تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870555263




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجید صالح: فکر نمی‌کردم روزی در انزلی کار کنم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مجید صالح: فکر نمی‌کردم روزی در انزلی کار کنم
کد خبر: ۴۴۱۱۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸ - 11 October 2014


مجید صالح گفت: هواداران باید در کنار ملوان باشند، مربیان می آیند و می روند در نهایت این ملوان است که می ماند و هوادارانش.


به گزارش ایسنا، مجید صالح پس از انتخاب به عنوان مربی جدید ملوان گفت: زمانی که پیشنهاد همکاری با ملوان به من داده شد فکر کردم بهترین فرصت برای کمک به مجموعه ملوان است، البته این به تنهایی میسر نخواهد شد، من از همه پیشکسوتان ملوان رخصت می‌خواهم، کسانی که در واقع عامل اصلی وجود این تیم هستند و آنها بودند که باعث شدند ملوان یک تیم پرافتخار در فوتبال ایران باشد.


وی گفت: من با آقای ایراندوست نیز تماس گرفتم و از او رخصت گرفتم. ایشان بزرگ بنده و پیشکسوت فوتبال انزلی هستند و زحمات زیادی برای تیم ملوان کشید و به هر حال طبیعت فوتبال است، مربیان یک روز می آیند و ممکن است با وجود تمام شایستگی ها اتفاقاتی بیافتد که بر وقف مراد نباشد. من از آقای ایراندوست و تمامی پیشکسوتان فوتبال انزلی اجازه می خواهم تا بتوانم به فوتبال این شهر در حد توان کمک کنم. من قول می دهم با تمام وجود در شهر انزلی کار کنم و تجربیاتم را در اختیار ملوان قرار دهم، ان‌شاالله که بتوانم به کمک سرمربی تیم و همه انزلی‌چی‌ها در این مهم موفق باشم. این تیم، تیم پرافتخاری چه قبل و چه بعد از انقلاب بوده و در کنار افتخارات بزرگش بازیکنان فوق العاده ای را تحویل فوتبال ایران داده است.


وی درباره کار در انزلی و نگاه هواداران ملوان گفت: از بزرگواری مردم انزلی ممنوم، این عزیزان بسیار محبت دارند، من از 16 سالگی فوتبال بازی می کنم، یکی از شهرهایی که همیشه در سطح اول فوتبال ایران بوده و من رفت و آمد بسیار و دوستان خوب زیادی در آن داشته ام همین انزلی بوده و خوشحالم از اینکه می توانم به این مردم با فهم بالای فوتبالشان خدمت کنم. من به تنهایی در این کادر نیستم، در وهله بعدی زمانی که سرمربی بیاید همه ما به خصوص من موظفیم که یک همکار خوب برای او باشیم و بتوانیم جو فوتبال ایران را خیلی زود برای او تشریح کنیم.


صالح با بیان اینکه آشنایی با جو فوتبال ایران پروسه زمان بری است، ادامه داد: این که شهرهای رقبای ملوان چه آب و هوایی دارد، چه مربی با چه تفکر فنی دارد، چگونه تیمی است که قرار است رو به روی تیم ما بازی کند و ... که این موضوع وظیفه من و همکارانم است که بتوانیم همه چیز را برای استیون مهیا کنیم تا بتواند قابلیت های فنی اش را به درستی نشان دهد. این را هم بگویم که ملوان از لحاظ فنی سطح خوبی دارد و تیم آقای ایراندوست به خصوص در دیدار برابر استقلال بسیار خوب بازی کرد و شاید اگر دقیقه 10 بازی داور آن پنالتی و اخراج را برای ملوان می گرفت شرایط دیگری از لحاظ نتیجه در بازی رقم می خورد، یا چند بازی دیگر را که دیدم و آنالیز کردم به نظرم تیم ملوان پتانسیل بالایی دارد و کمی بدشانسی همراهش بوده و جایگاهش در حال حاضر به هیچ وجه مناسب نیست و ما باید برای رساندن ملوان به جایگاه اصلی اش تلاش کنیم.


مجید صالح در ادامه افزود: قطعا شک نکنید که ملوان از لحاظ فنی در حال حاضر پتانسیل بسیار خوبی دارد، ضمن اینکه همیشه این تیم در نیم فصل دوم بهتر بوده و همچنین در بازیهای جام حذفی ملوان همیشه یک قطب مهم در این بازیها بوده و باید این مسابقات جدی گرفته شود. البته خیلی سخت است قول دادن در این زمان اما ما وظیفه و کارمان این است که هرچه در توان داریم را برای برون رفت از این وضعیت ارائه دهیم.


دستیار مویسیلوویچ در پایان گفت: من سال آخری که فوتبال بازی می کردم به تیم هما بازگشتم، تیمی که در آن پرورش یافتم، فصل 82-83 بود که با این تیم به انزلی آمدم، در آن سال ملوان در دسته یک بود، یادم می آید در آن بازی 5-1 به ملوان باختیم اما چیزی که بیشتر از هرچیز تیم ما را تحت فشار گذاشته بود حضور حد اکثری هواداران ملوان در استادیوم بود. با وجود اینکه این تیم در دسته یک بود اما حمایتشان هیچ فرقی با زمانی که این تیم در لیگ برتر حضور داشت نمی کرد.


وی گفت: تیمهای زیادی در ایران هستند مانند سایپا، پیکان، نفت تهران و ... که از نعمت تماشاگر محروم هستند اما اینجا هواداران همیشه در هر شرایطی تیمشان را حمایت می‌کنند. هیچوقت فکر نمی‌کردم روزی در انزلی کار کنم و برای این هواداران که به جرات می توانم بگویم در شهر 200 هزار نفری انزلی 80 درصد مردم فوتبال را به خوبی می فهمند و تحلیل می‌کنند و این خودش یک نیروی کمک کننده است و باید از نظرات آنها بهره گرفت. دست این عزیزان را می بوسم به آنها اطمینان می‌دهم با کمک آنها که سالها برای این تیم زحمت کشیدند تمام تلاشم را خواهم کرد. این راه، راه سختی است، باید این بار را به کمک یکدیگر به مقصد برسانیم، ملوان ویترین فوتبال انزلی و گیلان است و این تیم باید به جایگاهی برسد که یک نماد و ویترین آراسته از فوتبال انزلی و گیلان در سطح کشور داشته باشیم. هواداران باید در کنار ملوان باشند، مربیان می آیند و می روند در نهایت این ملوان است که می ماند و هوادارانش.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن