تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851436965




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

70 درصد مديران به کتاب و کتابخواني اعتقاد ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ مهر ۱۳۹۳ (۸:۲۴ق.ظ)
عضو انجمن کتابخانه‌هاي عمومي لرستان: 70 درصد مديران به کتاب و کتابخواني اعتقاد ندارند طهماسبي، با بيان اين‌که 70 درصد مديران به کتاب و کتابخواني اعتقاد ندارند، افزود: در وهله اول بايد توجه مديران در سطح ارشد به امر کتاب و کتاب‌خواني جلب شود و علاوه بر اين زمينه مشارکت مردم و تشکيل انجمن‌هاي کتاب و کتاب‌خواني نيز مورد توجه قرار بگيرد.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم‌آباد، فرهاد طهماسبي، عضو انجمن کتابخانه‌هاي عمومي استان لرستان در نشست نهضت مطالعه مفيد و انجمن کتابخانه‌هاي عمومي که در فرمانداري خرم‌آباد برگزار شد، با اشاره به اين‌که تاکنون طرح‌هايي مانند تشکيل انجمن خيرين کتابخانه‌ها و جشن گلريزان را تصويب کرده‌ايم که متأسفانه هيچ‌کدام از آن‌ها برگزار نشده است، اظهار کرد: درمورد کتابخانه‌ها حرف بسيار است و تنها جايي که به آن توجه نمي‌شود حوزه فرهنگ است.
وي ادامه داد: حوزه فرهنگ از آن حوزه‌هايي است که سرمايه‌بر و هزينه‌بر است اما درآمدزا نيست، به‌طور مثال کساني که کار مطبوعاتي مي‌کنند مانند نشريات هزينه‌هاي بسياري مي‌کنند اما درآمد چنداني ندارند مگر از طريق تعدادي آگهي تبليغاتي که از طرف ادارات به آن‌ها داده شود.
طهماسبي، با بيان اين‌که برخلاف اين‌که ما انقلاب فرهنگي داريم و بايد به مسائل فرهنگي توجه کنيم، عنوان کرد: هيچ سروصدايي در کشور به پا نمي‌شود مگر اين‌‎که در حوزه فرهنگ باشد، و هيچ مسئله عمراني پايدار نمي‌ماند مگر اين‌‎که فرهنگ استفاده از آن‌را داشته باشيم.
عضو انجمن کتابخانه‌هاي عمومي استان، با بيان اين‌که با توجه به اين‌که انسان از دو پديده شکل گرفته است، عنوان کرد: اولين پديده فرهنگ و ديگري روابط اجتماعي است که زيربناي آن هم فرهنگ است، و با توجه به نام‌گذاري سال به «عزم ملي و مديريت جهادي در حوزه فرهنگ و اقتصاد» اما خود فرهنگ در دو چنبره سياسي‌کاري مفرد و اقتصاد گير کرده است که اين سياسي کاري در حوزه فرهنگ هم اعمال مي‌شود و اين درحالي است که سياست بد نيست و علم آن لازم است و با آن مخالف نيستيم که يک روش است و اين را بايد بدانيم که علم سياست لازمه و ضرورت هر کار است، اما بهتر است مانند کشورهاي توسعه يافته به جاي سياسي کاري سياست ورزي را درپيش بگيريم.
وي دومين مسئله را اقتصاد دانست، و افزود: اقتصاد زيربناي همه کارهاست اما اين را نبايد فراموش کنيم که اقتصاد يک اصل است که در کنار ساير اصول قرار مي‌گيرد، و متأسفانه ما نسبت به جايي که احساس مي‌کنيم نمي‌توانيم از قبل آن‌ها درآمدي به‌دست آوريم بي‌تفاوت هستيم، درحالي‌که پايه و اساس زندگي اجتماعي ما را تشکيل مي‌دهد، اين درحالي‌است که ما در دوران دانشجويي خودمان کتاب‌هاي بزرگان دين که از کلامات ثقيل استفاده کرده بودند در بر بوديم ولي متأسفانه دانشجويان و حتي فرزندان ما اين‌گونه نيستند و به سمت کتاب نمي‌روند، پس بايد اين را بدانيم که سطح آگاهي‌ها تنزل پيدا مي‌کند چون کتاب‌خواني، روزنامه‌خواني نيست.
طهماسبي، با اشاره به اين‌که در جامعه امروزي جوانان بيشتر به سمت رسانه‎هاي سمعي ـ بصري مي‌روند، اذعان کرد: ذائقه جامعه ما به طرف کتاب نمي‌رود و ما نيازمند عزم ملي هستيم که بتوانيم کتاب و کتاب‌خواني را نهادينه کنيم، و اين جز با مشارکت خود مردم محقق نمي‌شود، و اين درحالي است که در همه حوزه‌ها تشکل‌ها و نهادهاي غيردولتي داريم، چرا در حوزه کتاب‌خواني تشکل غيردولتي نداشته باشيم.
عضو انجمن کتابخانه‌هاي عمومي استان، با بيان اين‌که آماده هستند به کساني که قصد تشکيل نهاد کتابخواني دارند کمک کنيم، افزود: اهداي مجوز برعهده فرماندار و دفتر اجتماعي استانداري است که ما در اين نهاد‌ها منتظر کمک کردن يه اين افراد هستيم که در واقع به فرهنگ کتاب و کتاب‌خواني کمک مي‌کنيم، و اين نظر را داريم که تا خود مردم مسئوليت را برعهده بگيرند چراکه به مسئولين در اين زمينه اميدي نداريم.
وي با اشاره به اين‌که در تمام دنيا تمام کتابخانه‌ها زير نظر شهرداري‌ها هستند، و تنها کشوري که کتابخانه زير نظر شهرداري نيست ايران است، عنوان کرد: در قانون داريم که اين نهاد بايد زير نظر شهرداري باشد و اگر اين کار انجام شود، تمام امورات به دست شهرداري مي‌افتد، کتابخانه‌ها دو نوع هزينه دارند يکي کارمندهاي رسمي که حقوق آن‌ها از مرکز مي‌آيد و بخشي ديگر هزينه‌هاي جاري مانند پول آب و برق است که از طريق کمک‌هاي شهرداري‌ها تأمين مي‌شود.
طهماسبي، با بيان اين‌که 70 درصد مديران به کتاب و کتابخواني اعتقاد ندارند، که بايد سه کار اساسي انجام دهند، افزود: در وهله اول جلب توجه مديران در سطح ارشد به امر کتاب و کتاب‌خواني است، وهله دوم مشارکت مردم و تشکيل انجمن‌هاي کتاب و کتاب‌خواني است، و تشکيل انجمن حاميان کتاب و کتابخواني را نيز مي‌توانيم داشته باشيم، و براي ماليات با ارزش افزوده با شهرداري جلسه‌اي خصوصي بگذاريم که مشکلات را حل کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن