تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860444225




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانگورا: علاقمند بودم در پرسپوليس بازي کنم


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: بانگورا: علاقمند بودم در پرسپوليس بازي کنم
مهاجم سيرالئوني و مدنظر باشگاه پرسپوليس گفت: دوست داشتم به ايران بيايم و در پرسپوليس بازي کنم اما با شرطي که برايم تعيين شده اين کار را نمي‌کنم چرا که شخصيتم اين اجازه را به من نمي‌دهد.

محمد بانگورا در خصوص پاسخ منفی‌اش به مسئولان پرسپولیس برای حضور در این تیم گفت: باید از روز اولی صحبت کنم که این پیشنهاد به من شد. زمانی که از طریق مدیربرنامه‌هایم پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به من شد حتی نمی‌دانستم ایران کجاست و هیچ شناختی از پرسپولیس و یا فوتبال کشورتان نداشتم اما دوستانم در لندن به من گفتند که ایران کشوری خوب است و پیشنهاد پرسپولیس را قبول کن و من وقتی دیدم همه از ایران خوب صحبت می‌کنند قبول کردم که به تهران بیایم و مشتاق بودم کشورتان را از نزدیک ببینم.

به گزارش "ورزش سه"، وی ادامه داد: مدیر برنامه‌هایم از من چیزی خواست که تا به حال انجام نداده بودم و هر چقدر که فکر کردم دیدم نمی‌توانم با این موضوع کنار بیایم. مدیر برنامه‌هایم به من گفت که پرسپولیسی‌ها از من خواسته‌اند تا در تمرینات این تیم تست فنی بدهم و این کاری بود که تا به حال در زندگی‌ام انجام نداده‌ بودم. رزومه فوتبالی من مشخص است و عملکردم هم معلوم و اگر باشگاهی مرا می‌خواهد حتما بازی من را دیده که از من دعوت کرده به این تیم بپیوندم. من همیشه با قراردادهای گران به تیم‌های مختلف رفتم اما الان قصدم تعریف از خودم نیست.

بانگورا اظهار داشت: تست پزشکی و تست آمادگی جسمانی یک موضوع مرسوم در فوتبال جهان است و من از انجام آن هیچ مشکلی ندارم اما تست فنی را نمی‌توانم بپذیرم و علیرغم اینکه دوست داشتم به ایران بیایم و اما شخصیتم اجازه نداد که تست بدهم. من این پیشنهاد را دوست داشتم اما با شرایطی که مدیر برنامه‌هایم به من گفت نمی‌توانم آن را قبول کنم. هر کجای دنیا از من تست پزشکی بخواهند با کمال میل انجام می‌دهم اما بازیکنی نیستم که بدون قرارداد به تمرین تیمی بروم و تا به حال این کار را انجام ندادم چرا که نیاز مالی ندارم تا تن به هر قراردادی بدهم.

این بازیکن سیرالئونی در ادامه خاطرنشان کرد: علیرغم تعریف‌های خوبی که از ایران شنیده بودم اما نمی‌توانم پیشنهاد پرسپولیس را قبول کنم و با اینکه دوست داشتم به کشورتان بیایم اما با این شرایط فکر نمی‌کنم چنین اتفاقی بیفتد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در همان ابتدا از دادن تست فنی مطلع نبوده،‌ گفت: آن اوایل که دوستانم سایت‌های ایرانی را برایم ترجمه می‌کردند وقتی صحبت از تست می‌شد فکر می‌کردم منظورشان تست پزشکی است اما وقتی مدیر برنامه‌هایم به من گفت که پرسپولیسی‌ها می‌خواهند من تست فنی بدهم پیشنهادشان را قبول نکردم. من بازیکنی هستم که در کلن آلمان بازی کردم و آقای گل سوئد شدم و زمانی که به سلتیک پیوستم تیم‌های چلسی و وردربرمن هم مرا می‌خواستند اما به خاطر شرایط مالی خوب سلتیک راهی اسکاتلند شدم که البته آنجا مصدوم شدم که این مسئله برای هر فوتبالیستی پیش می‌آید وگرنه تا کنون در زندگی‌ام تست فنی ندادم واگر می‌خواستم این کار را انجام دهم در تیم‌های بزرگ دنیا تست فنی می‌دادم. اگر بازیکنی شخصیتش برایش مهم باشد هیچ وقت تست فنی نمی‌دهد و من چون از خودم مطمئن هستم این کار را نخواهم کرد.

بانگورا افزود: همسرم در سایت‌ها اخبار ایران و پرسپولیس را برایم پیدا می‌کرد و من خیلی دوست داشتم تهران را از نزدیک ببینم و حتی با تعدادی از بازیکنان پرسپولیس از طریق اینترنت آشنا شدم و دوست داشتم که به کشورتان بیایم چرا که من خودم مسلمان هستم و دوست داشتم کشور اسلامی ایران را از نزدیک ببینم و نوع زندگی‌تان را متوجه شوم اما با این شرایط نمی‌توانم به ایران بیایم و شاید اگر در آینده باز هم برایم فرصتی پیش آمد راهی تهران شوم اما باید بدانید اگر من در 25 سالگی تست فنی بدهم این یعنی اینکه فوتبال من تمام شده است.


پرسپوليس تهرانليگ برتر


1393/07/20 13:53  تعداد بازدید: 2,349





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن