تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869122771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خالد بحاح مامور تشکیل کابینه دولت جدید یمن شد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
یمن,بحاح
خالد بحاح مامور تشکیل کابینه دولت جدید یمن شد رئیس‌جمهور یمن «خالد محفوظ بحاح » را مامور تشکیل کابینه دولت جدید این کشور کرد.




به گزارش شبکه خبری الجزیره قطر، عبد ربه هادی منصور رئیس جمهور یمن، خالد محفوظ بحاح را مامور تشکیل کابینه جدید این کشور کرد.

عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور یمن امروز دوشنبه جلسه ای با حضور مشاوران خود از گروه های سیاسی مختلف در صنعا پایتخت این کشور برگزار کرد.

به گزارش رسانه های یمن، در این جلسه جدیدترین تحولات داخلی یمن و اهمیت معرفی نخست وزیر جدید برای تشکیل دولت مورد بحث قرار گرفت و بعد از بررسی تعدادی از نامزدها با توافق همه مشاوران خالد محفوض بحاح به عنوان نخست وزیر جدید انتخاب شد.

بر اساس این گزارش همه گروه ها از این گام سرنوشت ساز در راه تشکیل دولت استقبال کردند.

پیش از این برخی از منابع غیر رسمی یمن از توافق گروه های سیاسی این کشور برای معرفی صالح باصره به عنوان نخست وزیر این کشور خبر داده بودند.

محمد عبد السلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن پیش از این گفته بود که طی چند روز اخیر نخست وزیر جدید معرفی خواهد شد.

رئیس جمهور یمن پس از گذشت دو هفته از امضای توافقنامه صلح و مشارکت با مخالفان،" احمد عوض بن مبارک" رئیس دفتر خود را مامور تشکیل کابینه کرده بود که با مخالفت جریان های سیاسی مخالف این کشور از جمله انصار الله روبرو شد.

جنبش انصار الله یمن با صدور بیانیه معرفی احمد بن مبارک به عنوان نخست وزیر جدید این کشور را نپذیرفت و آن را تصمیمی کاملا خارجی اعلام کرد.

در پی این اعتراض ها، عوض مبارک تنها پس از دو روز از معرفی وی به این سمت، مجبور به کناره گیری از مقام خود شد. خالد بحاح کیست؟ خالد محفوظ بحاح - وزیر نفت و معادن در ژانویه 1965 در منطقه الدیس شرقی در استان حضرموت متولد شد و تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسطه را در استان عدن گذراند.

وی در سال 1990مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه بونا در هند دریافت کرده و سپس در رشته مدیریت و بانک و حسابداری در همین دانشگاه مدرک کارشناسی ارشد گرفت.

بحاح پس از دریافت کارشناسی ارشد در سال 1992 در شرکت نفتی نکسن کانادا مشغول به کار شد و پست های مختلف از جمله برنامه ریزی، پروژه های مشترک، منابع انسانی، بودجه و حسابداری را عهده دار شد.

در فاصله سپتامبر 2005 تا فوریه 2006 به عنوان مدیر دفتر برنامه شرکت سیمان یمن در حضرموت فعالیت کرد و پس از آن یعنی در سال 2006 تا 2008 به عنوان وزیر نفت و معادن انتخاب شد. وی همچنین در سال 2008 سفیر یمن در کانادا بود. (تسنیم)


دوشنبه 21 مهر 1393 15:27    بازدید:4





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن