تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862559183




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم ورود آموزش‌ اورژانس‌های دندانی به مدارس


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: لزوم ورود آموزش‌ اورژانس‌های دندانی به مدارس
یک متخصص جراحی و درمان ریشه دندان بر لزوم آموزش کادر مدارس در زمینه فوریت‌ها و اورژانس‌های دندانی تاکید کرد.
به گزارش نامه نیوز، دکتر فرزانه حسینی، با اشاره به اینکه دندان‌های جلویی شیری یا دائمی در زیبایی کودک نقش موثری دارند، گفت: 60 درصد صدمات دندانی از طریق فعالیت‌های ورزشی در مدارس ایجاد می‌شوند. بنابراین آگاهی کافی و مدیریت اورژانس حادثه، نه تنها مسئولیت دندانپزشک بلکه از وظایف اصلی والدین، معلمان مدارس و مربیان بهداشت است.


این متخصص جراحی و درمان ریشه دندان تصریح کرد: ممکن است این آسیب‌ها منجر به تغییر نمای ظاهری صورت شوند. بنابراین تاثیر روانی از دست دادن یا شکستن دندان‌های جلویی یا دائمی کودکان در خانواده‌ها بسیار شدید است.

وی با اشاره به اینکه آسیب‌های دندانی، یکی از مهم‌ترین مشکلات دوران کودکی هستند، گفت: احتمال ایجاد آسیب‌های دندان در سنین 8 تا 11 سال بیشتر است که این آسیب‌ها اغلب در قسمت‌های جلوی فک بالا و بر روی دندان‌های دائمی وارد می‌شود.

حسینی خاطرنشان کرد: حفظ خونسردی و یافتن قطعه شکسته یا دندان خارج شده از نکات مهمی است که باید در زمان ایجاد حادثه رعایت شود. اطراف ریشه دندان آسیب دیده نباید دستکاری یا با دستمال تمیز شود و در صورتی که دندان خارج شده، دندان شیری است به علت احتمال صدمه به جوانه دندان‌های دائمی زیرین، نباید در حفره دندانی گذاشته شود.

وی درمان و مراجعه سریع به دندانپزشک را بهترین روش جهت درمان آسیب دیدگی‌های دندانی دانست و گفت: مراجعه فرد تا 30 دقیقه پس از وقوع حادثه به دندانپزشک الزامی است و در صورتی که دندان شکسته شده به مدت یک ساعت در محلول‌های فیزیولوژی نگهداری شده باشد نیز هنوز راهی برای درمان دندان وجود دارد.

این متخصص جراحی و درمان ریشه دندان یادآور شد: در صورتی که دندان خارج شده برای بیشتر از یک ساعت خشک بماند یا دیر به دندانپزشک مراجعه شود، احتمال عدم اتصال دندان به بافت‌های اطراف به صورت طبیعی، لق شدن و خوردگی دندان آسیب دیده وجود دارد.

حسینی تصریح کرد: دندان‌های جلویی شیری و دائمی نقش موثری بر تلفظ صحیح کلمات، حفظ بافت‌های نگهدارنده دندانی تا زمان تکمیل رشد کودک و جویدن ایفا می‌کنند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه پاسخ بدن بیمار، شدت و نوع ضربه از عوامل موثر بر نتایج درمان آسیب‌های دندان است، اظهار کرد: جدی‌ترین عوارض در هنگام خروج دندان از فک یا فرورفتگی دندان به داخل استخوان فک ایجاد می‌شود که در این صورت احتمال از دست رفتن دندان بسیار زیاد است.



منبع: ایسنا


۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن