تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه (س):آن گاه كه در روز قيامت برانگيخته شوم، گناهكاران امّت پيامبر اسلام را شفاعت خواهم كرد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871142664




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمادگی 10 هزار تروریست داعش برای حمله به پایتخت عراق |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آمادگی 10 هزار تروریست داعش برای حمله به پایتخت عراق
در حالی که این روزها بخش عمده توجه بین المللی به اقدامات تروریست های داعش در شهر کوبانی در سوریه معطوف شده، اینک برخی مقامات عراقی از آماده شدن چندین هزار تروریست برای حمله به بغداد خبر می دهند. در همین راستا، درخواست هایی برای اعزام نیروی زمینی از سوی آمریکا به عراق برای مقابله با این تروریست ها مطرح شده است.
کد خبر: ۴۴۱۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳ - 12 October 2014



آمادگی 10 هزار تروریست داعش برای حمله به پایتخت عراق
در حالی که این روزها بخش عمده توجه بین المللی به اقدامات تروریست های داعش در شهر کوبانی در سوریه معطوف شده، اینک برخی مقامات عراقی از آماده شدن چندین هزار تروریست برای حمله به بغداد خبر می دهند. در همین راستا، درخواست هایی برای اعزام نیروی زمینی از سوی آمریکا به عراق برای مقابله با این تروریست ها مطرح شده است.


به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه «تلگراف»، در شرایطی که خبر می رسد تروریست های داعش در عراق توانسته اند تا منطقه ابوغریب در نزدیکی بغداد پیشروی کنند، یک مقام ارشد دولتی عراق گفته حدود 10 هزار تروریست داعش خود را برای حمله به پایتخت آماده می کنند. در همین حال، خبر می رسد مقامات عراقی درخواست اعزام نیروی زمینی آمریکا به عراق را مطرح کرده اند.


صباح الکرحوت، رئیس شورای استان «انبار» عراق در غرب بغداد که اکنون بخش عمده ای از آن در کنترل تروریست های داعش قرار گرفته، فردی است که خبر آماده سازی داعش برای هجوم 10 هزار نفری به بغداد را اعلام کرده است. در این میان، گفته می شود با توجه به دردسرهایی که نیروهای آمریکایی پیش از این در فلوجه و رمادی، دو شهر مهم استان انبار با آن روبرو شده بودند، تمایلی برای بازگرداندن نیروهایشان به این منطقه ندارند.


با این حال، در صورتی که تروریست های داعش بتوانند بر این استان کنترل کامل پیدا کنند، پایگاه مناسبی برای انجام یک حمله همه جانبه علیه بغداد پیدا خواهند کرد. مقامات عراقی می گویند در حالی توجه بین المللی طی هفته های اخیر بر تحولات کوبانی متمرکز بوده که طی این مدت، استان انبار عملاً در معرض سقوط قرار گرفته است.


در همین حال، نیروهای دولتی عراق در شهر رمادی، مرکز استان انبار، روز شنبه وارد درگیری با نیروهای داعش شدند. اما مقامات آمریکایی هشدار می دهند که این شهر در موقعیتی شکننده قرار دارد. از سوی دیگر، تشدید فعالیت داعش در انبار، سبب شکل گیری این گمانه شده که عملیات تروریست ها در کوبانی صرفاً حربه ای برای پرت کردن حواس جامعه بین المللی از دیگر مناطق بوده است.


در حال حاضر، بخش عمده دره فرات که از ترکیه تا سوریه و سپس عراق امتداد یافته و به بغداد می رسد، تحت کنترل داعش قرار دارد. در صورتی که رمادی سقوط کند تروریست های داعش یک زنجیره حیاتی تأمین موارد مورد نیاز برای عراق را تحت کنترل خود در خواهند آورد که مستقیماً به مرکز فرماندهیشان در رقه سوریه مرتبط می شود. این امر همچنین سبب می شود سد حدیثه، دومین سد بزرگ عراق به تصرف آن ها درآید.


البته در این میان، برخی مقامات عراقی بر این باورند که هنوز احتمال حمله داعش به بغداد وجود ندارد؛ زیرا حدود 60 هزار نیروی امنیتی دولتی، شامل سربازان، افسران پلیس و گروه های مسلح در خارج از بغداد موضع گرفته و آماده هستند. اما بسیاری از شهرهای اطراف تاکنون سقوط کرده اند و همین امر زمینه مناسبی را برای انجام حملات انتحاری و دیگر انواع حملات از سوی داعش علیه بغداد فراهم کرده است. 














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن