تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871217233




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رؤسای چهار فدراسیون در آستانه خداحافظی قرار گرفتند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رؤسای چهار فدراسیون در آستانه خداحافظی قرار گرفتند
افزون بر فوتبال، پس‌لرزه‌های اینچئون دامن سه فدراسیون دیگر را هم خواهد گرفت؛ فدراسیون دوومیدانی و جودو به اضافه فدراسیون وزنه‌برداری که کارکردشان در اینچئون بر خلاف انتظار بوده است.
کد خبر: ۴۴۱۵۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۹ - 12 October 2014


از صحبت‌های روز جمعه وزیر ورزش و جوانان و روز شنبه معاون امور قهرمانی وزارت‌خانه چنین برمی‌آید که پس‌لرزه‌های بازی‌های آسیایی اینچئون به‌زودی دامن سه یا چهار وزارت‌خانه‌ای را که عملکرد نه‌‎چندان مناسبی در این مسابقات داشته‌اند را خواهد گرفت. وزارت‌خانه‌هایی که برخی از ان‌‌ها پیش از اینچئون هم مورد انتقاد وزیر قرار گرفته بودند اما نتایج ضعیف اینچئون بیش از پیش مشخص کرد که باید اتفاقات مهمی در این وزارت‌خانه رخ بدهد.


به گزارش تابناک، از صحبت‌های روز جمعه وزیر همه این برداشت را داشتند که به زودی اتفاقات مهمی در فدراسیون فوتبال رخ خواهد داد. فدراسیونی که همین دیروز سومین تیم رده‌های پایه‌اش بعد از نوجوانان و امیدها در رقابت‌های قهرمانی جوانان آسیا حذف شد تا بار دیگر ثابت شود که ساختار فوتبال ایرانی چند سالی است که در سایه این نوع مدیریت از هم پاشیده شده است. 


محمود گودرزي با صحبت‌هايي كه روز جمعه‌اش درباره وضعيت مديريت فدراسيون فوتبال انجام داد ثابت كرد كه اين مجموعه آينده‌يي مبهم و پرحادثه را پيش خواهد داشت. وزير ورزش رسما اعلام كرده كه فوتبال ايران ناموفق عمل كرده و مجموعه كارشناسي در وزارت ورزش، كميته ملي المپيك و فدراسيون بايد تشكيل شود. آن هم براي اينكه كار نه به تصميمات شخصي بلكه به خرد جمعي واگذار شود تا اگر اشتباه از جانب سرمربي، كادر فني يا هر بخش ديگري بوده است برطرف شود. وزير البته تاكيد داشته كه پافشاري بر اشتباه، خودش يك اشتباه مضاعف است و بايد با تجديدنظر شرايط بهتري را فراهم كرد. محمود گودرزي كه از بدو ورودش به وزارتخانه ورزش و جوانان تاكنون بارها به عناوين مختلف نارضايتي‌اش ازنوع مديريت حاكم بر فوتبال را بيان داشته است.


اما علاوه بر فوتبال پس لرزه‌های اینچئون دامن سه فدراسیون دیگر را هم خواهد گرفت. فدراسیون دوومیدانی و جودو به اضافه فدراسین وزنه برداری عملکردشان برخلاف انتظار بوده است و این موضوع حتی برای آنها که کارشناس ورزش هم نیستند محرز است که حضور این ورزشکاران در کره جنوبی همراه با نتایج ضعیفی بوده که به اعتقاد ما هم می‌بایستی توسط مرجع ورزش کشور به چالش کشیده شود.


تیم دوومیدانی کشورمان جدای از طلای احسان حدادی که آن هم مشخص است با اردوهای شخصی و تلاش شبانه‌روزی خودش بدست آمده است، تنها یک مدال نقره توسط لیلا رجبی کسب کرد، که ان هم حاصل پرورش استعدادهای فدراسیون دو و میدانی نیست بلکه مانند حدادی مدالی است که حاصل اتفاقاتی خارج از فدراسیون دو و میدانی است.


فدراسیون جودو دیگر فدراسیونی است که انتقادات وزیر ورزش و جوانان را به‌همراه داشته است. فدراسیون جودو هم که مدتی است از اختلافات داخلی رنج می‌برد در اینچئون ثابت کرد که حرفی برای گفتن ندارد و اگر به دنبال مدال‌آوری آسیایی و جهانی است باید سنگ بنای برنامه‌های خود را از ابتدا بچیند چون تقریبا وضعیت فعلی این فدراسیون با حرکت از نقطه صفر فرق انچنانی ندارد. البته گویا هشدارهای وزیر در این فدراسیون منجر به اتفاقاتی شده و صبح امروز شاهد تغییراتی در کادر فنی تیم‌های نوجوانان و جوانان بودیم و به زودی هم شاید شاهد حضور یک مربی خارجی طراز اول در این رشته باشیم. اما ایا این تغییرات موجب می‌شود که ضربه پس‌لرزه‌ها گرفته شود یا خیر هنوز معلوم نیست.


فدراسیون وزنه‌برداری چهارمین فدراسیونی است که عملکردش در اینچئون مورد نقد همگانی قرار گرفته است. این فدراسیون در تدارک رقابت‌های جهانی قزاقستان است و کمتر از یک ماه دیگر باید ملی‌پوشانش را به آوردگاه جهانی که سهمیه المپیک ریو از ان بدست می‌آید بفرستد. شاید بهانیه این رقابت‌ها آهنگ تغییرات را در این فدراسیون کند کند اما بی‌شک موج تغییرات به این فدراسیون هم خواهد رسید.


وزیر ورزش و جوانان در کنفرانس خبری شهریورماه خود با انتقاد از دو شغله بودن رئیس این فدراسیون از حسین رضازاده خواسته بود میان این فدراسیون و شورای شهر تهران یکی را انتخاب کند و حالا با کسب نتایج ضعیف در اینچئون بی‌شک بر تصمیم خود مصم‌تر هم شده است.


نزدیک به دو سال دیگر تا رقابت‌های المپیک ریو فرصت باقی است و عملکرد برخی از فدراسیون‌ها در اینچئون نشان داد که اگر می‌خواهیم در المپیک در برخی رشته‌های مدال‌آور مانند وزنه‌برداری و جودو مغموم نشویم باید هرچه زودتر مشکلات موجود در این فدراسیون‌ها را برطرف کنیم.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن