واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ادامه روند مهاجرت معکوس صهیونیست ها تهران - ایرنا- درحالی که مقام های رژیم صهیونیستی طی چند دهه گذشته تلاش زیادی برای مهاجرت یهودیان از نقاط مختلف جهان به فلسطین اشغالی انجام داده اند، آمارهای موجود در فلسطین اشغالی نشان می دهد که تنها از سال 1990تا سال 2012 میلادی،حدود 283هزارصهیونیست، فلسطین اشغالی را ترک کرده اند.
به گزارش پایگاه خبری روزنامه "الدستور" و بر اساس آمارهای جدید رژیم صهیونیستی، از سال 1990تا سال 2012 میلادی نزدیک به
283 هزار صهیونیست، از فلسطین اشغالی به کشورهای دیگر مهاجرت کرده اند.
بر اساس این آمارها، اگر بحران اقتصادی برخی کشورهای غربی حل شود، شمار بیشتری از صهیونیست ها تمایل دارند فلسطین اشغالی را ترک کنند.
تعریف رژیم صهیونیستی از مهاجران اینگونه است که هر فردی فلسطین اشغالی را به مدت یک سال یا بیشتر ترک کند و طی این مدت حتی یک روز هم به فلسطین اشغالی نیاید، مهاجرت کرده، محسوب می شود اما بر اساس قوانین این رژیم از این اشخاص سلب تابعیت نمی شود تا ترکیب جمعیتی مورد نظر صهیونیست ها در فلسطین که اسراییل در پی آن است و پیوسته می خواهد شمار یهودیان بیشتر از مسلمانان باشد را حفظ کند.
بر اساس گزارش های رسمی از فلسطین اشغالی، در حال حاضر 800 هزار تا یک میلیون نفر دارای تابعیت رژیم صهیونیستی در قا*** مختلف جهان زندگی می کنند و بر اساس اعلام رسمی صهیونیست ها حدود 11درصد واجدان شرایط برای رأی دادن در خارج از فلسطین اشغالی زندگی می کنند.
اداره آمار رژیم صهیونیستی اعلام کرده که نسل جوان و به ویژه تحصیلکرده ها و کارشناسان تمایل بیشتری برای مهاجرت به کشورهای خارجی دارند.
پایگاه خبری "فلسطین الیوم" نیز روز گذشته نوشت: بر اساس نظرسنجی های انجام شده در فلسطین اشغالی، دستکم 500 هزار صهیونیست اعلام کرده اند که به دلیل هزینه های بالای زندگی در فلسطین اشغالی و گرانی در این منطقه، به زودی به کشورهای دیگر مهاجرت خواهند کرد.
بر اساس نتایج این نظرسنجی، دستکم 50 درصد از صهیونیست های ساکن فلسطین اشغالی، شرایط مهاجرت به کشورهای دیگر را بررسی و در مورد آن تحقیق کرده اند و بیشتر کسانی که تصمیم قطعی برای مهاجرت از اسراییل (سرزمین های اشغالی)گرفته اند بین 25 تا 44 سال سن دارند.
روزنامه "القدس العربی" چاپ لندن نیز سه شنبه به نقل از روزنامه "هاآرتص" چاپ فلسطین اشغالی نوشت: در سایه رویکرد لجوجانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی به درگیری با فلسطینیان و کنار نیامدن با آنها و همچنین نداشتن طرحی برای بهبود سطح زندگی در فلسطین اشغالی و اختصاص بودجه کلان برای مصارف جنگی به جای خدمات رفاهی، اسراییلی ها دلیلی برای ماندن در فلسطین اشغالی نمی بینند.
براساس این گزارش، جنبشی که در آلمان با عنوان "به برلین مهاجرت می کنیم" برای متقاعد کردن اسراییلی ها به مهاجرت به اروپا تشکیل شده است، دوشنبه در صفحه خود در فیسبوک نوشت که هزاران درخواست کمک از متقاضیان مهاجرت دریافت کرده است.
براساس این گزارش، مسئولان رژیم صهیونیستی معتقدند که گرانی و ویرانی اقتصاد تنها یکی از دلایل مهاجرت و به واقع، سرپوشی بر سایر مسائل است، به طوری که هاآرتص در سرمقاله دیروز خود مشکلات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی که کابینه این رژیم را فلج کرده است، در سیر صعودی مهاجرت معکوس از سرزمینهای اشغالی دخیل دانست.
این نشریه، مهاجرت صهیونیست ها از فلسطین اشغالی را نشانه اعتراض به بدی اوضاع اقتصادی، اجتماعی و امنیتی و ناتوانی نتانیاهو در رفع مشکلات جامعه دانست.
هاآرتص موارد مکرر نقض آزادی های فردی و وضع قوانین غیردمکراتیک را عامل دیگر مهاجرت معکوس اعلام کرد.
این نشریه تصریح کرد که اسراییلی ها نمی توانند با ترس از فرود موشک زندگی کنند و خواهان زندگی طبیعی هستند.
براساس این گزارش، "سامی پرتز" تحلیلگر اسراییلی نیز گفت: اعتراض های اجتماعی سال 2011 به دلیل ناامنی های اقتصادی فراروی جوانان و همچنین جنگ اخیر غزه که ناامنی و دشواری تامین معاش معمولی بدون هراس از موشک و آژیر خطر را برای اسراییلی ها به دنبال داشت، موجب افزایش موج مهاجرت ها به اروپا شده است.
وی کابینه نتانیاهو را بابت همدستی با سرمایه دارها و شرکت های تجاری بزرگ مقصر دانست و با رد ادعاهای مقامات رژیم صهیونیستی درباره هزینه شدن مالیات ها برای خدمات امنیتی، هزینه های گزاف وزارت جنگ این رژیم را موجب فقیرتر شدن اسراییلی ها و کاهش شدید قدرت خرید آنها خواند.
خاورم **2041**1275
23/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]