واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۹ مهر ۱۳۹۳ (۱۵:۱ب.ظ)
استاندار سيستان و بلوچستان عنوان کرد؛ اتاق بازرگاني ايران در شناساندن قابليتهاي استان به کشور نقش ايفا کند استاندار سيستان و بلوچستان از اتاق بازرگاني، صنايع و معادن و تجارت ايران خواست استان سيستان و بلوچستان را به سرمايه گذاران و مردم ايران بشناسانند.
به گزارش خبرگزاري موج، هاشمي استاندار سيستان و بلوچستان در مراسم افتتاح ساختمان جديد اتاق بازرگاني صنايع و معادن استان سيستان و بلوچستان از اتاق بازرگاني ايران خواست تا در شناساندن قابليتها و ظرفيتهاي فراوان استان سيستان و بلوچستان به سرمايه گذاران کشور و مردم ايران نقش موثري ايفا کند.
هاشمي گفت: اتاق بازرگاني مي تواند استانهايي را که فاصله بيشتري از لحاظ توسعه با استانهاي ديگر دارند بيشتر مورد توجه قرار دهد و حتي برخي از جلسات و نشستهاي خود را با ميزباني اين استانها از جمله سيستان و بلوچستان برگزار و از اين طريق به شناساندن قابليتهاي کثير استان کمک کند.
استاندار سيستان و بلوچستان با تاکيد بر اهميت بازاريابي براي عرضه توليدات و محصولات داخلي بويژه در بخش کشاورزي بيان داشت: در روابط بازرگاني نبايد انتظار داشت که محصول تلاش کشاورزان را دولت مديريت کند. بلکه اتاق بازرگاني مي تواند با نقشي مسئولانه راه را براي عرضه محصولات و روانه شدن آنها به بازارهاي منطقه اي ايفا کند.
وي افزود: ظرفيت اتاق بازرگاني و تعاملات جهاني و ارتباطات وسيع آن بايد براي شناساندن محصولات داخلي بکار گرفته شود.
هاشمي با بيان اينکه مشارکت موجب اقتدار و قوت کشور مي شود اظهار داشت: اگر قرار است نگاهها را معطوف به ارزش، نقش و حيات والاي انساني کنيم بايد مردم را تکيه گاه ارزشمند راه و اهداف والاي ارزشي، ملي و انقلابي خود قرار دهيم. وي اهل نقد را اهل فکر خواند و گفت: هر کس که انتقاد مي کند صاحب آگاهي و دانايي است. منتقد چراغ و شمعي براي روشنايي در تاريکي است و لازمه توسعه و پيشرفت روي آوردن و استقبال از نقد منتقدان است.
استاندار سيستان و بلوچستان افزود: دولت با اين نگاه به اتاق بازرگاني مي انديشد که اين اتاق ديده باني خوب و اهل کشف و مشورت دهنده باشد تا راه را براي همراهي و هم افزايي و مشارکت بيشتر در توسعه کشور هموار کند.
هاشمي گفت: ما مي توانيم با توجه به وسعت جغرافيايي و تراکم کم جمعيتي استان سيستان و بلوچستان و قابليتهاي آن صاحبان سرمايه و کارآفرينان را به اين استان هدايت کرده و به توسعه استان در مسيري منطبق با قابلت انساني و سرمايه اجتماعي کمک کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]