل می کنند.
این سازمان مردم نهاد پاکستانی، چنین وضعیتی را یک زنگ خطر بزرگ برای کشور دانسته و از دولت خواسته است تا به وضعیت آموزش و پرورش در ایالت بلوچستان، به ویژه برای دختران توجه بیشتری داشته باشد.
براساس این گزارش، شاید یکی از عمده ترین دلایل ترک تحصیل زودهنگام دانش آموزان بلوچستانی، این است که آنان چاره ای جز این ندارند. وضع مدارس این ایالت اصلا خوب نیست. این ایالت جمعیتی حدود 9 میلیون نفر را در خود جای داده است و در مجموع، تنها 12 هزار و 347 مدرسه دولتی دارد و از این تعداد مدرسه، تنها شش درصد آن دبیرستان است.
حدود 76 درصد کودکان در ایالت بلوچستان به مدرسه های دولتی می روند، 19 درصد در مدارس خصوصی درس می خوانند و پنج درصد دیگر هم در مدارس دینی ثبت نام می کنند.
گزارش سازمان «الف اعلان» حاکی است وضعیت آموزش و پروش در ایالت بلوچستان پاکستان نسبت به دیگر ایالت های پاکستان در پایین ترین سطح است. وقتی مدارس مناطق مختلف پاکستان از نظر رتبه بندی با هم مقایسه می شوند، مدارس بلوچستان هیچ جایی در این رتبه بندی ها ندارند.
این گزارش می افزاید: حدود 15 درصد از معلمان در ایالت بلوچستان ، با وجود اینکه حقوق دریافت می کنند، اصلا در مدرسه و کلاس درس حضور نمی یابند و هیچ گونه نظارت موثری در میان نیست.
37 درصد مدارس بلوچستان پاکستان را مدارس تک کلاسی تشکیل می دهند.
مسوولان سازمان «الف اعلان» می گویند که از «ملاله یوسف زی» دختر نوجوان پاکستانی مقیم انگلیس که اخیرا به خاطر شعارهایش در زمینه دفاع از حقوق کودکان ، برنده جایزه صلح نوبل شده است، انتظار دارند به وضعیت تحصیل و مدرسه در ایالت بلوچستان به ویژه وضعیت تحصیل دختران این ایالت کمک کند.
ملاله یوسف زی، که بعد از حمله تروریستی طالبان علیه وی، برای معالجه به انگلیس منتقل شد و پس از بهبودی نیز همانجا ماندگار شد، به خاطر شعارهای خود در دفاع از حقوق کودکان و به ویژه دختران پاکستانی جایزه نوبل صلح را برده است.
او اکنون در شهر بیرمنگام انگلیس بسر می برد و عکس و تصویر او به سوژه مهمی برای رسانه های مهم دنیا تبدیل شده اما هیچ یک از شعارهایش در سرزمین مادری او محقق نشده است؛ فاجعه فرهنگی در بلوچستان پاکستان و محروم بودن 66 درصد از کودکان این منطقه از آموزش و تحصیل گویای این واقعیت است.
بلوچستان اگرچه بدترین وضعیت را به لحاظ آموزش و پرورش در پاکستان دارد، اما نقاط بسیاری در این کشور وجود دارد که حال و روزشان چندان هم بهتر از بلوچستان نیست.
آساق*1*1723 *1446


23/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن