تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860487666
![نمایش مجدد: دامپزشکان، ضامن سلامت و بهداشت عمومی جامعه انسانی refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
دامپزشکان، ضامن سلامت و بهداشت عمومی جامعه انسانی
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر کل اداره دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری به پانا گفت: دامپزشکان، ضامن سلامت و بهداشت عمومی جامعه انسانی خبرگزاری پانا:مدیر کل اداره دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت: دامپزشکان، ضامن سلامت و بهداشت عمومی جامعه انسانی هستند.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر ساعت 12:11
![](http://pana.ir/Image/PicArchive/2014/10/1_635489724898862964_s.jpg)
به گزارش خبرگزاری پانا،هنگامی که انسان نخستین شکارچی گری را کنار گذاشت و به کشاورزی مشغول شد، دامپزشکی متولد شد و اهلی کردن حیوانات به دامپزشکی اهمیت بیشتری بخشید. دامپزشکی علمی کهن در ایران بوده و از جمله اسناد آن سفرنامه فیثاغورث است. این سند تاریخی در مورد زرتشت و آیین او چنین نوشته که زرتشت از فن دامپزشکی و درمان حیوانات اطلاع داشتهاست و در کتاب اوستا میتوان نکات متعددی درباره پرورش حیوانات و روش درمان بیماریهای دام مشاهده کرد و دامپزشکان بدین جهت دارای مقامی ارجمند و با ارزش بودهاند.
دامپزشکی دانشی تجربی است که در آن به بیماری های مختلف در حیوانات مختلف و همچنین بیماری های مشترک بین انسان و حیوان پرداخته می شود. لازم به ذکر است که حدودا بیش از ۴۰۰ بیماری مشترک بین انسان و حیوان مثل کرونا، ابولا، سیاه زخم، طاعون، هاری، بروسلوز یا تب مالت، جنون گاوی، تب کریمه کنگو و بسیاری بیماری مهلک دیگر وجود دارد که برخی از سالیان گذشته بومی کشور بوده و سالانه تعداد زیادی از انسان ها در دنیا به علت تماس با حیوانات، بیمار می شوند یا جان خود را از دست می دهند.
دکتر دامپزشک به عنوان فردی که طبابت را در حیطه وسیعی از حیات مطالعه کرده و بیماری های مشترک بین انسان و حیوانات را به خوبی می شناسد، ماموریت دارد تا در خط مقدم مبارزه با این بیماری ها برای سلامت جوامع انسانی تلاش کند. لازم به ذکر است که سالانه تعدادی از این سخت کوشان به بیماری های مهلکی چون تب مالت مبتلا می شوند و اثرات این بیماری را تا پایان عمر در بدن خود خواهند داشت.
با پیشرفت جوامع بشری و افزایش مصرف محصولات دامی در خوراک و پوشاک از جمله گوشت، لبنیات، عسل و همچنین چرم حیوانات، نیاز به کنترل، جلوگیری از گسترش و ریشه کنی بیماری های مشترک بین انسان و حیوان بیش از پیش احساس می شود و سازمان دامپزشکی کشور به عنوان نهاد مسئول در کنترل این بیماری ها با همکاری وزارت بهداشت به این امر مهم می پردازند.
همچنین با مدرن شدن زندگی در شهرها و روی آوردن به نگهداری حیوانات خانگی مختلف، دانش دامپزشکی بیش از پیش گسترده شده و در بخش هایی چون رادیولوژی، سنوگرافی، جراحی و دیگر بخش های موجود در علوم پزشکی پیشرفت های چشم گیری حاصل شده است. لازم به ذکر است که تمام این پیشرفت ها در جهت ارتقا سطح بهداشت جسمی و روحی انسان ها صورت گرفته و به دلیل انتقال دانش گسترده به علم پزشکی به دلیل محدودیت آزمایش روی انسان باعث پیشرفت علم پزشکی و کمک به بشر شده است.
از اقتصاد نیز می توان به عنوان جنبه دیگر اهمیت دانش دامپزشکی نام برد چرا که صنعت دام، طیور و آبزیان از جمله توان های اقتصادی هر کشور هستند و وجود بیماری های دامی قطعا ضربه سختی به اقتصاد وارد کرده، جامعه را با کمبود غذا مواجه می کند و می تواند باعث افزایش قیمت غذا شود.
از دیگر شاخه های علم دامپزشکی می توان به طب حیوانات وحشی اشاره کرد که وظیفه آن درمان گونه های مختلف حیوانات وحشی از جمله گونه های در حال انقراض است که این جنبه نیز از نظر حفظ ذخایر زیست محیطی اهمیت بسزایی دارد.
در این راستا خبر نگار پانا با چند تن از صاحب نظران و دانشجویان این رشته گفت و گو کرد.
افزایش جمعیت مساوی با افزایش نیاز به پروتئین
مدیر کل اداره دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با پانا گفت: با افزایش جمعیت انسانی قطعا نیاز به پروتئین اعم از گوشت سفید و قرمز بالا میرود و بایستی همزمان با رشد کمی، رشد کیفی و مباحث سلامت آن را مد نظر قرار داد.
دکتر عبدالمحمد نجاتی در باره اهمیت دامپزشکی به سه زمینه خوراک، پوشاک و زندگی همراه با دام در روستا و شهرها اشاره کرد و افزود: نظارت بر بهداشت دام و محصولات دامی از وظایف دامپزشکی است که نقش بسیار مهمی در سلامت خوراک انسان دارد ،همچنین در زمینه پوشاک نیز با توجه به اینکه چرم و لباس های پشمی موجود در بازار، اگر از دام حرام تهیه شده باشد از نظر شرعی پوشیدن آن جایز نیست، بنابراین در این راستا نظارت شرعی ما بر کشتارگاه ها از طریق روحانیون صورت می گیرد.
نجاتی ادامه داد: با توجه به کنترلی که دامپزشکی بر روی دام های آلوده به بیماری های خطرناک از طریق واکسیناسیون، درمان ،تست و کشتار دام ها انجام می دهد،اکنون دامداران وعشایر به راحتی در کنار دام خود زندگی می کنند.
نجاتی همچنین با اشاره به اینکه در زندگی های شهری امروزه حیوانات خانگی مثل پرندگان زینتی، آکواریوم ها، سگ های نگهبان خانه و دیگر حیوانات خانگی رواج پیدا کرده است افزود: تلاش های همکاران ما در زمینه بهداشت این حیوانات موجب تضمین سلامتی صاحبان آن ها و دیگر انسان ها شده است.
این مسئول با بیان اینکه بیماری های مشترک بسیار زیادی بین انسان و دام وجود دارد که ما با واکسیناسیون، آزمایش ها و درمان، آن ها را کنترل می کنیم افزود: در مورد بیماری سل اداره دامپزشکی به صورت تست و کشتار این بیماری را کنترل می کند و در استان چهارمحال و بختیاری تا کنون چهار هزار و ۴۱۱راس دام برای بیماری سل تست شده اند.
وی تب مالت، سیاه زخم، آبله، هاری و مشمه را از بیماری های مهمی دانست که اداره دامپزشکی به کنترل آن ها اهتمام می ورزد و تصریح کرد: متاسفانه همه ساله تعدادی از همکاران ما به بیماری هایی چون بروسلوز مبتلا می شوند که جز بیماری های شغلی این حرفه محسوب می شود.
نجاتی در مورد مشکلات اداره دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت: کمبود اعتباراز مشکلات اصلی این مرکز می باشد که پاسخگوی مبارزه با این حجم وسیع بیماری ها نیست.
وی کمبود پرسنل، کمبود تجهیزات و خودرو، ساختمان های فرسوده به خصوص در شهرهای اردل، فارسان و شهرکرد را از دیگر مشکلات این اداره بیان کرد وافزود: کوچ عشایر یکی از عوامل پراکندگی بیماری های دامی از نقطه ای به نقطه ای دیگر است.
این مسئول از رسانه ها خواست تا اطلاع رسانی درمورد بیماری های دامی را بر عهده سازمان دامپزشکی بگذارند به دلیل اینکه اطلاع رسانی همراه با عدم آگاهی عمومی نسبت به یک بیماری باعث وارد آمدن شوک به صنعت دام و فراورده های دامی می شود.
آغاز به کاررشته های جدید در دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد
رییس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد گفت: دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد از سال ۱۳۶۴ با مقطع کاردانی دامپزشکی کار خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۷۱ اولین دوره دکتری عمومی دامپزشکی در این دانشکده شروع به کار کرد و امروز به لطف خدا با گذشت حدود ۲۲ سال این دانشکده توانسته خدمات شایانی را به جامعه دانشگاهی و دامپزشکی ارائه کند.
دکتر مهرداد یادگاری در مورد اعضای هیئت علمی دانشکده تصریح کرد: حدود ۳۴ هیئت علمی تمام وقت در دانشکده مشغول به فعالیت اند که از بین این ها ۸ دانشیار، ۲۳ استادیار و ۲ مربی در شرف فارغ التحصیلی و ارتقا به سطح استادیاری می باشند.
وی با بیان اینکه امسال دوره دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی با ۲ دانشجو در این داشکده شروع به کار کرد افزود: از دیگر رشته های این دانشکده می توان به کارشناسی ارشد بافت شناسی، کارشناسی ارشد انگل شناسی، لیسانس علوم آزمایشگاهی و رشته تازه تاسیس لیسانس علوم اسب و اسب داری اشاره کرد.
یادگاری در مورد تعداد دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشکده اظهار داشت: تعداد دانشجویان این دانشکده با احتساب تمامی رشته ها حدود ۴۵۰ دانشجو می باشد و بالغ بر ۱۰۰۰ دانشجو از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند.
وی در ادامه افزود: فارغ التحصیلان این دانشکده اکثرا مشغول به کار تخصصی دامپزشکی هستند و نفرات اول ورودی تخصص دانشگاه های برتر همچون تهران، شیراز و دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات گاهی از این دانشکده می باشند.
یادگاری همچنین از موفقیت های دانشجویان این دانشکده به نفر اول رشته بهداشت مواد غذایی دانشگاه تهران در سال ۹۳، تخصص رشته علوم تغذیه در علوم پزشکی، تخصص داخلی دام بزرگ دانشگاه چمران اهواز و چندین تخصص دیگر در رشته های مامایی، بهداشت مواد غذایی، دام کوچک و جراحی دانشگاه علوم و تحقیقات اشاره کرد.
رییس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد تصریح کرد: امکانات فوق العاده ی سخت افزاری دردانشکده دامپزشکی شهرکرد در کلینیک های تخصصی کیان و کلینیک اصفهان موجود است و تمام امکانات برای خدمت رسانی به حیوانات بزرگ و کوچک در دانشکده و کلینیک مهیا است که از جمله این امکانات می توان به دستگاه سونوگرافی داپلر رنگی، ۲ عدد دستگاه اکو کاردیوگرافی، ۲ عدد دستگاه رادیولوژی، دستگاه آندوسکپی، بیهوشی استنشاقی، مانیتورینگ بیهوشی و همچنین امکانات و وسایل آزمایشگاهی همچون الایزا، پی سی آر، جی سی مس، اچ پی ال سی، میکروسکپ و سایر امکانات یک دانشکده جامع اشاره کرد.
یادگاری در مورد بازار کار فارغ التحصیلان این رشته گفت: در حال حاضر هیچ رشته ای بازار کار تضمین شده ای ندارد و دانشجوهای فارغ التحصیل بسته به میزان سواد، فعالیت پژوهشی و آموزشی خودشان و با اندکی صبر و تحمل می توانند با یاری خدا وارد بازار کار شوند ولی این امر نیاز به حوصله و زمان دارد.
این مسئول در پایان گفت: سطح کشوری یک دانشکده را دانشجویان آن دانشکده، امکانات و تعداد هیئت علمی آن دانشکده مشخص می کند و وجه تمایز این دانشکده از سایر دانشکده های دامپزشکی تعداد مراجعه کنندگان دام بزرگی است که به کلینیک دانشکده مراجعه میکنند و به جرات می توان گفت که این دانشکده اولین و بهترین دانشکده از نظر تعداد مراجعه کنندگان دام بزرگ است.
دامپزشکی علمی بسیار گسترده است
مجید سمیعی دانشجوی دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد گفت: دامپزشکی علمی است بسیار گسترده که به مطالعه بیماری های عفونی، داخلی، متابولیک و سایر بیماری ها و همچنین درمان آن ها در گونه های مختلف حیوانی می پردازد. از جمله دیگر بخش های این رشته می توان به جراحی، تصویر برداری تشخیصی، فیزیوتراپی و بررسی های آزمایشگاهی اشاره کرد. به دلیل همین تنوع زیاد گونه های حیوانی و نمودهای مختلف هر بیماری در گونه های مختلف حیوانی، کار برای دانشجویان این رشته سخت شده است و همیشه درمان موجودی که نمی تواند درد خود را بیان کند به مراتب سخت تر است.
کاهش درد و رنج حیوانات
علی سیف سردبیر انجمن علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد گفت: حیوانات از جمله نعمت های الهی هستند و دامپزشکان باید کاهش درد و رنج حیوانات را وظیفه انسانی و شرعی خود بدانند چرا که علامه طباطبایی از بزرگان دینی ما فرموده اند: کسی که برای التیام درد انسان ها می کوشد مهربان است و کسی که برای درد حیوانات دل می سوزاند مهربان ترین انسان هاست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
امنيت سلامت در جامعه مديون تلاش هاي كاركنان سيستم بهداشتي است
۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۲۲ ۲۵ب ظ معاون فني معاونت بهداشت وزارت بهداشت امنيت سلامت در جامعه مديون تلاش هاي كاركنان سيستم بهداشتي است معاون فني معاونت بهداشت وزارت بهداشت در سفر به فسا گفت امنيت سلامت در جامعه مديون تلاش هاي کارکنان سيستم بهداشت است و فعاليت در اين بخش توفيقي از طرف خداونددامپزشکی اساس و پایه بهداشت و سلامت جوامع انسانی/ واکسیناسیون موجب کاهش ریسک پذیری سرمایه های دامی می شود
استانها شمال گیلان مهر گزارش می دهد دامپزشکی اساس و پایه بهداشت و سلامت جوامع انسانی واکسیناسیون موجب کاهش ریسک پذیری سرمایه های دامی می شود رشت – خبرگزاری مهر اساس و پایه بهداشت و سلامت جوامع انسانی به میزان بسیار زیادی به صورت بالقوه و به صورت بالفعل وابسته به بهداشت داممدیر کل استاندارد آذربایجان غربی: استانداردسازی ضامن سلامت جامعه است
مدیر کل استاندارد آذربایجان غربی استانداردسازی ضامن سلامت جامعه استمدیرکل استاندارد استان آذربایجان غربی گفت استانداردسازی ضامن سلامت جامعه است به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه منصور جلایر بعد از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز جهانی استاندارد که در سالن آمفیتئاتر اتاق بازرگامعاون تنقیح قوانین مجلس: چتر ایمنی سلامت باید در جامعه باز شود/نظارت وزارت بهداشت ناقص است
معاون تنقیح قوانین مجلس چتر ایمنی سلامت باید در جامعه باز شود نظارت وزارت بهداشت ناقص استمعاون تنقیح قوانین مجلس شورای اسلامی گفت بسیاری از صحبتها و اقداماتی که در جامعه مطرح میشود و به سلامت روان آسیب میزند باید از آن دفاع شود و زمان آن رسیده که چتر ایمنی سلامت باز شود بهامام جمعه ابهر: کمآبی سلامت و بهداشت عمومی را هدف قرار میدهد
امام جمعه ابهر کمآبی سلامت و بهداشت عمومی را هدف قرار میدهدامام جمعه ابهر با اشاره به مشکل کمآبی در کشور گفت کمآبی سلامت و بهداشت عمومی را هدف قرار میدهد به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان حجتالاسلام جعفر رحیمی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه ابهر فرارسیدن عید سعید قربان وفرماندار مشهد: ذبح در معابر و منازل سلامت عمومی جامعه را تهدید میکند
فرماندار مشهد ذبح در معابر و منازل سلامت عمومی جامعه را تهدید میکندفرماندار مشهد گفت ذبح در معابر و منازل تهدیدی برای سلامت عمومی و بهداشت روانی شهروندان محسوب میشود به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از ستاد اطلاعرسانی ذبح رایگان روز عید قربان کشتارکاه صنعتی گوشت مشهد حسلامت سالمندان ضامن سلامت جامعه
چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۳۰ رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت سالمندان باید همچون سایر اقشار جامعه از امکانات متناسب با سن خود بهرهمند شوند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه البرز حمید درفشی در همایش تکریم از سالمندان که ظهر امروز چهارشنبه در تالارئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی مطرح کرد نقش کلیدی دامپزشکی در تأمین سلامت افراد جامعه
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی مطرح کردنقش کلیدی دامپزشکی در تأمین سلامت افراد جامعهرئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نقش دامپزشکی را در تأمین بهداشت و همچنین سلامت افراد جامعه را اجتنابناپذیر خواند و گفت نقش این سازمان در تأمین بهداشت جامعه کلیدی است به گزارش خبرگوزیر بهداشت: هزینه تخلف برای پزشکان افزایش مییابد/ دستور رئیس جمهور برای ورایز پول سلامت قبل از یارانه
وزیر بهداشت هزینه تخلف برای پزشکان افزایش مییابد دستور رئیس جمهور برای ورایز پول سلامت قبل از یارانهوزیر بهداشت اعلام کرد هزینه تخلف در جامعه پزشکی افزایش مییابد متخلفان شناسایی میشوند و علاوه بر پزشکان مؤسسات متخلف نیز اجازه فعالیت پس از تکرار تخلف را نخواهند داشت به گزاکارشناس شبکه بهداشت گچساران: کارگاه 2 روزه سلامت سالمندان در گچساران برگزار شد
کارشناس شبکه بهداشت گچساران کارگاه 2 روزه سلامت سالمندان در گچساران برگزار شدکارشناس مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان گچساران از برگزاری کارگاه دو روزه سلامت سالمندان خبر داد زهرا صداقتدیل امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد کارگاه دو روزه سلامت سالمپیشبینی وزیر بهداشت از روزهای سخت در سلامت/ از غوغاسالاریها تأثیر نمیپذیریم
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۹ وزیر بهداشت ضمن اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه سلامت از ابتدای دولت یازدهم از انجمنهای علمی-تخصصی و همچنین جامعه پزشکی خواست که در فضایی سالم و آرام انجام وظیفه کرده و به رفع مشکلات نظام سلامت کمک کنند به گزارش خبرنگار سلامت ایسنا دکتر سید حسسلامت، بهداشت و مکانيزه کردن آبياري در روستاها جزو اولويت هاي دولت/ نبايد روستاهاي کشور از درون تهي شوند
۱۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۰ ۰ق ظ روحاني سلامت بهداشت و مکانيزه کردن آبياري در روستاها جزو اولويت هاي دولت نبايد روستاهاي کشور از درون تهي شوند در بحث درمان روستاييان اولويت هايي مانند مسئله بيمه و گسترش آن و همچنين گسترش خانه هاي بهداشت جزو اولويت دولت در بخش حمايت از روستا است به گزارشیکی از بنیانگذاران شبکه بهداشت و درمان کشور اعلام کرد آغاز طرح جامع خدمات سلامت نوزادان از دوران جنینی تا ۱۸ س
یکی از بنیانگذاران شبکه بهداشت و درمان کشور اعلام کردآغاز طرح جامع خدمات سلامت نوزادان از دوران جنینی تا ۱۸ سالگیحسین ملکافضلی از بنیانگذاران شبکه بهداشتی- درمانی کشور از آغاز پروژهای با عنوان طراحی اجرا و ارزیابی مدل بومی ارائه خدمات جامع سلامت از پیش از حاملگی تا ۱۸ سالگی دوزیر بهداشت عنوان کرد تأکید بر همکاری انجمنهای پزشکی برای حل مشکلات مردم و جامعه پزشکی
وزیر بهداشت عنوان کردتأکید بر همکاری انجمنهای پزشکی برای حل مشکلات مردم و جامعه پزشکیوزیر بهداشت گفت برای حل مشکلات مردم و جامعه پزشکی در عرصه سلامت انجمنهای پزشکی باید همکاری کافی داشته باشند به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در نخستین نشست کاوزیر بهداشت خبر داد کاهش مجدد هزینههای بستری با اجرای فاز سوم طرح تحول نظام سلامت از عید قربان
وزیر بهداشت خبر دادکاهش مجدد هزینههای بستری با اجرای فاز سوم طرح تحول نظام سلامت از عید قربانوزیر بهداشت گفت با اجرای فاز سوم طرح تحول سلامت که از عید قربان شروع میشود هزینه مردم در بخش بستری برای روستاییان به ۳ درصد و برای شهرنشینان نیز از ۱۰ درصد به ۷ درصد کاهش پیدا میکندفرمانده انتظامی املش: سرمایهگذاری در حوزه ورزش موجب سلامت جامعه میشود
فرمانده انتظامی املش سرمایهگذاری در حوزه ورزش موجب سلامت جامعه میشودفرمانده انتظامی املش گفت سرمایهگذاری در حوزه ورزش موجب سلامت جامعه و ارتقای برنامههای تندرستی میشود به گزارش خبرگزاری فارس از املش سید حسین سیدنژاد ظهر امروز در جمع ورزشکاران این شهرستان بر مزار شهدای گمنتاکید بر جلوگیری از ذبح دام در معابر عمومی ذبح دام در معابر عمومی سلامتی شهروندان را به خطر میاندازد
تاکید بر جلوگیری از ذبح دام در معابر عمومیذبح دام در معابر عمومی سلامتی شهروندان را به خطر میاندازدمسئول کمیسیون بهداشت شورای اسلامی شهر کاشمر با تاکید بر جلوگیری از ذبح دام در معابر عمومی سطح شهر گفت باید با ارتقای فرهنگ جامعه از به خطر افتادن سلامتی شهروندان جلوگیری کرد محم-
گوناگون
پربازدیدترینها