تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871594699




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

می‌توانستيم نتیجه‌ بهتری در اینچئون بگیریم/ موانع زيادی سر راه كاروان كشتی بود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


ورزشی > کشتی - وزنه برداری در گفتگو با مهر عنوان شد؛
می‌توانستيم نتیجه‌ بهتری در اینچئون بگیریم/ موانع زيادی سر راه كاروان كشتی بود
سخنگوی فدراسيون كشتی با تاييد تازه‌ترين اظهارات رئيس كميته ملي المپيك گفت: كاروان كشتي ايران در بازي‌هاي آسيايي مي‌توانست نتايج بهتری كسب كند، اما با توجه به برخي موانع و مشكلات،‌ باز هم نتايج قابل قبول و مطلوبي را كسب كرديم.



عليرضا رضايي در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد عملکرد کاروان کشتی ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون، با بيان اين مطلب اظهار کرد: با توجه به اظهارات كيومرث هاشمي رئيس كميته ملي المپيك كه معتقد است از كشتي انتظارات بيشتري داشت، بايد گفت ما نيز با وي موافق هستيم و بايد نتايج خوبي كسب مي‌كرديم. وی اضافه کرد: البته با تمام موانع و مشكلاتی که برای‌مان پیش آمد، توانستيم 6 مدال طلای ارزشمند برای كاروان ورزش ايران را كسب كنيم و در واقع 30 درصد از كل مدال‌اي طلا ايران در بازي‌های آسيايی اينچئون بنام گوش شكسته‌ها ثبت شود. سخنگوي فدراسيون كشتي با اشاره به موانع و مشكلات بازي‌هاي آسيايی افزود: يكي از مهمترين مشكلات ما كه در قهرماني و كسب مدال طلاي كشتي گيران تاثيرات منفي داشت،‌ ناداوري‌هاي بازي‌هاي آسيايي بود كه خوشبختانه تمامي مردم و مسئولان ورزش ايران به وضوح آنرا ديدند. وی در ادامه تاکید کرد: آزاد و فرنگي كاران ما اگر اسير ناداوری‌های اين مسابقات نمی‌شدند، حداقل می‌توانستيم 9 مدال طلای بازي‌های آسيايی را كسب كنيم كه همين مدال‌ها می‌توانست ركورد تازه‌اي را به ثبت برساند. رضایی یادآور شد: يكي ديگر از مشكلات فدراسيون كشتی،‌ محدوديت زمانی بين رقابتهاي جهاني ازبكستان و بازي‌های آسيايي اينچئون بود كه به واقع نيروي كاروان كشتي ايران را به اجبار تقسيم كرد. ما اگر مثل ديگر مدعيان جهاني و آسيايي تنها به يكي از اين ميادين متمركز مي‌شديم، مي‌توانستيم نتايج بهتري كسب كنيم. اما با اين وجود باز هم نتايج خوبي كسب شد و توانستيم در رقابتهاي جهاني و بازي‌های آسيايي با دست پر به ايران بازگرديم. وی با اشاره به اينكه برنامه‌هاي فدراسيون كشتي به هيچ عنوان متوقف نشده و همه چيز طبق برنامه پيش مي‌رود، تصریح کرد: تمامي كشتي گيران اعزامي به رقابتهاي جهاني و بازي‌هاي آسيايي به محض بازگشت به چند روز استراحت نياز داشتند كه البته اين استراحت نيز فعال و تحت نظر است. ضمن اينكه كشتي گيران بايد از روز 4 آبان ماه دوباره به اردو بازگردند و دور جديدي از تمرينات را آغاز كنند. سخنگوي فدراسيون كشتي در خاتمه گفت: تمرينات رده جوانان نيز همچنان ادامه دارد و بايد بزودي تيمي از اين رده سنی به جام جمهوريت تركيه اعزام شود. ضمن اينكه رقابتهای ليگ فصلی باشگاه‌های كشور و همچنين قهرماني كشور نيز در راه است و همچنان بايد تنور پيكارهای داخلی كشتی را داغ بدانيم.


۱۳۹۳/۷/۲۳ - ۰۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن